Mærker - Find populære og trendy mærker indenfor dametøj

Skal klædeskabet forkæles med et nyt lækkert tøjmærke? Her hos Grey Matter præsenterer vi dig for en række lækre danske og udenlandske mærker. Du kan bl.a. finde flotte kjoler fra Vila, lækre basis styles fra MEW, inspirerende print fra Karmamia, skønne hverdagskjoler fra Vila og ikke mindst de mest trendy styles fra Pieces.

Mærker - Grey Matter Fashion er din online multibrand store

Grey Matter er en multibrand webshop, hvor hvert et brand er udvalgt til at komplimentere vores vision og univers. Shoppen er startet med en forkærlighed for den nordiske stil, hvor særligt det rå og sporty kombineres. Vi har gennem årene udvalgt forskellige danske modemærker, der alle har det tilfælles, at kollektionerne byder på nordisk design - lige som vi elsker det. Vi ser hertil en styrke i at repræsentere et unikt sortiment, der sammensættes af velkendte danske mærker og små udenlandske mærker. Som supplement til de danske modemærker, tager vi derfor på inspirationsture i Europa, hvor vi finder lækre limited styles, der kan tilføre dét ekstra til vores udvalg. Det har altid været essentielt for os, at det ikke er mærket i nakken, der er vigtigt - men i stedet selve tøjet. Vi lægger til hver en tid fokus på designet og de tilhørende stylingmuligheder, fremfor mærket. Vi håber, at du vil dele denne passion med os. Besøg vores udvalg af kendte brands som Only, Pieces og Vila, og dyk ned i vores Grey Matter Selection kollektion, der består af håndplukkede, limited styles fra udlandet.

Grey Matter har fingeren på pulsen hvad angår de seneste trends i modebilledet. Derfor har vi et betydeligt sortiment af danske brands, hvor der kreeres flere årlige kollektioner. Når vi spotter upcoming trends hos de store modehuse eller på catwalken, ser vi hurtigt hvordan de dygtige designteams hos modemærkerne lader sig inspirere. De formår dog altid at tone trendsene ned til brugbar hverdagsmode, der kan indgå i en helt almindelig garderobe - en stor styrke, som er altafgørende for at vi tager det ind på vores shop. Vi fremviser derfor alle styles til Jer med henblik på, at det skal være let for dig at tænke det ind i dit eget klædeskab. Vil du opdateres på de seneste kollektioner fra modemærkerne, så glæder vi os til at se dig her på Grey Matter. Er du helt vild med mode, vil du endda kunne kigge forbi os hver uge, da der ugentligt lander fine nyheder på shoppen fra vores danske modemærker.

Vi ser et stort potentiale i vores sammensatte sortiment. Dette giver dig mulighed for som kunde, at håndplukke styles fra forskellige brands, så du kan skabe en unik garderobe, hvor det er den personlige stil, der skinner igennem. Vi har nøje udvalgt alle mærker til shoppen, da det når som helst er med øje for at kunne mikse og matche kollektionerne ind i vores eksisterende univers af brands og styles. Ligeledes vægter vi højt, at mærkerne ligger til overkommelige priser, så alle kan være med. Modetøj i gode kvaliteter behøver nemlig ikke koste en formue. Shop lækre bomuldskvaliteter, viskose, uld, cashmere mm. til yderst gode priser, når du shopper hos Grey Matter.

Ydermere ser vi modebranchen få et øget fokus på bæredygtig produktion - og dette støtter vi naturligvis op om. Ønsker du også at gå i en mere bæredygtige retning, når du shopper tøj til dit klædeskab? Så anbefaler vi dig f.eks. at se nærmere på vores sortiment af MEW, der bl.a. designer items i økologisk bomuld.

Har du et favoritmærke, du vender tilbage til gang på gang, eller lægger du mere fokus på tøjet? Så kan du med fordel besøge os på Grey Matter. Med vores unikke portefølje af lækre kvalitetsmærker, er der god mulighed for at shoppe danske mærker, såsom Only, Vila og Pieces, såvel som blive introduceret for små udenlandske mærker, hvor det er tøjet, vi sætter i fokus. Uafhængig af mærket, er der aldrig gået på kompromis med hverken kvalitet eller design, når vi præsenterer Jer for nye styles her hos Grey Matter. Du kan derfor trygt udforske vores forskellige mærker, der hver især har deres karakteristiske detaljer i kollektionerne, såvel som flere bestseller styles.