Leggings til kvinder - Shop behagelige tights online

I vores sortiment af tøj til damer, finder du alt fra klassiske sorte tights til cool leggings med adskillige print. Vi bruger leggings flittigt i vores styling - og elsker ligeledes at inddrage lækre sports tights, der både kan benyttes som træningsbukser eller en simpel underdel til hverdag.

24 Varer
Anbefalet
Størrelser
30%
Lækker basis tøj til damer
ONLY
229,95 kr.160,00 kr.
Sorte leggings med elastik i livet
ONLY
199,95 kr.
5%
Sorte leggings fra Vila til damer
VILA
219,95 kr.208,00 kr.
10%
Leggings i sort til damer fra Pieces med lynlås i siden
Pieces
299,95 kr.269,00 kr.
6%
Sorte leggings fra Pieces
Pieces
119,95 kr.113,00 kr.
21%
Ribbet cykelshorts fra Vila
VILA
129,95 kr.103,00 kr.
5%
Jeggings fra Pieces
Pieces
229,95 kr.219,00 kr.
Pieces Pcnew Shiny Black Leggings
Pieces
199,95 kr.
5%
Sorte leggings med lynlås bagpå til damer
VILA
299,95 kr.284,00 kr.
15%
Dametøj - Sorte cykelshorts Vila
VILA
129,95 kr.110,00 kr.
70%
Sorte leggings til damer
VILA
229,95 kr.68,00 kr.

Shop leggings og tights hos Grey Matter

Hos Grey Matter kan du shoppe alle typer leggings til damer. Dyk ned i vores store sortiment til gode og fordelagtige priser, og find dine favoritter allerede i dag! Hvert enkelt design er nøje udvalgt med særligt fokus på god komfort og flot pasform. Du finder blandt andet et stort udvalg af leggings med elastikkant, hvilket sikrer dig den ideelle komfort og ligeledes giver et flatterende snit. Er du vild med læder leggings, men ønsker at finde et billigere alternativ? Så kan vi varmt anbefale dig vores coatede leggings, som alle ligger til særdeles fornuftige priser. Se f.eks. vores leggings fra Pieces eller de populære Vila leggings. Er du på udkig efter træningstights eller sports leggings, anbefaler vi, at du kigger nærmere på udvalget af leggings fra Only. De printede leggings - herunder trendy leopard leggings - har ligeså fået en plads på shoppen, da vi elsker leggings med mangeartede printmotiver.

Tidløse sorte leggings

Sorte leggings er et musthave i klædeskabet. I modebilledet ser vi de simple leggings komme frem, hvorved de bl.a. styles til skjorter og t-shirts samt under kjoler. Den sorte legging er en tidløs favorit i enhver garderobe, og kommer i et utal af varianter, således at du kan finde en legging, der passer netop dig og din stil. Sorte leggings er uundværlige til hverdag, da de kan mikses til diverse bluser, toppe, t-shirts, strik o.l. hele året rundt. Kategorien er derved fyldt med et varieret udvalg af sorte leggings, når du besøger os på greymatter.dk. De sorte træningstights og sports leggings er gode til dig, der elsker et sporty udtryk i outfittet! Er du vild med den rå stil, bør du se nærmere på vores sorte coatede leggings.

Shop tights hos Grey Matter

Stilfulde tights i utallige variationer er for alvor kommet frem i modebilledet, hvor de styles med et sporty eller casual touch. Vi har i kategorien her, samlet vores udvalg af tights til damer. Du finder blandt andet populære tights fra Only, samt komfortable tights fra Pieces. Alle tights er med stretch, så du nemt kan finde det ideelle par tights, der passer dig og din øvrige personlige garderobe. Ethvert par sorte tights kan f.eks. også benyttes til yoga sessions, da komforten er yderst skøn, og det strækbare materiale giver leggingsene den mest hensigtsmæssige bevægelighed.

Coatede leggings til kvinder

Coatede leggings er blevet en fast del af modebilledet, hvori den kommer frem år efter år. Denne type legging er et godt alternativ til de rå læderleggings. Coatede leggings holder dog blot pasformen endnu bedre, og giver sig ikke lige så meget ved brug, som et par ægte læderleggings altid vil gøre. Coatede leggings er således blevet vores favoritter, da de holder pasformen, er nemme at style og ligger til yderst fornuftige priser. Her på shoppen finder du et bredt udvalg af coatede leggings fra kendte danske modemærker. Se f.eks. vores sortiment af leggings fra Pieces og Vila, som er særligt stærke på designet af coatede leggings.

Vi glæder os til at vise dig vores håndplukkede udvalg af leggings, hvor vi hverken er gået på kompromis med komfort eller pasform. Vi bestræber os på at præsentere dig for de nyeste kollektioner, der afspejler modebilledets tendenser. Hold løbende øje med shoppen, og se vores bud på cool leggings og tights til kvinder. Følg med på vores instagramprofil @greymatter_fashion, hvor vi ofte deler inspiration til outfits, der inkorporerer de alsidige leggings.