Leggings til kvinder - Shop behagelige leggings og tights

Mangler du et par gode leggings i garderoben? I vores sortiment finder du alt fra sorte leggings og tights til cool leggings med print. Vi bruger leggings flittigt i vores styling - og elsker også de lækre sports leggings, der både kan bruges som træningstights eller som leggings til hverdag.
32 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
11%
Styling med leggings og rå jakke
ONLY
129,95 DKK 116,00 DKK
Sorte strømpebukser med logo til damer
ONLY
119,95 DKK
11%
Behagelige bukser til damer
ONLY
129,95 DKK 116,00 DKK
Pieces Pcnew Shiny Black Leggings
Pieces
179,95 DKK
Bukser til damer med høj talje og i blød stretchy kvalitet
ONLY
179,95 DKK
Træningsleggings stylet med matchende top og hvid skjorte
Pieces
149,95 DKK
Sorte leggings fra Pieces
Pieces
99,95 DKK
21%
Dametøj - Sorte cykelshorts Vila
VILA
129,95 DKK 103,00 DKK
Pieces sorte leggings bomuld
Pieces
79,95 DKK
31%
Grå tights til damer med smalle ben
Pieces
129,95 DKK 90,00 DKK
Rib leggings fra Pieces
Pieces
149,95 DKK
Sorte leggings til damer
Pieces
129,95 DKK
Sorte jeggings til damer
Nyhed
Dametøj - Sorte leggings til damer
Nyhed
Sporty leggings med syninger over lår
47%
Grønne leggings til damer
ONLY
129,95 DKK 69,00 DKK
40%
Trænings tighs damer
ONLY
299,95 DKK 179,00 DKK

Shop et bredt udvalg af leggings hos Grey Matter

Her på Grey Matter kan du shoppe alt i leggings til damer. Dyk ned i vores store sortiment af leggings til gode priser og find dine favoritter allerede nu! Hver enkel style er nøje udvalgt og særligt med fokus på en god komfort og flot pasform. Du finder blandt andet et stort udvalg af leggings med elastikkant, hvilket sikrer dig en god komfort og ligeledes giver et flatterende snit. Er du vild med læder leggings, men vil du gerne finde et billigere alternativ? Så kan vi varmt anbefale dig vores coatede leggings, som alle ligger til meget fornuftige priser. Se f.eks. vores leggings fra Pieces eller de populære Vila leggings. Er du på udkig efter træningstights eller sports leggings, så anbefaler vi at du kigger nærmere på udvalget af leggings fra Only. De printede leggings - herunder trendy leopard leggings - har også fået en plads på shoppen, da vi elsker leggings med print!

Sorte leggings - bredt udvalg af sorte leggings

Sorte leggings er et musthave til klædeskabet. I modebilledet ser vi de simple leggings komme frem, hvor de bl.a. styles til skjorter, t-shirts og under kjoler. Den sorte legging er et musthave til klædeskabet og kommer i et utal af varianter således at du kan finde en legging, der passer netop dig og din stil. Sorte leggings er uundværlige til hverdag, da de kan mikses til diverse bluser, toppe, t-shirts, strik o.l. Derfor finder du et varieret udvalg af sorte leggings, når du besøger os på Grey Matter. De sorte træningstights og sports leggings er gode til dig, der elsker det sporty look - og er du vild med den rå stil, så skal du se nærmere på de sorte coatede leggings.

Shop tights på Grey Matter

De lækre tights er for alvor kommet frem i modebilledet, hvor de styles med et sporty eller casual touch. Vi har her samlet vores udvalg af tights til damer - du finder blandt andet de populære tights fra Only og de lækre behagelige tights fra Pieces. Alle tights er med stretch, så du nemt kan finde et par behagelige tights, der passer dig. De sorte tights kan f.eks. også bruges som yoga leggings, da komforten er yderst skøn og det strækbare materiale giver leggingen en god bevægelighed.

Coatede leggings - leggings til kvinder

De coatede leggings er blevet en fast del af modebilledet, hvor den kommer frem år efter år. Denne legging er et godt alternativ til de rå læderleggings - de coatede leggings holder dog pasformen endnu bedre og giver sig ikke lige så meget ved brug, som et par ægte læderleggings altid vil gøre. De coatede leggings er derfor blevet vores favoritter, da de holder pasformen, er nemme at style og ligger til meget fornuftige priser. Her på shoppen finder du et bredt udvalg af coatede leggings fra kendte danske modemærker - se f.eks. vores sortiment af leggings fra Pieces og Vila, som er særligt stærke på designet af coatede leggings.

Vi glæder os til at vise dig vores håndplukkede udvalg af leggings, hvor vi hverken er gået på kompromis med god komfort eller en lækker pasform. Vi bestræber os på at præsentere dig for de nyeste kollektioner, der afspejler modebilledets tendenser. Hold løbende øje med shoppen og se vores bud på cool leggings og tights til kvinder. Følg med på vores Instagram @greymatter_fashion, hvor vi ofte deler outfit inspiration til leggings.