Pas godt på dit tøj - Forlæng levetiden med den rette tekstilpleje

Sætter du en ære i at passe ekstra godt på dit tøj? Med gode vaskemidler og en korrekt vask, kan du forlænge levetiden på dit tøj. Vi har forelsket os i serien af lækkert tekstilpleje fra Classic Clothing Care, som du kan finde i kategorien lige herunder.

10 Varer
Anbefalet
Størrelser
Spray der modvirker elektrisk tøj
Classic Clothing Care
139,95 kr.
Uldkam til fnug på uld
Grey Matter Selection
49,95 kr.
Undgå elektrisk tøj med en antistatisk spray
VILA
89,95 kr.
15%
Lingerie Wash det bedste undertøjs vask
Classic Clothing Care
129,95 kr.110,00 kr.
31%
Pletfjerner til tøj og tekstiler
Classic Clothing Care
129,95 kr.90,00 kr.
15%
Uldvask når du vil pleje dine cashmere bluser og uldbluser
Classic Clothing Care
129,95 kr.110,00 kr.
15%
Silkevask til dig, der passer ekstra godt på dit tøj
Classic Clothing Care
129,95 kr.110,00 kr.
Skriv dig op
Antistatisk spray fra Vero Moda i sort flaske
Vero Moda
79,95 kr.
Skriv dig op
Laundry Net
Classic Clothing Care
59,95 kr.

Forkæl din garderobe med skønt tekstilpleje

Tøj kræver en hensigtsmæssig pleje og vedligeholdelse, hvis man ønsker, at det skal holde sæson efter sæson, og ikke mindst efter utallige vaske. Her er der heldigvis hjælp at hente i form af forskellige produkter, der medvirker til at pleje tøjet og bevare dets kvalitet. Her på shoppen har vi fundet en god mængde af vidunderprodukter, der hjælper med at bibeholde tøjets farve og struktur. I vores håndplukkede udvalg finder du både uld- og silkevask, en god antistatisk spray samt en effektiv pletfjerner. Under hvert produkt kan du læse mere om dets virkning samt finde en udførlig guide til, hvordan produkterne skal anvendes og doseres. Ønsker du at passe særligt godt på dit tøj, så husk at vaske det skånsomt, og benyt korte maskinprogrammer med lav centrifugering. Vi anbefaler ydermere at benytte vaskeposer, når du f.eks. skal vaske lingeri eller andre sarte materialer såsom blonder.

Plejeprodukter fra Classic Clothing Care

I vores søgen efter produkter, der kan hjælpe os på vej med pleje og vedligeholdelse af garderoben, faldt vi over det danske mærke Classic Clothing Care. Et dansk mærke, der i samarbejde med tekstilbranchen, har lanceret en række plejeprodukter specifikt udviklet til tekstiler. Vi har udvalgt vores favoritter fra serien, som du nu har mulighed for at shoppe hos os. Kig nærmere på sortimentet, og læs mere om dets forskellige produkter samt hvad de hver især egner sig til. Har du problemer med elektrisk tøj, vil den populære antistatiske spray være lige noget for dig! Produkterne fra Classic Clothing Care gør det let for dig, at passe på dit tøj, og forlænger ligeledes levetiden på din garderobe. Består dit klædeskab af uldkvaliteter eller silkematerialer, anbefaler vi sågar altid at vaske disse materialer med produkter, der er særligt egnet til disse. Alle Classic Clothing Care produkter er desuden deklareret til at forebygge astma og allergi samt pH-neutrale. Til gode priser, får du produkter som er drøje i brug og med virkbare ingredienser, der gør en synlig forskel på kvaliteten af tøjet efter vask og brug.

Ønsker du også et klædeskab, hvor tøjet holder i lang tid og ikke ændrer udtryk eller pasform efter vask? Dyk ned i vores lille håndplukkede udvalg af plejeprodukter til tekstiler. Vi har oplevet stor forskel ved anvendelse af disse produkter, og håber derfor også, at produkterne vil hjælpe dig på vej med at vedligeholde din personlige garderobe. Produkterne er ligeledes gode værtindegaver, da deres smukke metalliske emballage, har et rent og minimalistisk udtryk tilpasset den nordiske stil.