Tilbehør - Shop accessories og tøj tilbehør

Mangler du tilbehør eller accessories i din garderobe? Find det største udvalg af accessories, hårpynt, strømpebukser og meget mere her! Se vores lækre tørklæder og strømpebukser, der er et musthave i klædeskabet. Også lækkert hårpynt og gode plejeprodukter til tøjet kan du shoppe her på Grey Matter.
174 Varer
Anbefalet
Størrelser
Varme strømpebukser med fleece til damer
Pieces
99,95 DKK
60%
Mørkegrønt trekants tørklæde fra Vila
VILA
249,95 DKK 100,00 DKK
Uldkam til fnug på uld
Grey Matter Selection
49,95 DKK
Hvide undershorts til damer med stretch
11%
Kasket til damer i quiltet design
ONLY
149,95 DKK 134,00 DKK
Øreringe med fjer og perle
Pure by Nat
210,00 DKK
 Ring som er justerbar fra Grey Matter Fashion
Pure by Nat
270,00 DKK
Smuk rosafarvet ring fra Pure By Nat
Pure by Nat
270,00 DKK
Spray der modvirker elektrisk tøj
Classic Clothing Care
139,95 DKK
Sort kasket i quiltet design til damer
Sorte sportssokker til damer fra Pieces
10%
Cool shopping bag i canvas
VILA
259,95 DKK 233,00 DKK
Onltola Black Chunky Boots
Guldbelagte øreringe med perle til damer
Pure by Nat
210,00 DKK
Bælte i sort til damer fra Pieces
Pieces
99,95 DKK

Tilbehør - Accessories på Grey Matter

Shop et stort udvalg af accessories og lækkert tilbehør til garderoben. Hos Grey Matter finder du alt inden for tilbehør - strømpebukser, hårpynt og tørklæder er blot et udpluk af vores tilbehør og accessories til kvinder. Særligt hårpynt er blevet en stor modetrend, som vi er vilde med her på shoppen - vi udvælger derfor løbende det flotteste hårpynt fra mærker som PIECES og VILA, så du nemt kan fuldende dit look med en flot scrunchie eller hårbøjle.

Tilbehør - Sorte strømpebukser og tørklæder

I vores kategori af tilbehør er vi særligt glade for vores lækre og bløde tørklæder, der kommer i et væld af smukke farvenuancer og varianter. Tørklæder er et musthave til flere sæsoner, hvor de luner og også kan bruges som et sjal. Vi har et stort udvalg af de populære Pieces tørklæder, som ligger til rigtig gode priser - se f.eks. det flotte Pieces Pyron tørklæde, som vi elsker til efteråret og foråret. Et anden musthave inden for tilbehør, er et par gode strømpebukser. Vi har fundet de bedste strømpebukser fra Pieces i forskellige kvaliteter, så du kan shoppe lækre tynde strømpebukser samt lune strømpebukser til vinter.

Går du op i at passe godt på din garderobe og tøj, så anbefaler vi dig at se nærmere på vores udvalg af lækre og skånsomme plejeprodukter fra Classic. Her kan du bl.a. shoppe den bedste uldvask og silkevask samt vaskenet og den absolut bedste antistatisk spray.

Dyk ned i vores store udvalg af tilbehør, hvis du står og mangler et lækkert tørklæde, et par sorte strømpebukser eller måske en flot scrunchie til at fuldende dit look? Vi har alt i tilbehør og accessories til kvinder - og vi glæder os til at pakke din ordre allerede i dag.