Tilbehør - Shop accessories online

Mangler du tilbehør eller accessories i din garderobe? Find det største udvalg af accessories, hårpynt, strømpebukser og meget mere her! Se vores lækre tørklæder og strømpebukser, der er et musthave i klædeskabet. Også lækkert hårpynt og gode plejeprodukter til tøjet kan du shoppe hos Grey Matter.
113 Varer
Anbefalet
Størrelser
56%
Ternet halstørklæde i flot rød farvetone
VILA
159,95 DKK 70,00 DKK
56%
Ternet halstørklæde til damer med frynser
VILA
159,95 DKK 70,00 DKK
Uldkam til fnug på uld
Grey Matter Selection
49,95 DKK
16%
Hvide undershorts til damer med stretch
Pieces
99,95 DKK 84,00 DKK
21%
Blødt halstørklæde til damer
VILA
149,95 DKK 119,00 DKK
40%
 Ring som er justerbar fra Grey Matter Fashion
Pure by Nat
270,00 DKK 162,00 DKK
Kasket til damer i quiltet design
Spray der modvirker elektrisk tøj
Classic Clothing Care
139,95 DKK
Quiltede handsker i skind til damer
VILA
229,95 DKK
20%
Halstørklæde til damer
VILA
239,95 DKK 191,00 DKK
Sorte sportssokker til damer fra Pieces
21%
Ternet halstørklæde i røde farver
Sorte almindelige strømper til damer
Pieces
79,95 DKK

Tilbehør - Accessories hos Grey Matter

Shop et stort udvalg af accessories og lækkert tilbehør til garderoben. Hos Grey Matter finder du alt inden for tilbehør - strømpebukser, hårpynt og tørklæder er blot et udpluk af vores tilbehør og accessories til kvinder. Særligt hårpynt er blevet en stor modetrend, som vi er vilde med her på shoppen. Vi udvælger derfor løbende det flotteste hårpynt fra mærker som Pieces og Vila, så du nemt kan fuldende dit look med en flot scrunchie eller hårbøjle.

Grey Matter har alt i tilbehør! - Strømpebukser og tørklæder

I vores kategori af tilbehør er vi særligt glade for vores lækre og bløde tørklæder, der kommer i et væld af smukke farvenuancer og varianter tilpasset sæsonen. Tørklæder er et musthave til flere sæsoner, hvor de luner og også kan anvendes som et sjal. Vi har et stort udvalg af populære tørklæder fra Pieces, som ligger til rigtig gode priser. Se f.eks. det flotte Pieces Pyron tørklæde, som vi elsker til efteråret og foråret. Et anden musthave inden for tilbehør, er et par gode strømpebukser. Vi har fundet de bedste strømpebukser fra Pieces i forskellige kvaliteter, så du kan shoppe lækre tynde strømpebukser samt lune strømpebukser til vinterperioden.

Går du op i at passe godt på din garderobe og dit tøj, anbefaler vi dig at se nærmere på vores udvalg af lækre og skånsomme plejeprodukter fra Classic. Her kan du bl.a. shoppe den bedste uldvask og silkevask samt vaskenet og den absolut bedste antistatisk spray.

Dyk ned i vores store udvalg af tilbehør, hvis du står og mangler et lækkert tørklæde, et par sorte strømpebukser eller måske en flot scrunchie til at fuldende outfittet. Vi har alt i tilbehør og accessories til kvinder, og vi glæder os til at pakke din ordre allerede i dag.