Smykker til kvinder - Shop alt i smykker hos Grey Matter

Du leder måske efter en ny halskæde? Et flot armbånd? Eller en smuk ring? Hos Grey Matter kan vi præsentere dig for et stort udvalg af smykker til kvinder i dansk design. Smykkerne leveres i flotte æsker - og er også den perfekte gave til hende.
73 Varer
Anbefalet
Størrelser
Øreringe med fjer og perle
Pure by Nat
210,00 DKK
 Ring som er justerbar fra Grey Matter Fashion
Pure by Nat
270,00 DKK
Smuk rosafarvet ring fra Pure By Nat
Pure by Nat
270,00 DKK
Guldbelagte øreringe med perle til damer
Pure by Nat
210,00 DKK
Ring med perle
Fjerring i guld look
Pure by Nat
300,00 DKK
Ørering i guld med perle
Pure by Nat
300,00 DKK
smykker - armbånd
Pure by Nat
240,00 DKK
Ring med sort sten
Pure by Nat
270,00 DKK
Øreringe sølv med perle
Pure by Nat
300,00 DKK
Ring med mørk sten
Pure by Nat
360,00 DKK
Ring med natursten fra Pure By Nat
Pure by Nat
270,00 DKK
øreringe til damer
Pure by Nat
300,00 DKK
Ring med lyserød sten
Pure by Nat
270,00 DKK
Ring med lys sten
Pure by Nat
270,00 DKK
Øreringe med sten til damer
Pure by Nat
270,00 DKK
Golden Rose Quartz Ring
Pure by Nat
269,95 DKK
Twinkle Pastel Multi Creol Hoops
Pure by Nat
239,95 DKK
Ring med perle
Pure by Nat
210,00 DKK
Smuk v-ring med sten
Pure by Nat
270,00 DKK
Ørestikker til damer
Pure by Nat
300,00 DKK

Dame smykker - Shop smykker til kvinder hos Grey Matter

Hos Grey Matter elsker vi accessories og særligt smykker, der kan fuldende vores styling. Vi elsker både guld smykker og sølv smykker - og har derfor begge dele repræsenteret i vores sortiment af smykker til kvinder. Du finder smykker i dansk design, når du shopper smykker til kvinder online hos os. I vores smykkesortiment præsenterer vi smykker, der forener tidsløst design med et t og nutidigt touch. Derfor har vi samlet et stort udvalg af smykker til meget fornuftige priser. Vi håndplukker selv vores smykkesortiment, og sørger for altid at have både sølv smykker og guld smykker på shoppen, så der er smykker til enhver smag. Vi er vilde med det klassiske smykkedesign, som du bl.a. finder på de enkle hoops, elegante fingerringe samt vores perle øreringe. Vores udvalg af klassiske smykker kombineres med mere trendbaserede designs. Du finder derfor bl.a. også panzer smykker og v-ringe, som alt sammen udspringer fra smykkebranchens store trends og tendenser.

For at skabe det unikke præg i stylingen, mikser vi ofte flere smykker på en gang - f.eks. guld smykker med sølv smykker eller chunky ringe med elegante ringe. Vi mikser også halskæder i forskellige længder - på den måde får du volumé ind i dine smykker og looket bliver mere et ‘statement’, hvilket er en cool detalje. Når vi udvælger smykker til shoppen, er det med henblik på at finde smykker, der passer ind i vores univers, således at smykkerne nemt kan mikses og matches.

Smykker til kvinder - Gaveideer til hende

Om du er på udkig efter et smykke til din egen smykkesamling eller du måske skal finde et smykke til gave, så finder du fordelagtige priser i smykkesortimentet hos Grey Matter. Vores smykker er den perfekte gaveide til hende - alle smykkerne er elegante og stilfulde, og passer perfekt til kvinden, der elsker at gå med smykker. Vi glæder os til at vise dig de seneste nyheder inden for smykker, og håber du vil kigge nærmere på vores unikke udvalg af både klassiske og unikke smykker.

Bliv en del af vores univers og følg med på Instagram @greymatter_fashion, hvor vi altid tilføjer smykker i vores styling. Vil du have nyhederne først? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret på de nyeste trends og tendenser i modebilledet.