Smykker til kvinder - Shop alt i smykker hos Grey Matter

Du leder måske efter en ny halskæde? Et flot armbånd? Eller en smuk ring? Hos Grey Matter kan vi præsentere dig for et stort udvalg af smykker til kvinder i dansk design. Smykkerne leveres i flotte æsker - og er også den perfekte gave til hende.
55 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Big Golden Plated Necklace
Pure by Nat
389,95 DKK
Ring til kvinder fra Pure By Nat
Pure by Nat
249,95 DKK
Halskæde med lænker i sølv
Pure by Nat
249,95 DKK
The Seven Dot Silver Earrings
Pure by Nat
279,95 DKK
Golden Star Bracelet
Pure by Nat
269,95 DKK
The Seven Dot Golden Earrings
Pure by Nat
279,95 DKK
Cool Panzer Silver Bracelet
Pure by Nat
379,95 DKK
Cool Panzer Golden Bracelet
Pure by Nat
379,95 DKK
Silver Sun Bracelet
Pure by Nat
179,95 DKK
Smuk rosafarvet ring fra Pure By Nat
Pure by Nat
249,95 DKK
Golden Metalic Folie Ring
Pure by Nat
329,95 DKK
Simple Golden Oval Ring
Pure by Nat
359,95 DKK
Halskæde med medaljon og mønster
Pure by Nat
299,95 DKK
Silver Zircon Bracelet
Pure by Nat
239,95 DKK
Silver Heart Bracelet
Pure by Nat
179,95 DKK
Golden Rose Quartz Pearl Bracelet
Pure by Nat
209,95 DKK
Golden Cuban Chain Ring
Pure by Nat
209,95 DKK
Silver Metalic Folie Ring
Pure by Nat
329,95 DKK
Small Silver Triple Creols
Pure by Nat
249,95 DKK
Pure By Nat The Four Silver Earrings 01
Pure by Nat
329,95 DKK
Flot lænke armbånd med ferskvandsperle
Pure by Nat
299,95 DKK
Flot halskæde med saltvandsperle
Pure by Nat
499,95 DKK

Dame smykker - Shop smykker til kvinder hos Grey Matter

Hos Grey Matter elsker vi accessories og særligt smykker, der kan fuldende vores styling. Vi elsker både guld smykker og sølv smykker - og har derfor begge dele repræsenteret i vores sortiment af smykker til kvinder. Du finder smykker i dansk design, når du shopper smykker til kvinder online hos os. I vores smykkesortiment præsenterer vi smykker, der forener tidsløst design med et råt og nutidigt touch. Derfor har vi samlet et stort udvalg af smykker til meget fornuftige priser. Vi håndplukker selv vores smykkesortiment, og sørger for altid at have både sølv smykker og guld smykker på shoppen, så der er smykker til enhver smag. Vi er vilde med det klassiske smykkedesign, som du bl.a. finder på de enkle hoops, elegante fingerringe samt vores perle øreringe. Vores udvalg af klassiske smykker kombineres med mere trendbaserede designs. Du finder derfor bl.a. også panzer smykker og v-ringe, som alt sammen udspringer fra smykkebranchens store trends og tendenser.

For at skabe det unikke præg i stylingen, mikser vi ofte flere smykker på en gang - f.eks. guld smykker med sølv smykker eller chunky ringe med elegante ringe. Vi mikser også halskæder i forskellige længder - på den måde får du volumé ind i dine smykker og looket bliver mere et ‘statement’, hvilket er en cool detalje. Når vi udvælger smykker til shoppen, er det med henblik på at finde smykker, der passer ind i vores univers, således at smykkerne nemt kan mikses og matches.

Smykker til kvinder - Gaveideer til hende

Om du er på udkig efter et smykke til din egen smykkesamling eller du måske skal finde et smykke til gave, så finder du fordelagtige priser i smykkesortimentet hos Grey Matter. Vores smykker er den perfekte gaveide til hende - alle smykkerne er elegante og stilfulde, og passer perfekt til kvinden, der elsker at gå med smykker. Vi glæder os til at vise dig de seneste nyheder inden for smykker, og håber du vil kigge nærmere på vores unikke udvalg af både klassiske og unikke smykker.

Bliv en del af vores univers og følg med på Instagram @greymatter_fashion, hvor vi altid tilføjer smykker i vores styling. Vil du have nyhederne først? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret på de nyeste trends og tendenser i modebilledet.