Classic Clothing Care - De bedste produkter til tøjvask og -pleje

Pas ekstra godt på dit tøj ved vask, ved at forkæle det med skånsomme og specielt udviklede produkter fra Classic Clothing Care. Produktserien består bl.a. af en uundværlig antistatisk spray, en effektiv pletfjerner, en mild uldvask samt en blid silkevask.

6 Varer
Anbefalet
Størrelser
Spray der modvirker elektrisk tøj
Classic Clothing Care
139,95 kr.
15%
Lingerie Wash det bedste undertøjs vask
Classic Clothing Care
129,95 kr.110,00 kr.
31%
Pletfjerner til tøj og tekstiler
Classic Clothing Care
129,95 kr.90,00 kr.
15%
Silkevask til dig, der passer ekstra godt på dit tøj
Classic Clothing Care
129,95 kr.110,00 kr.
15%
Uldvask når du vil pleje dine cashmere bluser og uldbluser
Classic Clothing Care
129,95 kr.110,00 kr.
Skriv dig op
Laundry Net
Classic Clothing Care
59,95 kr.

Eksklusiv tekstilpleje af høj kvalitet

Med vores passion og interesse for mode og styling, er det vigtigt for os, at kunne pleje og vedligeholde tøjet i takt med dagligdagens brug. Selvom vi elsker at tilføre nye styles til garderoben, er det også væsentligt at pleje de items, vi allerede har, således at vi ikke skal udskifte den med nye styles fra tid til anden. For at skabe et lækkert og velfungerende klædeskab, er det muligt at pleje sit tøj for ligeledes at forlænge dets levetid. I dag designer modemærkerne tøj i en solid kvalitet, som kan holde i flere sæsoner, såfremt man passer på det, og dertil vasker det efter de tilhørende vaskeanvisninger. Der er dog forskellige produkter, der kan hjælpe dig yderligere på vej, til at passe og pleje din garderobe ekstra godt. Hos Grey Matter har vi derfor udvalgt en håndfuld forskelligartede plejeprodukter til tekstiler, der kan hjælpe dig med vedligeholdelse og forkælelse af dit tøj, for derved at opnå en flot garderobe, hvor materialer og kvaliteter i særdeleshed fungerer.

Hvem er Classic Clothing Care? Classic Clothing Care har specialiseret sig i tekstilpleje, og producerer eksklusive kvalitetsprodukter til pleje og vask af bomuld, silke, uld samt andre materialer. Produkterne produceres i Danmark, og er udviklet i samarbejde med tekstilbranchen. Dette gør produkterne særligt gode, da det er fagfolk, der står bag udviklingen af disse. De plejende produkter har en reel virkning, og har alle et indhold af virkbare ingredienser - specifikt sammensat til det enkelte materiale, for at skåne materialerne mest muligt, og opnå et optimalt resultat ved anvendelse. Ydermere er alle produkter deklareret for at forebygge astma og allergi, og er ligeledes pH-neutrale. Classic Clothing Care har i produktudviklingen fokuseret på miljøet, og anvender derfor let nedbrydelige stoffer. Produkterne er højkoncentrerede, og drøje i brug, både i forbindelse med maskin- og håndvask. Classic Clothing Care består af en veludviklet produktserie, designet med respekt for dit tøj og for miljøet.

Antistatisk spray Oplever du sommetider, at dit tøj er elektrisk og giver små stød, når du har det på? Dét problem kender vi udemærket hos Grey Matter! Derfor har vi fundet en antistatisk spray fra Classic Clothing Care, som vi slet ikke kan undvære. Én af årsagerne til elektrisk tøj skyldes bl.a. tørretumbling. En anden faktor der spiller ind, kan være sæsonskift. Når vejret skifter og det bliver koldere, oplever vi, at vores tøj bliver mere elektrisk. Varme fra radiatorer og evt. i kombination med tør hud, kan medvirke til, at tøjet bliver statisk. Vi har derfor fundet dette vidundermiddel, som på ingen tid afhjælper problemet og fjerner elektriciteten. Classic Antistat Spray sprøjtes på tøjet, og fjerner og modvirker statisk elektricitet. Produktet er en klar bestseller på shoppen, og vi anbefaler alle at prøve den, når garderoben er umedgørlig. Produktet er let at anvende, og kræver ikke meget tid eller forberedelse, når hverdagen er travl og alting går en anelse hurtigere. På produktet er angivet en tydelig vejledning, der fortæller, hvordan man benytter sprayen trin for trin.

En mild silkevask Silke og satin er skønne kvaliteter at have i garderoben. Med materialets lethed og glans, tilføres elegance og eksklusivitet. Silke kan være et sart materiale, hvis det ikke plejes med de rette produkter, og efter passende anvisninger. Derfor anbefaler vi til hver en tid, at anvende et vaskemiddel, der egner sig særligt til den porøse kvalitet. Her anbefaler vi silkevasken fra Classic - Et produkt, der er målrettet udviklet til silke såvel som satin. Disse materialer er vigtige at få vasket korrekt, for at bevare deres udtryk, og ikke mindst den fine kvalitet og glans. Silkevasken er skånsom, og holder desuden på farven i silken, således at farven ligeledes ikke falmer. Hertil hjælper produktet også med at bevare materialets blankhed, hvilket er afgørende for en smuk silke- eller satinbluse. Plejeproduktet indeholder ikke enzymer, der virker skadeligt på materialet, men derimod naturproteiner, som opretholder fyldigheden og farveintensiteten på både sandvasket silke, og silke i stærke farver. Silkevasken er udviklet i samarbejde med tekstilbranchen, og er derfor skabt af eksperter på området.

Uldvask Uld er en naturfiber, hvilket vil sige, at det med fordel kan luftes. Dermed kan man undgå for hyppig vask, som oftest ikke er nødvendig, da naturfibre let kan luftes og på denne måde friskes op. Dette skåner både tøjet og miljøet. Skulle du alligevel have behov for at vaske en uldbluse, så er det vigtigt at vaske den korrekt, så du bl.a. undgår at den krymper. Uld er bestående af proteinfibre, og tåler derfor ikke traditionel vaskemiddel, da disse indeholder enzymer, der netop nedbryder proteinerne. Uld skal således altid vaskes på uldprogram, og hertil kan et produkt som Classics uldvask være god at anvende, for at tage ekstra hånd om tøjet. Produktet egner sig til alle typer af uld; cashmere, alpaca, mohair mv. Det kan ligeledes anvendes til tøj, der er lavet af uld, men som også indeholder andre materialer. Uldvask forlænger fibrernes holdbarhed, og bevarer samtidig farveintensiteten. Herudover kan produktet bevare uldens lethed samt modvirke filtning - og hvem ønsker ikke en uldbluse, der er glansfuld og smuk at se på, selv efter adskillige vaske og hyppig brug? Produktet er drøjt i brug, og holder dermed i en længerevarende periode. Duften er mild, og emballage designet virkelig lækkert, i en flot sølvfarvet flaske. Alt i alt et lækkert nordisk produkt, der er kvalitetsbevidst ned til mindste detalje.

En effektiv pletfjerner Får man spildt på sit yndlingstøj, kan det af og til være en kamp at få pletterne fjernet igen. Et problem, de fleste helt sikkert kender til! Ofte kan man mangle et effektivt og skånsomt produkt til behandlinger som denne, men pletfjerneren fra Classic, er den bedste og mest effektive løsning, vi til dato har oplevet! Produktet indeholder ikke blegemiddel, men fjerner effektivt selv de værste pletter fra f.eks. te, kaffe, rødvin osv. Produktet er i en højkoncentrat blanding, og derfor også et økonomisk godt produkt at investere i. Det er let anvendeligt på alle vaskbare tekstiler, og er ikke tidskrævende at gøre brug af. Dette produkt er et musthave at have ved hånden, når problemet opstår, og man kæmper med, at få fjernet svære pletter fra tøjet. Hvis du ikke allerede kender pletfjerneren fra Classic, kan vi varmt anbefale, at du prøver den.

Skånsomt pleje af lingeri Giv dit lingeri en særlig pleje, og forlæng levetiden på det. Undertøj er en fast del af enhver kvindes klædeskab, så hvorfor ikke passe ekstra godt på vores inderste dele? Med en skånsom lingerivask fra Classic kan du nemt passe betydeligt mere på dit fine undertøj. Produktet anvendes til hvidt og farvet undertøj bestående af materialer som silke, bomuld, elasthane og lycra. Denne særlige lingerivask modvirker gråning af hvidt lingerie, men det specielle ved produktet er, at det ikke påvirker farvet undertøj! - dvs. produktet kan bruges til både farvet og hvidt undertøj. Classics lingeriewash bevarer stoffets blødhed, og forlænger undertøjets levetid. Produktet er, som seriens øvrige plejeprodukter, drøjt i brug og holder længe. Forkæl dit undertøj med dette lækre vaskemiddel - Specielt egnet til lingeri og undertøj.

Vaskeposer til følsomme materialer Hos Grey Matter gør vi meget for, at skåne vores tøj. En vaskepose er den ultimative løsning på, at beskytte sarte materialer som blonder, tynde stoffer, silketoppe m.m. Det er ikke kun tøjet der tages hånd om ved brug af en vaskepose - også din vaskemaskine bliver beskyttet, når du vasker bøjle bh’er, clips samt hægter. Vi anbefaler altid at vaske undertøj (særligt bh’er) i vaskeposer. Dette specielt udviklede vaskenet fra Classic beskytter effektivt dit tøj under vask. Undgå hurtig slidtage, og beskyt det ekstra ved at benytte en vaskepose. Vaskeposen har den bedste virkning, hvis den ikke fyldes helt op - Fordel evt. tøjet i to vaskeposer, hvis du vasker en større mængde af gangen. Du kan ligeledes benytte nettet til vask af strømper, for på den måde at undgå, at de spreder sig fra hinanden - det gør det efterfølgende arbejde med at samle parret igen en del nemmere.

Shop plejende tekstilprodukter hos Grey Matter For at give dig den bedste vejledning, har vi hos Grey Matter skrevet en udførlig guide til anvendelse og dosering af produkterne fra Classic Clothing Care. Under hvert af de respektive produkter, finder du en detaljeret guide, der beskriver hvordan de benyttes i diverse situationer - Både i forbindelse med håndvask og maskinvask. Vi håber, at du bliver lige så glad for de effektive produkter, som vi er, således at du kan pleje dit tøj og forlænge dets levetid. Alle produkterne er uundværlige for os, og hjælper os dét ekstra med at opretholde adskillige kvaliteter. Ønsker du også at passe ekstra godt på dine uld- og silkekvaliteter i garderoben, og komme problemet til livs med elektrisk tøj, så klik produkterne fra Classic Clothing Care hjem, og oplev en mærkbar forskel. Søger du ydermere flere råd til, hvordan du undgår statisk tøj, bør du læse med på vores blog, hvorpå vi har en guide til, hvordan du bedst muligt undgår elektrisk tøj i dagligdagen.