Tøjvask - Hvordan vasker og plejer jeg mit tøj

Pas ekstra godt på dit tøj ved vask, og forkæl det med de skånsomme og specielt udviklede produkter fra Classic Clothing Care. Produktserien består bl.a. af den uundværlige antistatiske spray, den effektive pletfjerner, den milde uldvask og den skånsomme silkevask.
6 Varer
Kategori
Størrelser
Farver
Sortering
Spray der modvirker elektrisk tøj
Classic Clothing Care
139,95 DKK
Laundry Net
Classic Clothing Care
59,95 DKK
Pletfjerner til tøj og tekstiler
Classic Clothing Care
129,95 DKK
Silkevask til dig, der passer ekstra godt på dit tøj
Classic Clothing Care
129,95 DKK
Lingerie Wash det bedste undertøjs vask
Classic Clothing Care
129,95 DKK
Uldvask når du vil pleje dine cashmere bluser og uldbluser
Classic Clothing Care
129,95 DKK

Tekstilpleje - Pas godt på dit tøj med skånsom tekstilpleje

Med vores passion og interesse for mode og styling, er det vigtigt for os at kunne pleje og vedligeholde vores tøj, i takt med dagligdagens brug. Selvom vi elsker at tilføre nye styles til vores garderober, er det også væsentligt at pleje den garderobe, vi allerede har, således at vi ikke skal udskifte den med nye items fra tid til anden. For at skabe en lækker og velfungerende garderobe, kan man pleje sit tøj for at forlænge tøjets levetid. I dag designer modemærkerne tøj i en god kvalitet, som kan holde i flere sæsoner, såfremt man passer på det, og dertil vasker det efter de tilhørende vaskeanvisninger. Der er dog forskellige produkter, der kan hjælpe dig yderligere på vej til at passe og pleje din garderobe ekstra godt. Her på Grey Matter har vi derfor udvalgt en håndfuld forskellige plejende produkter til tekstiler, der kan hjælpe dig med vedligeholdelse og forkælelse af dit tøj, for at opnå en flot garderobe, hvor materialer og kvaliteter holder længere.

Hvem er Classic Clothing Care? Classic Clothing Care har specialiseret sig i tekstilpleje, og producerer eksklusive kvalitetsprodukter til pleje og vask af bomuld, silke, uld og andre materialer. Produkterne produceres i Danmark, og er udviklet i samarbejde med tekstilbranchen. Dette gør produkterne særlig gode, da det er fagfolk, der har udviklet dem. De plejende produkter har derfor en reel virkning, og de har alle et indhold af virkbare ingredienser - specifikt sammensat til det enkelte materiale, for at skåne materialerne mest muligt, og opnå et optimalt resultat ved anvendelse. Ydermere er alle produkter deklareret for at forebygge astma og allergi, og er ligeledes pH-neutrale. Classic Clothing Care har i produktudviklingen fokus på miljøet, og anvender derfor let nedbrydelige stoffer. Produkterne er højkoncentrerede, og er derfor drøje i brug, både i forbindelse med maskinvask og håndvask. Classic Clothing Care består af en eksklusiv produktserie, designet med respekt for miljøet og for dit tøj.

Antistatisk spray - Prøv den effektive antistatiske spray Oplever du sommetider, at dit tøj er elektrisk og giver små stød, når du har det på? Det problem kender vi udemærket her på Grey Matter, og til dette har vi fundet denne antistatiske spray, som vi slet ikke kan undvære. En af årsagerne til elektrisk tøj kan blandt andet skyldes tørretumbling. En anden faktor, der spiller ind, kan være sæsonskift. Når vejret skifter og det bliver koldere, oplever vi, at vores tøj bliver mere elektrisk. Varme fra radiatorer og evt. i kombination med tør hud, kan medvirke til, at tøjet bliver særlig statisk - Vi har derfor fundet dette vidundermiddel, som på ingen tid afhjælper problemet og fjerner elektriciteten. Classic Antistat Spray sprøjtes på tøjet, og fjerner og modvirker statisk elektricitet. Dette produkt er en klar bestseller hos os, og vi anbefaler alle at prøve den, når garderoben er elektrisk og umedgørlig. Produktet er let at anvende, og kræver ikke meget tid eller forberedelse, når det skal gå hurtigt i en travl hverdag. På produktet er en tydelig vejledning, der fortæller trin for trin, hvordan man benytter sprayen.

Silkevask - Prøv den milde silkevask Silke og satin er skønne kvaliteter at have i garderoben - med materialets lethed og glans, tilfører det elegance og eksklusivitet til din garderobe. Silke kan være et sart materiale, hvis det ikke plejes med rette produkt, og efter passende anvisninger. Derfor anbefaler vi til enhver tid, at anvende et vaskemiddel, der er egnet til silke. Her anbefaler vi silkevasken fra Classic - et produkt, der er udviklet målrettet til silke såvel som satin. Disse materialer er vigtige at få vasket korrekt, for at bevare deres udtryk, og ikke mindst den fine kvalitet og glans. Silkevasken er skånsom, og holder desuden på farven i silken, således at farven ikke falmer. Hertil hjælper produktet også med at bevare glansen i materialet, hvilket er afgørende for en smuk silke- eller satinbluse. Produktet indeholder ikke enzymer, der er skadende for materialet, men derimod naturproteiner, som opretholder fyldigheden og farveintensiteten på både sandvasket silke, og silke i stærke farver. Silkevasken er udviklet i samarbejde med tekstilbranchen, og den er derfor skabt af eksperter på området.

Uldvask - Prøv den lækre og blide uldvask Uld er en naturfiber, hvilket vil sige, at det med fordel kan luftes. Dermed kan man undgå for hyppig vask, som oftest ikke er nødvendig, da naturfibre let kan luftes og friskes op - dette skåner både tøjet og miljøet. Skulle du alligevel have behov for at vaske en uldbluse, så er det vigtigt at vaske den korrekt, så du blandt andet undgår at tøjet krymper. Uld er proteinfibre, og tåler derfor ikke traditionel vaskemiddel, da disse indeholder enzymer, der netop nedbryder proteinerne. Uld skal derfor altid vaskes på uldprogram, og hertil kan et produkt som Classic uldvask være god at anvende, for at passe ekstra godt på dit uldtøj. Produktet egner sig til alle typer af uld; cashmere, alpaca, mohair mm. Det kan ligeledes anvendes til tøj, der er lavet af uld, men som også indeholder andre materialer. Uldvask forlænger fibrernes holdbarhed, og bevarer samtidig farveintensiteten. Herudover kan produktet bevare uldens lethed og glans, samt modvirke filtning - og hvem ønsker ikke en uldbluse, der er glansfuld og smuk at se på, selv efter adskillige vaske og hyppig brug? Produktet er drøjt i brug, og man har det længe. Duften er mild, og emballage designet virkelig lækkert, i en flot sølvfarvet flaske. Alt i alt et lækkert nordisk produkt, der er kvalitetsbevidst ned til mindste detalje.

Pletfjerner - Prøv den effektive pletfjerner Nogle gange får man spildt på sit yndlingstøj, og det kan af og til være en kamp at få pletterne af tøjet - et problem, de fleste kender til! Det er altid ærgerligt at få en plet på tøjet. Ofte kan man mangle et effektivt og skånsomt produkt. Her er pletfjerneren fra Classic den bedste og mest effektive løsning, vi har oplevet! Produktet indeholder ikke blegemiddel, men fjerner effektivt selv de sværeste pletter fra f.eks. te, kaffe, rødvin osv. Produktet er i en højkoncentrat blanding, og er derfor drøj i brug. Det er let anvendeligt på alle vaskbare tekstiler og er ikke tidskrævende at bruge. Dette produkt er et musthave at have ved hånden, når problemet opstår, og man kæmper med at få fjernet svære pletter fra tøjet. Det er blevet en fast del af vores garderobe, så vi altid kan fjerne pletter let og skånsomt fra vores tøj. Hvis du ikke allerede kender pletfjerneren fra Classic, kan vi varmt anbefale, at du prøver den.

Lingerievask - Vask dit lingerie skånsomt med lingerievask Giv dit lingerie særlig pleje, og forlæng levetiden på det. Undertøj er en fast del af enhver kvindes klædeskab, så hvorfor ikke passe ekstra godt på vores inderste dele? Med denne skånsomme lingerivask fra Classic kan du nemt passe ekstra godt på dit fine undertøj. Produktet anvendes til hvidt og farvet undertøj bestående af materialer som silke, bomuld, elasthane og lycra. Denne særlige lingerivask modvirker gråning af hvidt lingerie, men det specielle ved produktet er, at det ikke påvirker farvet undertøj, dvs. produktet kan bruges til både farvet og hvidt undertøj. Materialet er udviklet af eksperter indenfor tekstilbranchen. Denne lingeriewash bevarer stoffets blødhed, og forlænger undertøjets levetid. Produktet er drøjt i brug og holder længe. Forkæl dit undertøj med dette lækre vaskemiddel specielt egnet til lingerie og undertøj.

Vaskeposer - Pas ekstra på dit tøj med en vaskepose Her på Grey Matter gør vi meget for at skåne vores tøj. En vaskepose er den ultimative løsning på at beskytte sarte materialer som blonder, tynde stoffer, silketoppe mm. Det er ikke kun tøjet, der beskyttes i en vaskepose, også din vaskemaskine bliver beskyttet, når du vasker bøjle bh’er, clips og hægter. Vi anbefaler altid at vaske undertøj, særligt bh’er i vaskeposer. Dette specielt udviklede vaskenet fra Classic beskytter effektivt dit tøj under vask. Undgå hurtig slidtage af dit tøj, og beskyt det ekstra ved at bruge en vaskepose. Vaskeposen fungerer bedst, hvis den ikke fyldes helt op, fordel evt. tøjet i to vaskeposer. Du kan også benytte vaskeposen til strømper, og derved undgå at de ligger spredt. Det er meget nemmere at sortere strømper, når de er vasket samlet i en pose.

Tekstilpleje fra Classic Clothing Care - Shop plejende produkter til tekstiler hos Grey Matter For at give dig den bedste vejledning, har vi her på Grey Matter skrevet en udførlig guide til anvendelse og dosering af produkterne fra Classic Clothing Care. Inde på hvert af de respektive produkter finder du en udførlig guide til anvendelse og dosering af produkterne, både i forbindelse med håndvask og maskinvask. Vi håber, at du bliver lige så glad for de effektive produkter, som vi er, således at du kan pleje dit tøj og forlænge din garderobes levetid. Alle produkterne er uundværlige hos os, og hjælper os dét ekstra med at opretholde kvaliteten på vores tøj, når vi anvender de respektive vaskemidler og produkter til de forskellige materialer. Vil du også passe ekstra godt på dine uld- og silkekvaliteter i garderoben, og komme problemet til livs med elektrisk tøj, så klik produkterne fra Classic Clothing Care hjem til dig, og oplev en mærkbar forskel i din garderobe. Hvis du gerne vil have flere d til, hvordan du undgår statisk tøj, kan du læse med på vores blog, hvor vi har en guide til hvordan du bedst undgår elektrisk tøj.