Sweat - Stort udvalg af sweatshirts, sweatpants og sweatkjoler

Sweatshirts, sweatpants og sweatkjoler. Vi har fyldt shoppen med de lækreste varer i sweat materiale. Dyk ned i vores store udvalg, og find dine favoritter fra de trendy kollektioner. Se bl.a. nærmere på de populære sweatpants fra Pieces, eller shop dit nye sæt fra Only. Sortimentet opdateres ofte, så du altid kan shoppe sweatshirts og sweatpants hos Grey Matter.

21 Varer
Anbefalet
Størrelser
Dametøj - Sort hættetrøje til damer
Pieces
179,95 kr.
10%
The sweat pants i grå fra My Essential Wardrobe
My Essential Wardrobe
650,00 kr.585,00 kr.
Sweatshirt til damer
My Essential Wardrobe
600,00 kr.
Sweatsæt fra Pieces
Pieces
179,95 kr.
Sweat hoodie til damer i grå
Pieces
179,95 kr.
10%
Sweat bluse i sort blød kvalitet til damer
My Essential Wardrobe
600,00 kr.540,00 kr.
Sorte sweat pants til damer med matchende hoodie
Pieces
179,95 kr.
10%
Sorte sweat pants med elastik i taljen fra MEW
My Essential Wardrobe
650,00 kr.585,00 kr.
10%
Sweatpants til damer
My Essential Wardrobe
650,00 kr.585,00 kr.
Sweat bluse til damer i sort - Pieces pcchilli
Pieces
179,95 kr.
5%
Grå sweat bluse med pufærmer til damer
My Essential Wardrobe
500,00 kr.475,00 kr.
23 The Sweat Titanium Melange Blouse
My Essential Wardrobe
600,00 kr.
70%
Eagle sweat til damer fra My Essential Wardrobe
My Essential Wardrobe
600,00 kr.180,00 kr.

Sweat sæt - Shop den populære modetrend hos os

Modebilledet har fået et nyt take på comfy og trendy hverdagsmode - nemlig sweat! Her på shoppen faldt vi hurtigt for den store trend, der forener comfy wear med cool detaljer og lækkert design. Vi er løbende på udkig efter det fedeste sweat i lækker og behagelig kvalitet - og dette finder vi bl.a. hos de danske mærker Pieces og Only, som er stærke i designet af sweatshirts og sweatpants til fordelagtige priser. De cool items er ikke længere kun forbeholdt afslappede weekender derhjemme. Derimod spotter vi det flere steder i modeverdenen, hvor særligt sweatsæt bestående af sweatshirts og sweatpants danner rammen for trendy hverdagslooks. Også sweatkjoler er begyndt at være en del af kollektionerne - og her på shoppen elsker vi det hele!

Køb din sweatshirt hos Grey Matter

Er du vild med det casual look, er en sweatshirt et musthave i dit klædeskab. Hos Grey Matter finder du sweatshirts i forskellige designs - både de rå, feminine og sporty af slagsen. Shop også de populære Pieces sweatpants og se nærmere på den trendy sweat kollektion med sweat sæt fra Only. Vores sortiment af sweatshirts og hoodies spænder vidt med alt fra basisfarver til lækre modefarver, så vi er sikre på, at du kan finde en sweatshirt, der passer netop dig og din stil. Særligt den grå sweatshirt er cool og ikke mindst nem at style i enhver garderobe, grundet sin unikke tidløshed. Vi kommer heller ikke udenom, at sweatpants er blevet en stor del af kollektionerne med et særligt fokus på at kunne mikse disse med resten af hverdagsgarderoben. Vi styler dem med sporty sneakers, når vi er på farten og ønsker et komfortabelt sæt til hverdag. Understreg looket med en matchende sweatshirt eller bryd looket med en strikbluse eller mønstret t-shirt. Mulighederne er mange, når du finder dine sweatpants frem til hverdag. Her kan vi især anbefale de populære Pieces sweatpants, som kommer i forskellige farver.

Er du hoppet med på den store modetrend? Vi håber du vil kigge forbi os, når du er på udkig efter lækre sweatshirts eller sweatpants såvel som kjoler i sweat til din garderobe. Vi opdaterer løbende vores sortiment, så du altid kan besøge os, og se de nyeste kollektioner fra blandt andre Pieces, Vila og Only. Hop forbi vores instagramprofil @greymatter_fashion, hvor vi deler de seneste nyheder samt en masse inspiration til outfits i blødt sweatmateriale.