Sweat - Stort udvalg af sweatshirts, sweat pants og sweatshirt kjoler

Sweatshirts, sweat pants og sweat kjoler - vi har fyldt shoppen med det lækreste sweat! Dyk ned i vores store udvalg og find dine favoritter fra de trendy sweat kollektioner. Se nærmere på de populære Pieces sweat pants eller shop dit nye sweat sæt fra Only. Sortimentet opdateres ofte, så du altid kan shoppe sweatshirts og sweat pants her på Grey Matter.
70 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
70%
Onlscarlett Black Zip Hoodie
ONLY
299,95 DKK 89,00 DKK
Nyhed
Lækre sweat bukser til damer
Nyhed
Leopard bluse i lækker sweat kvalitet
Pieces
179,95 DKK
Nyhed
Leopard sweat pants dame
Pieces
199,95 DKK
Kjole med flæsedetalje i råt design
Hættetrøje til damer
Pieces
199,95 DKK
Nyhed
Sweat bukser til damer med stribe langs benet
Nyhed
Hoodie til damer fra Pieces
Nyhed
Vila sweat pants i lækker blå farve
Nyhed
Jogging bluse med hætte til damer
Nyhed
Pieces sweatshirt til damer
Pieces
149,95 DKK
51%
Pieces sweat top i smuk farve
Pieces
99,95 DKK 49,00 DKK
Nyhed
Sweat pants med bindebånd i taljen
VILA
149,95 DKK
Nyhed
Bluse i sweat med hætte til damer
Nyhed
Grå sweatshirt fra Pieces
Nyhed
Pieces sweatshirt til damer
70%
Onlscarlett Cloud Dancer Zip Hoodie
ONLY
299,95 DKK 89,00 DKK
70%
Sweat shorts til damer fra Vila
VILA
259,95 DKK 77,00 DKK
50%
Sweat sæt i lys farve fra Vila
VILA
259,95 DKK 129,00 DKK

Sweat sæt - Shop den populære modetrend hos os

Modebilledet har fået et nyt take på comfy og trendy hverdagsmode - nemlig sweat! Her på shoppen faldt vi hurtigt for den store trend, der forener comfy wear med cool detaljer og lækkert design. Vi er løbende på udkig efter det fedeste sweat i lækker og behagelig kvalitet - og dette finder vi bl.a. hos de danske mærker Pieces og Only, som er stærke i designet af sweatshirts og sweat pants til fordelagtige priser. De cool sweat items er ikke længere forbeholdt de afslappede weekender derhjemme - derimod spotter vi det flere steder i modebilledet, hvor særligt sweat sæt bestående af sweatshirts og sweat pants danner ramme for trendy hverdagslooks. Også sweat kjoler er begyndt at være en del af kollektionerne - og her på shoppen elsker vi det hele!

Køb din sweatshirt hos Grey Matter - Sweatshirts til damer

Er du vild med det casual look, så er en sweatshirt et musthave i dit klædeskab. Her på Grey Matter finder du sweatshirts i forskellige designs - nogle er rå, andre mere feminine og ligeledes er der sweatshirts med et sporty touch. Shop også de populære Pieces sweatpants og se nærmere på den trendy sweat kollektion med sweat sæt fra Only. Vores sortiment af sweatshirts og hoodies spænder vidt med alt fra basisfarver til lækre modefarver - så vi er sikre på, at du kan finde en sweatshirt, der passer netop dig og din stil. Særligt den grå sweatshirt er cool og ikke mindst nem at style ind i garderoben - så denne finder du naturligvis i flere varianter her på Grey Matter. Vi kommer heller ikke udenom, at sweat pants er blevet en stor del af kollektionerne - særligt med fokus på at kunne mikses ind i hverdagsgarderoben. Vi styler dem med sporty sneakers, når vi er på farten og ønsker et komfortabelt sæt til hverdag. Understreg looket med en matchende sweatshirt eller bryd looket med en strikbluse eller t-shirt med print. Mulighederne er mange, når du finder dine sweatpants frem til hverdag. Her kan vi især anbefale de populære Pieces sweatpants, som kommer i forskellige farver.

Er du hoppet med på den store modetrend? Vi håber du vil kigge forbi os, når du er på udkig efter lækre sweatshirts eller sweat pants såvel som sweatshirt kjoler til din garderobe. Vi opdaterer løbende vores sortiment, så du altid kan besøge os og se de nyeste sweat kollektioner fra blandt andre Pieces og Only. Hop forbi vores Instagram @greymatter_fashion, hvor vi deler de seneste nyheder samt en masse outfit inspiration med sweat sæt.