Sweat - Stort udvalg af sweatshirts, sweat pants og sweatshirt kjoler

Sweatshirts, sweat pants og sweat kjoler - vi har fyldt shoppen med det lækreste sweat! Dyk ned i vores store udvalg og find dine favoritter fra de trendy sweat kollektioner. Se nærmere på de populære Pieces sweat pants eller shop dit nye sweat sæt fra Only. Sortimentet opdateres ofte, så du altid kan shoppe sweatshirts og sweat pants her på Grey Matter.
81 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Enkel sort hættetrøje til damer
50%
Vila lyse sweat pants til damer
VILA
159,95 DKK 79,95 DKK
44%
Pieces sweat pants til kvinder
Pieces
229,95 DKK 129,00 DKK
50%
Pieces sweat bluse
Pieces
199,95 DKK 100,00 DKK
84%
Onlscarlett Black Zip Hoodie
ONLY
299,95 DKK 49,00 DKK
Sorte sweat bukser til damer med elastik i taljen
VILA
149,95 DKK
47%
Lækre sweat bukser til damer
VILA
149,95 DKK 79,95 DKK
Jogging bluse med hætte til damer
51%
Sweat hoodie til damer i chokoladebrun
VILA
149,95 DKK 74,00 DKK
41%
Vila sweat pants i lækker blå farve
VILA
149,95 DKK 89,00 DKK
51%
Jogging buks fra Vila i brun
VILA
149,95 DKK 74,00 DKK
41%
Jogging bukser til damer i flot farve fra Vila
VILA
149,95 DKK 89,00 DKK
Sweat hoodie i sort til damer
ONLY
229,95 DKK
47%
Hættetrøje til damer fra Vila i flot farve
VILA
149,95 DKK 79,00 DKK
Nyhed
Grå sweatshirt fra Pieces
Sweat pants med bindebånd i taljen
VILA
149,95 DKK
Sweatshirt til damer
My Essential Wardrobe
500,00 DKK

Sweat sæt - Shop den populære modetrend hos os

Modebilledet har fået et nyt take på comfy og trendy hverdagsmode - nemlig sweat! Her på shoppen faldt vi hurtigt for den store trend, der forener comfy wear med cool detaljer og lækkert design. Vi er løbende på udkig efter det fedeste sweat i lækker og behagelig kvalitet - og dette finder vi bl.a. hos de danske mærker Pieces og Only, som er stærke i designet af sweatshirts og sweat pants til fordelagtige priser. De cool sweat items er ikke længere forbeholdt de afslappede weekender derhjemme - derimod spotter vi det flere steder i modebilledet, hvor særligt sweat sæt bestående af sweatshirts og sweat pants danner ramme for trendy hverdagslooks. Også sweat kjoler er begyndt at være en del af kollektionerne - og her på shoppen elsker vi det hele!

Køb din sweatshirt hos Grey Matter - Sweatshirts til damer

Er du vild med det casual look, så er en sweatshirt et musthave i dit klædeskab. Her på Grey Matter finder du sweatshirts i forskellige designs - nogle er rå, andre mere feminine og ligeledes er der sweatshirts med et sporty touch. Shop også de populære Pieces sweatpants og se nærmere på den trendy sweat kollektion med sweat sæt fra Only. Vores sortiment af sweatshirts og hoodies spænder vidt med alt fra basisfarver til lækre modefarver - så vi er sikre på, at du kan finde en sweatshirt, der passer netop dig og din stil. Særligt den grå sweatshirt er cool og ikke mindst nem at style ind i garderoben - så denne finder du naturligvis i flere varianter her på Grey Matter. Vi kommer heller ikke udenom, at sweat pants er blevet en stor del af kollektionerne - særligt med fokus på at kunne mikses ind i hverdagsgarderoben. Vi styler dem med sporty sneakers, når vi er på farten og ønsker et komfortabelt sæt til hverdag. Understreg looket med en matchende sweatshirt eller bryd looket med en strikbluse eller t-shirt med print. Mulighederne er mange, når du finder dine sweatpants frem til hverdag. Her kan vi især anbefale de populære Pieces sweatpants, som kommer i forskellige farver.

Er du hoppet med på den store modetrend? Vi håber du vil kigge forbi os, når du er på udkig efter lækre sweatshirts eller sweat pants såvel som sweatshirt kjoler til din garderobe. Vi opdaterer løbende vores sortiment, så du altid kan besøge os og se de nyeste sweat kollektioner fra blandt andre Pieces og Only. Hop forbi vores Instagram @greymatter_fashion, hvor vi deler de seneste nyheder samt en masse outfit inspiration med sweat sæt.