Online modetøj - Find din personlige stil med modetøj fra Grey Matter Selection

Vi ønsker at gøre din shoppeoplevelse inspirerende og unik. Med online modetøj fra Grey Matter Selection, finder du tøj inspiration, hvor der er fokus på stil og styling. Med udgangspunkt i de forskellige stilarter, mikser vi det rå, casual, feminine, bohemé, sporty og klassiske. Velkommen til vores univers.
21 Varer
Anbefalet
Størrelser
Rå army bukser til damer
Grey Matter Selection
399,95 DKK
Cargo bukser til damer hos Grey Matter i grøn
Grey Matter Selection
399,95 DKK
Sort Cargo buks set fra siden
Grey Matter Selection
399,95 DKK
Uldkam til fnug på uld
Grey Matter Selection
49,95 DKK
Khaki denim jakke fra Grey Matter Fashion
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Army jakke med lommer set forfra
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Sort denimjakke til damer i rå stil
Grey Matter Selection
449,95 DKK
10%
Mørkeblå denim jakke fra Grey Matter
Grey Matter Selection
449,95 DKK 404,00 DKK
Lulu jakke fra Grey Matter Fashion
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Armyjakke til damer i dark kaki farve
Grey Matter Selection
599,95 DKK
Tætsiddende jeans til damer i blå med stræk
Grey Matter Selection
399,95 DKK
Army jakke til damer med detaljer
Grey Matter Selection
599,95 DKK
Casual army jakke i lys fra Grey Matter
Grey Matter Selection
599,95 DKK
Sorte cargobukser med vidde til damer
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Cargo bukser til damer med vidde
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Cargo bukser til damer i denim blue
Grey Matter Selection
399,95 DKK
Mørkeblå cargo bukser i denim til damer
Grey Matter Selection
399,95 DKK
40%
Buksedragt til damer i rå stil
Grey Matter Selection
649,95 DKK 389,00 DKK
70%
Denim jakke i beige fra Grey Matter Selection
Grey Matter Selection
449,95 DKK 134,00 DKK
Jeans til damer i stretchy kvalitet
Grey Matter Selection
399,95 DKK
10%
Damebukser mørkeblå jeans
Grey Matter Selection
399,95 DKK 359,00 DKK

Tøj fra Grey Matter Selection - Shop lækkert og moderigtigt tøj

Grey Matter Selection henvender sig til den stilbevidste kvinde, der ønsker et simpelt udtryk, hvor de forskellige stilarter mikses på en sofistikeret og velovervejet måde. Kontrasterne mellem det rå og feminine er i fokus, når kollektionerne udvælges. At lege med kontraster, er netop det vi gør én stor ære i, for at skabe udtryk, der har en interessant finish. Det sporty udtryk får en feminin detalje, det feminine udtryk får en rå kant, det rå udtryk får en casual detalje - og sådan kan vi blive ved. Grey Matter Selection er skabt for at inspirere dig, og guide dig gennem modetrends og tidens tendenser, på en nem og let overkommelig måde. Bag udvælgelsen af hvert et stykke tøj, er en historie. Denne historie formidles gennem styling og kreativ tænkning. Tøjet er i fokus og alt bliver nøje udvalgt, således at det passer sammen på kryds og tværs. Hos Grey Matter kan du fuldende dit klædeskab og tænke i hele sæt. Hvis du mangler ekstra inspiration til, hvordan du kan style og mikse forskellige sæt og items, kan du følge med på vores blog, som ugentligt opdateres med en masse styling tips og tricks. Du kan f.eks. finde vores bud på, hvordan du kan style maxi kjoler til både hverdag og fest, og hvordan du med få elementer kan få dit outfit til at fungere fra tidlig morgen til sen aften.

Tøj med detaljer fra Grey Matter Selection Tøjet, der vælges til shoppen, har ofte en lille detalje, eller et helt rent udtryk, der gør det nemt at mikse på kryds og tværs. En flot maxikjole med print kan nemt mikses med en afslappet strikbluse, der sætter fokus på det feminine og det casual udtryk. At lege med lag-på-lag er noget vi har arbejdet med i mange år, og som vi er særligt gode til her i Norden, netop fordi vi skal tænke praktisk i forhold til vejr og vind. Når vi håndplukker den lækre kollektion, er det altid med fokus på at stylene skaber en helhed, og netop kan kombineres med hinanden. Ensartethed og et roligt udtryk, er ofte det som er nøgleordene bag et velovervejet outfit og en brugbar garderobe. Vi tænker altid i helheder, når vi styler og køber ind til shoppen, for ellers står vi pludselig med en webshop, hvor intet passer sammen. For at undgå fejlkøb, er det vigtigt at skabe overblik over sin garderobe og tænke i helheder. Netop dette forsøger vi at gøre her på Grey Matter.

Unik kollektion fra Grey Matter Selection På Grey Matter sætter vi en stor ære i at finde lækkert og unikt tøj. Vi tager ofte på inspirationsture til udlandet, for at finde de nyeste trends til shoppen. På vores rejser finder vi små unikke brands, der hver især byder på designs, der matcher vores univers, denne linje kalder vi for Grey Matter Selection. Alle vores styles er håndplukket i et lille begrænset oplag, der gør disse styles særligt eftertragtede, da der kun findes få styk af hver. Vi køber altid ind med hjertet, og sætter en stor ære i, at style tøjet således, at det kan bruges på kryds og tværs af sæsonerne. Vi går primært efter den dæmpede farvepalette, for at skabe alsidige sæsonåbne kollektioner, der ubesværet kan bruges sæson efter sæson. Gennem vores Grey Matter Selection mærker, kan vi skabe en helhed på vores shop, som gør den helt unik.

Tidens store modetrends og tendenser For hver rejse vi drager ud på, finder vi nye trends og henter en masse inspiration, som vi kan omsætte til brugbar hverdagsmode. Det er vigtigt for os at hente inspiration i andre lande, og omsætte dette til nordisk mode, der matcher den danske stil. For os betyder tøjet noget ganske særligt, og hver en style vi vælger, får tildelt sit helt eget navn. Vi kan hver sæson præsentere nye limited designs, som vi med største passion har hentet hjem til shoppen. Da vi håndplukker vores tøj på denne måde, betyder det også, at vi ikke kan få flere af samme style igen, når først stylen er udsolgt. Hver onsdag lancerer vi de nyeste styles på Grey Matter shoppen, og vi er altid spændte på, hvordan I tager imod dem. Hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev, vil du få tilsendt nogle af de nyeste og eftertragtede styles direkte til din indbakke.

Modetøj til kvinder fra Grey Matter Selection Vi elsker at fylde shoppen med nyheder, hvor særligt de rå armyjakker, de lækre bluser, de comfy bukser og ikke mindst de smukke kjoler, er nogle af de styles vi finder. Armyjakkerne har en helt særlig plads på shoppen, da vi begge er store fan af de lækre jakker, og særligt den grønne/khaki farve. Med en armyjakke kan du nemt kreere et t udtryk, blot ved hjælp af et par sorte jeans og en hvid t-shirt. Dette udtryk er utrolig simpelt, men i vores øjne ultra lækkert! At udvælge de bedste styles til vores univers kræver omtanke og stor passion for modetøj. Armyjakker, gode sorte jeans, cargo bukser og hvide basis t-shirts kan du bl.a. finde i vores sortiment. Grey Matter Selection er også mere end basis styles - nogle af de største trends sætter vi en ære i at præsentere først. Er du på udkig efter sæsonens store trends, så kig forbi vores Grey Matter Selection kategori - her vil du helt sikkert kunne finde inspiration til hvordan den fremtidige mode kommer til at se ud.

Tilbehør fra Grey Matter Selection Lækre tasker og enkle bælter er et musthave i vores klædeskab. Tilbehøret sætter prikken over i’et på ethvert outfit. Vores rå nittetasker er en fast del af vores Grey Matter Selection serie, der hver sæson kommer i nye flotte farver, men hvor basisfarver som sort, grå og khaki altid er at finde online. Bælter er på vej frem i modebilledet igen, og vi er allerede fan af de rå bælter, der på bedste vis kan mikses med jeans og suitpants. Vi vil løbende fylde shoppen med bælter, da disse klæder et råt outfit - og netop det rå look har vi en stor forkærlighed for.

Vi anbefaler at du tager et kig på den nøje udvalgte serie fra os, hvis du ønsker at finde unikke styles, der ikke er på hvert et gadehjørne. Hvis du er vild med den rå minimalistiske stil, der mikses med feminine detaljer, så er Grey Matter Selection oplagt til dig. Udover den rå stil, kan du også finde de smukkeste kjoler, lange som korte! Gå på opdagelse i vores onlineshop, og lad dig inspirere. Kan du ikke få nok af styling og inspiration? Tag et kig forbi vores Instagram @greymatter_fashion og få daglig inspiration til dine outfits. På vores Instagram finder du de daglige nyheder, og kan se tøjet live på vores story.