Grey Matter Selection - Skab din personlige stil med online modetøj

I kategorien af modetøj fra Grey Matter Selection, finder du inspiration med fokus på stil og styling. Heri kombinerer vi rå, casual, feminine, bohemé, sporty og klassiske elementer, for på den måde at skabe en sofistikeret stilgenre. Velkommen til vores univers - Vi ønsker dig en god shoppingoplevelse!

44 Varer
Anbefalet
Størrelser
Casual denimjakke til damer
Grey Matter Selection
499,95 kr.
Uldkam til fnug på uld
Grey Matter Selection
49,95 kr.
Armbånd i boheme stil med kvast
Grey Matter Selection
129,95 kr.
21%
Sødt armbånd i bohemé stil
Grey Matter Selection
129,95 kr.103,00 kr.
5%
Guldbelagt ring i rustfri stål.
Grey Matter Selection
199,95 kr.189,00 kr.
15%
Gulbelagt ring i rustfri stål
Grey Matter Selection
199,95 kr.169,00 kr.
Medium Blue Denim Jacket
Grey Matter Selection
499,95 kr.
Armbånd i boheme stil med kvast
Grey Matter Selection
129,95 kr.
Lysegråt armbånd med kvast og perler
Grey Matter Selection
129,95 kr.
Guldbelagt ring i stainless steel
Grey Matter Selection
219,95 kr.
Flot ring med volume
Grey Matter Selection
199,95 kr.
Ring til kvinder med justerbar pasform
Grey Matter Selection
219,95 kr.
5%
Guldbelagt halskæde i rustfri stål,.
Grey Matter Selection
279,95 kr.265,00 kr.
Sød onesize fingerring i guld look
Grey Matter Selection
219,95 kr.
Snake link guldbelagt halskæde i rustfri stål
Grey Matter Selection
249,95 kr.
5%
Sølvbelagt fingerring i rustfri stål. Elegant og ikke for prangende.
Grey Matter Selection
199,95 kr.189,00 kr.
80%
Sort denimjakke til damer i rå stil
Grey Matter Selection
499,95 kr.99,95 kr.
Justerbar guldbelagt ring
Grey Matter Selection
219,95 kr.
Øreringe i guld look - Hoops Vintage style
Grey Matter Selection
279,95 kr.
25%
Guldbelagt ørering i rustfri stål.
Grey Matter Selection
279,95 kr.209,00 kr.
10%
Snake link guldbelagt armbånd i rustfri stål
Grey Matter Selection
199,95 kr.179,00 kr.
Jeans til damer i stretchy kvalitet
Grey Matter Selection
449,95 kr.
15%
Sølvbelagt rustfri stål ring
Grey Matter Selection
219,95 kr.186,00 kr.
15%
Sølvbelagt ring i rustfri stål
Grey Matter Selection
219,95 kr.186,00 kr.

Tøj fra Grey Matter Selection - Lækre materialer og god komfort

Grey Matter Selection henvender sig til den stilbevidste kvinde, der ønsker et simpelt udtryk, hvori forskellige stilarter mikses på en sofistikeret og velovervejet måde. Kontrasterne mellem det rå og feminine er i fokus, når kollektionerne udvælges. At lege med kontraster, er netop det vi gør en stor ære i, for at skabe outfits, der har en interessant finesse. Et sporty udtryk får en feminin detalje, det feminine udtryk får en rå kant, det rå udtryk får en casual detalje - og sådan kan vi blive ved. Grey Matter Selection er skabt for at inspirere dig, og guide dig gennem modetrends og tidens tendenser, på en nem og let overkommelig måde. Bag udvælgelsen af hvert et stykke tøj, ligger en historie. Denne historie formidles gennem styling og kreativ tænkning. Tøjet er i fokus, og alt bliver nøje udvalgt, således at det passer sammen på kryds og tværs. Hos Grey Matter kan du fuldende dit klædeskab, og tænke i hele sæt. Mangler du ekstra inspiration til, hvordan du kan kombinere forskellige sæt og items, bør du følge med på vores blog, som ugentligt opdateres med en masse tips og tricks. Du kan f.eks. finde vores bud på, hvordan du kan style maxikjoler til både hverdag og fest, og hvordan du med få elementer, kan få dit outfit til at fungere lige fra tidlig morgen til sen aften.

Fine detaljer fra Grey Matter Selection Tøjet, der vælges til shoppen, har ofte en lille detalje, eller et helt rent udtryk, der gør det nemt at matche på kryds og tværs af den øvrige garderobe. En flot maxikjole med print kan nemt mikses med en afslappet strikbluse, der sætter fokus på det feminine og det casual udtryk. At lege med lag-på-lag, er noget vi har arbejdet med i mange år, og som vi er særligt gode til her i Norden - netop fordi vi skal tænke praktisk i henhold til omskiftelige vejr- og vindforhold. Når vi håndplukker kollektionen, er det altid med fokus på, at stylesene skaber en helhed, og netop kan kombineres med hinanden. Ensartethed og et roligt udtryk, er ofte nøgleordene bag et velovervejet outfit og en brugbar garderobe.

Unik kollektion fra Grey Matter Selection Hos Grey Matter sætter vi en stor ære i, at finde lækkert og enkeltstående tøj. Vi tager ofte på inspirationsture til udlandet, for at finde de nyeste trends hertil. På vores rejser finder vi små unikke brands, der hver især byder på designs, der matcher vores univers - Denne serie af styles kalder vi 'Grey Matter Selection'. Alle vores varer er håndplukket i et lille begrænset oplag, der gør dem særligt eftertragtede, da der kun findes et mindre antal af hver. Vi køber altid ind med hjertet, og sætter en stor ære i, at style tøjet således, at det kan bruges på kryds og tværs af sæsonerne. Vi går primært efter en afdæmpet farvepalette, for at skabe alsidige sæsonåbne kollektioner, der ubesværet kan bruges år efter år. Ved hjælp af vores Grey Matter Selection mærker, har vi mulighed for at skabe en helhed på shoppen, der gør den til noget helt særligt.

Tidens store modetrends og tendenser På hver en rejse vi drager ud på, finder vi nye trends og henter en masse inspiration, som vi kan omsætte til brugbar hverdagsmode herhjemme. Det er vigtigt for os at hente inspiration i andre lande, og omsætte dette til nordisk mode, der matcher den danske stilgenre. For os betyder tøjet noget ganske særligt, og hver en style vi vælger, får tildelt sit helt eget navn. Vi kan ved enhver sæson præsentere nye limited designs, som vi med stor passion har hentet hjem til shoppen. Da vi håndplukker vores tøj på denne måde, medfører det også, at vi ikke kan få fingrene i de samme styles igen, når først de er udsolgt. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du ønsker at få direkte besked, så snart nye designs lander på shoppen.

Modetøj til kvinder Vi elsker at fylde shoppen med nyheder, hvor særligt rå armyjakker, lækre bluser, komfortable bukser og ikke mindst smukke kjoler indgår i sortimentet. Med en armyjakke i klædeskabet, kan du nemt kreere et stilfuldt udtryk, blot ved hjælp af et par sorte jeans og en hvid t-shirt. Dette udtryk er utrolig simpelt, men i vores øjne også ultra lækkert! At udvælge de bedste styles til vores univers, kræver omtanke og stor passion for nutidigt modetøj. Armyjakker, perfekte sorte jeans, cargo bukser og hvide basis t-shirts kan du bl.a. finde i vores sortiment. Grey Matter Selection er ligeledes også mere end blot basisvarer! Er du på udkig efter sæsonens store trends, er vores egen produktlinje Grey Matter Selection en kategori for sig, som du klart bør tjekke ud. Herunder vil du helt sikkert finde inspiration til, hvilke særpræg din garderobe fremadrettet vil få.

Uundværlige accessories Lækre tasker og simple bælter er et musthave i enhver kvindes klædeskab. Tilbehør sætter prikken over i’et på alle looks, uanset om vi snakker hverdags- eller festoutfits. Rå og feminine tasker er en fast del af udvalget, der ved hver sæson kommer i nye og flotte farvetoner. Bælter er sågar også fremme i modebilledet igen, og vi er allerede fan af disse, der på bedste vis kan mikses med jeans eller suitpants. Vi vil løbende fylde shoppen med bælter i adskillige variationer, da disse klæder et hvilket som helst outfit uanset stilart.

Vi anbefaler, at du tager et kig på vores nøje udvalgte serie Grey Matter Selection, hvis du ønsker at finde unikke styles, der ikke ses på hvert et gadehjørne. Hvis du er vild med den rå minimalistiske stil, der mikses med feminine detaljer, er Grey Matter Selection netop oplagt til dig. Udover dens cool stilgenre, kan du også finde de smukkeste kjoler - lange som korte! Gå på opdagelse i vores online univers, og lad dig inspirere. Kan du ikke få nok af styling og inspiration, bør du tage et kig forbi vores instagramprofil @greymatter_fashion og få daglig inspiration til dine outfits. Via denne opdateres du med daglige nyheder, og får indblik i, hvordan vi selv styler shoppens mange varer.