Lækkert tøj til kvinder - Fremhæv din minimalistiske stil med lækkert tøj fra My Essential Wardrobe

Mangler du enkelt og tidsløst tøj i dit klædeskab? Vi kan nu præsentere dig for de lækreste hvide dameskjorter, bløde t-shirts, fantastiske skindbukser, læder nederdele og jakker. Med udgangspunkt i det simple og enkle, kan du nemt style et outfit, som holder sæson efter sæson.
46 Varer
Kategori
Størrelser
Farver
Sortering
T-shirts til damer i hvid
My Essential Wardrobe
250,00 DKK
Hvid top til damer
My Essential Wardrobe
200,00 DKK
Hvid modal bluse med lange ærmer til damer
My Essential Wardrobe
300,00 DKK
Sorte sweat pants med elastik i taljen fra MEW
My Essential Wardrobe
650,00 DKK
Dametøj army jakke til damer
My Essential Wardrobe
800,00 DKK
Modal bluse til damer
My Essential Wardrobe
300,00 DKK
My essential wardrobe modal t-shirt
My Essential Wardrobe
250,00 DKK
Hvid basis t-shirt til kvinder med oneck
My Essential Wardrobe
250,00 DKK
Strop top i sort til damer
My Essential Wardrobe
200,00 DKK
Grå T-shirt til damer
My Essential Wardrobe
200,00 DKK
Sweat bluse i sort blød kvalitet til damer
My Essential Wardrobe
600,00 DKK
Nyhed
Klassisk sort suit pants til damer
My Essential Wardrobe
800,00 DKK
Nyhed
Bukser med vidde fra My Essential Wardrobe
My Essential Wardrobe
800,00 DKK
Nyhed
Navy blazerjakke til damer fra My Essential Wardrobe
My Essential Wardrobe
1.100,00 DKK
Nyhed
Suit pants fra MEW
My Essential Wardrobe
800,00 DKK
T-shirt med v-hals til damer
My Essential Wardrobe
250,00 DKK
Sweatshirt til damer
My Essential Wardrobe
600,00 DKK
Strik cardigan til damer
My Essential Wardrobe
800,00 DKK
My Essential Wardrobe - Lædejakke til damer
My Essential Wardrobe
2.800,00 DKK
Nyhed
Sweat bluse med feminine detaljer i navy til damer
My Essential Wardrobe
500,00 DKK
Nyhed
Grå tynd uldbluse fra My Essential Wardrobe til damer
My Essential Wardrobe
500,00 DKK
denimskjorte til kvinder
My Essential Wardrobe
600,00 DKK
Sort basis t-shirt fra My essential wardrobe
My Essential Wardrobe
250,00 DKK
Nyhed
Sweat kjoler i sort med turtleneck
My Essential Wardrobe
700,00 DKK

MY ESSENTIAL WARDROBE - Shop det lækreste basis tøj hos Grey Matter

På Grey Matter er vi glade for at kunne præsentere My Essential Wardrobe som en del af vores nordiske stilunivers, hvor kvalitet og design er i fokus - derfor ser vi en naturlig sammenhæng i tilføjelsen af My Essential Wardrobe til vores portefølje af danske modemærker. Med visionen om at henvende sig til den minimalistiske kvinde, der elsker en rå kant i garderoben, fuldendes vores sortiment af udvalget fra MEW. Når vi håndplukker styles til shoppen går vi altid efter items, der kan danne ramme for en velfungerende garderobe - og derfor mikses på kryds og tværs, således at vi gennem alle sæsoner har en alsidig garderobe, der er fuld af stylingmuligheder. Dette harmonerer perfekt med kollektionen fra My Essential Wardrobe, der byder på lækre hverdagsitems i afdæmpede farver. Hos det danske, bæredygtige brand er det ikke et fast-fashion koncept med flere årlige kollektioner, der sætter dagsordenen. I stedet finder du en fast kollektion af nummeret key items, der hver især er essentielle for den nordiske, stilbevidste kvinde. Med statementet ‘Everlasting love in my closet’ er MEW skabt med ønsket om at kunne indgå i garderoben til evig tid. Lækkert basisdesign syet op i holdbare, eksklusive og bæredygtige materialer er grundkernen hos det danske modemærke. Her får du de lækreste kvaliteter, hvor den bæredygtige tankegang danner ramme for hvert item. Med tidsløst design, der samtidig rammer nutidens mode, fremkommer et effortless udtryk, når du ifører dig deres styles. ‘With good essentials, you’ll have endless options’  er ligeledes en del af konceptet hos det danske modemærke - og med god grund! Alle styles er essentials, der let kan tilføjes til garderoben, uanset hvilken stil din garderobe ellers bærer præg af. Med en hvid tee, en sort buks eller en langærmet bluse, kan du trække looket i både en feminin, klassisk, rå eller casual retning. Mulighederne er mange! Med basisgarderoben i orden, bliver det en leg at sammensætte looks til hverdag, såvel som skabe et look til aftenbrug eller finere anledninger.

Få styr på din basis garderobe med brugbart hverdagstøj Med en stor kærlighed til basisgarderoben, var vi ikke i tvivl om at MEW skulle være en del af vores Grey Matter univers. Vi har en stor passion for at inspirere Jer med simple, men lækre hverdagslooks. Til netop dette har vi håndplukket stilfulde items, som alle kan indgå i basisgarderoben og dermed være grundstenen for et behageligt og lækkert look. Med lette t-shirts og toppe, comfy strikbluser og cool bukser, har MEW gjort det nemt for os at sammensætte looks, hvor helheden skabes af designet og materialet. Når du har basen i orden med klassiske styles såsom en tee, en skjorte eller en sort buks, kan du fuldende stylingen med accessories, der tilfører kant til looket! Det er detaljerne, der sætter prikken over i’et, men til hver en tid opstår et lækkert look af de enkelte elementer. Særligt derfor er vi glade for minimalistiske items af høj kvalitet, der kan danne ramme for et stilfuldt grundlag, som toppes med accessories og andre små finesser!

Gå på opdagelse i vores håndplukkede udvalg, og se blandt andet nærmere på de behagelige basis t-shirts, lækre skjorter og flotte bukser! Vi har håndplukket alle styles med øje for at kunne supplere vores brede udvalg af modetøj til den minimalistiske, moderne kvinde. Uanset hvad du mangler til at fuldende din garderobe, så er vi sikre på at du kan finde det i vores sortiment af MEW her hos Grey Matter.

Shop bæredygtigt tøj fra My Essential Wardrobe Modebranchen er i høj grad på vej i en mere bæredygtig retning, hvor fokus blandt andet er på at genanvende materialer og inkorporere flere naturmaterialer i kollektionerne, for at værne om ressourcerne og miljøet. Derfor blev vi hurtigt inspireret af det bæredygtige element, der skinner igennem hos mærket. Ønsker du en velfungerende garderobe, der holder gennem flere år, så er det værd at betale dét ekstra for tøj i en god kvalitet. Investerer du i din garderobe, kan du være sikker på at kunne beholde dit tøj i klædeskabet gennem flere sæsoner. Dyk ned i vores udvalg og se nærmere på de økologiske bomulds t-shirts, eller lækre uld- og alpacakvaliteter, som du finder i strikbluserne. Trods de bæredygtige materialer og den dertilhørende høje kvalitet, er prisniveauet holdt meget overkommeligt, så det bliver et naturligt valg at tilvælge holdbare styles til sit klædeskab. Du finder derfor tøj af høj kvalitet til fornuftige priser, når du shopper fra vores sortiment af MEW.

Minimalistisk mindset og langtidsholdbart modetøj Er du glad for den minimalistiske og nordiske stilretning - og værdsætter du lækre, holdbare materialer i dit klædeskab? Så er MEW lige noget for dig! Med basisfarver, såsom sort, grå og hvid, kan hver en style mikses og matches til sæsonens store trends, såvel som stå for sig selv i et outfit, hvor udtrykket vil fremstå effortless cool. Dertil er alle materialer nøje udvalgt til det enkelte design, og har derfor en stor betydning for helheden af designet! Med økologisk bomuld, alpaca uld, tencel mm., skiller mærket sig ud fra mængden, og udviser en styrke for design, hvor det bæredygtige perspektiv spiller en bærende rolle i alle items.

Er du interesseret i at se mere til det danske mærke, så vil vi glæde os til at byde dig velkommen på shoppen, når du er på udkig efter lækre basisitems til din garderobe. Vil du se, hvordan vi inkorporerer My Essential Wardrobe i vores styling? Så hop endelig ind forbi vores blog eller Instagram profil @greymatter_fashion, hvor vi giver inspiration til sammensætningen af basis styles med fokus på at kreere stilfulde looks.

Til dig, der ønsker ‘Everlasting love in your closet…’ vi glæder os til løbende at præsentere dig for lækre basisitems fra My Essential Wardrobe, når du shopper hos Grey Matter.