My Essential Wardrobe - Fremhæv din personlige stil med lækkert basistøj

Mangler du enkelt og tidløst tøj i klædeskabet? Vi kan nu præsentere dig for de lækreste hvide dameskjorter, bløde t-shirts, fantastiske skindbukser, lædernederdele samt jakker. Med udgangspunkt i den simple stilgenre, kan du med basis modetøj fra 'My Essential Wardrobe' nemt style et outfit, som holder sæson efter sæson.

46 Varer
Anbefalet
Størrelser
Hvid basis t-shirt til kvinder med oneck
My Essential Wardrobe
250,00 kr.
Hvid top til damer
My Essential Wardrobe
200,00 kr.
Strop top i sort til damer
My Essential Wardrobe
200,00 kr.
Modal bluse til damer
My Essential Wardrobe
300,00 kr.
T-shirts til damer i hvid
My Essential Wardrobe
250,00 kr.
My essential wardrobe modal t-shirt
My Essential Wardrobe
250,00 kr.
60%
Jakker til damer - Armygrøn
My Essential Wardrobe
849,95 kr.339,00 kr.
Hvid modal bluse med lange ærmer til damer
My Essential Wardrobe
300,00 kr.
T-shirt til damer i sort
My Essential Wardrobe
250,00 kr.
Sort basis t-shirt fra My essential wardrobe
My Essential Wardrobe
250,00 kr.
Sweat bluse i sort blød kvalitet til damer
My Essential Wardrobe
600,00 kr.
Sorte sweat pants med elastik i taljen fra MEW
My Essential Wardrobe
650,00 kr.
40%
Cool denimjakke fra My Essential Wardrobe
My Essential Wardrobe
1.000,00 kr.600,00 kr.
Skjorte til damer fra My Essential Wardrobe
My Essential Wardrobe
650,00 kr.
Blød stribet bluse fra My Essential Wardrobe
My Essential Wardrobe
350,00 kr.
50%
Grå tynd uldbluse fra My Essential Wardrobe til damer
My Essential Wardrobe
500,00 kr.250,00 kr.
Sød grå strikbluse fra My Essential Wardrobe
My Essential Wardrobe
600,00 kr.
50%
Rå bikerjakke fra My Essential Wardrobe
My Essential Wardrobe
3.500,00 kr.1.750,00 kr.
50%
Hvid basis bluse i uld blanding til damer
My Essential Wardrobe
500,00 kr.250,00 kr.
60%
Lysebrun striktrøje til damer
My Essential Wardrobe
750,00 kr.300,00 kr.
50%
The sweat pants i grå fra My Essential Wardrobe
My Essential Wardrobe
650,00 kr.325,00 kr.
50%
Bikerjakke fra My Essential Wardobe
My Essential Wardrobe
2.700,00 kr.1.350,00 kr.
50%
Sort basis bluse til damer med lange ærmer
My Essential Wardrobe
500,00 kr.250,00 kr.
60%
Sort skjorte til damer
My Essential Wardrobe
600,00 kr.240,00 kr.

My Essential Wardrobe - Dansk modetøj hos Grey Matter

Hos Grey Matter er vi glade for at kunne præsentere My Essential Wardrobe, som en del af vores nordiske stilunivers, hvor kvalitet og design er i fokus. Således ser vi en naturlig sammenhæng i tilføjelsen af My Essential Wardrobe til vores portefølje af danske modemærker. Med visionen om, at henvende sig til den minimalistiske kvinde, der elsker et råt finish i garderoben, fuldendes vores sortiment af udvalget fra MEW. Når vi håndplukker styles til shoppen, går vi altid efter items, der kan danne ramme for en velfungerende garderobe - og på sådan vis mikses på kryds og tværs, således at vi gennem alle sæsoner, har en alsidig garderobe, der er fuld af stylingmuligheder. Dette harmonerer perfekt med kollektionen fra My Essential Wardrobe, der byder på lækre hverdagsitems i afdæmpede farvenuancer. Hos det danske og bæredygtige brand, er det ikke et fast-fashion koncept med flere årlige kollektioner, der sætter dagsordenen. I stedet finder du en fast kollektion af nummereret key items, der hver især er essentielle for den nordiske, og særligt stilbevidste kvinde.

Med statementet ‘Everlasting love in my closet’ er MEW skabt med ønsket om, at kunne indgå i garderoben til evig tid. Lækkert basisdesign syet i holdbare, eksklusive og bæredygtige materialer er grundkernen hos det danske modemærke. Her fås de lækreste kvaliteter, hvor den bæredygtige tankegang omkranser hvert et item. Med tidløst design, der samtidig rammer nutidens mode spot on, fremkommer et effortless udtryk, når du ifører dig styles derfra. ‘With good essentials, you’ll have endless options’ er ligeledes en del af konceptet hos det danske tøjmærke - og med god grund! Alle styles er essentials, der let kan tilføjes til garderoben, uanset hvilken stil din garderobe ellers bærer præg af. Med en hvid tee, en sort buks eller en langærmet bluse, kan du trække looket i både en feminin, klassisk, rå eller casual retning. Mulighederne er mange! Med basisgarderoben i orden, bliver det en leg at sammensætte outfits til hverdag, såvel som at skabe udtryk tilpasset aftener i byen eller øvrige finere anledninger.

Få styr på din basisgarderobe med brugbart hverdagstøj Med en stor kærlighed til basisgarderoben, var vi ikke i tvivl om, at MEW skulle være en del af vores Grey Matter univers. Vi har en stor passion for at inspirere Jer med simple og lækre hverdagslooks. Til netop dette, har vi håndplukket stilfulde items, som alle kan indgå i basisgarderoben og dermed være grundstenen for et behageligt og præsentabelt udtryk. Med lette t-shirts og toppe, comfy strikbluser og cool bukser, har MEW gjort det nemt for os at sammensætte outfits, hvor helheden skabes af designet og materialet. Når basen er i orden med klassiske styles såsom en tee, en skjorte eller en sort buks, kan du fuldende stylingen med accessories, der tilfører kant! Det er detaljerne, der sætter prikken over i’et, og til hver en tid opstår et lækkert look ud fra de enkelte elementer. Særligt derfor er vi glade for minimalistiske items af høj kvalitet, der kan danne ramme for et stilfuldt grundlag, som toppes med accessories og andre små finesser!

Gå på opdagelse i vores håndplukkede udvalg, og se blandt andet nærmere på de behagelige basis t-shirts, lækre skjorter og flotte bukser! Vi har håndplukket alle styles med øje for, at kunne supplere udvalget af modetøj til den minimalistiske og moderne kvinde. Uanset hvad du mangler til at fuldende din garderobe, er vi sikre på, at vores sortiment af MEW hos Grey Matter, er et kig værd.

Bæredygtigt tøj fra My Essential Wardrobe Modebranchen er i høj grad på vej i en mere bæredygtig retning, hvor fokus blandt andet er på at genanvende materialer, samt inkorporere flere naturmaterialer i kollektionerne, for at værne om ressourcerne og miljøet. Derfor blev vi hurtigt inspireret af det bæredygtige element, der skinner igennem hos netop MEW. Ønsker du en velfungerende garderobe, der er holdbar i flere år, så er det værd at betale dét ekstra for tøj i solid kvalitet. Dyk ned i kategorien, og se nærmere på de økologiske bomulds t-shirts, eller lækre uld- og alpaca strikbluser. Trods de bæredygtige materialer og den dertilhørende høje kvalitet, er prisniveauet holdt meget overkommeligt, således at det bliver et naturligt valg, at tilvælge holdbare styles og investere i indholdet af klædeskabet. Du finder derfor tøj af høj kvalitet til fornuftige priser, når du shopper MEW hos os.

Minimalistisk mindset og langtidsholdbart modetøj Er du vild med den minimalistiske og nordiske stilretning - og værdsætter ligeså lækre, holdbare materialer i klædeskabet? Så er MEW lige noget for dig! Med basisfarver, såsom sort, grå og hvid, kan hver en style mikses og matches til sæsonens store trends, såvel som stå for sig selv i et outfit, hvor udtrykket vil fremstå effortless cool. Dertil er alle materialer nøje udvalgt til det enkelte design, og har derfor en stor betydning for helheden i designet! Med økologisk bomuld, alpaca uld, tencel mm., skiller det danske mærke sig ud fra mængden, og udviser en stor styrke i design, hvor det bæredygtige perspektiv spiller en bærende rolle i alle items.

Er du interesseret i at se mere til det lækre tøjmærke, så vil vi glæde os til at byde dig velkommen på shoppen, når du er på udkig efter lækre basisitems til din garderobe. Vil du se, hvordan vi inkorporerer My Essential Wardrobe i vores styling, så hop endelig forbi vores blog eller instagramprofil @greymatter_fashion, hvor vi giver inspiration til sammensætningen af basistøj med fokus på at kreere stilfulde outfits.