Accessories - Shop accessories som smykker, tasker, bælter, tørklæder og hårpynt

Mangler du lige det sidste i din styling? Sæt prikken over i’et og fuldend dit outfit med lækkert accessories. Der skal ikke meget til, for at pifte looket op med enten en taske, lækre smykker i guld eller sølv, et feminint hårspænde eller et råt bælte. Bliv opdateret på de nyeste trends indenfor tilbehør hos Grey Matter.
178 Varer
Anbefalet
Størrelser
60%
Mørkegrønt trekants tørklæde fra Vila
VILA
249,95 DKK 100,00 DKK
Uldkam til fnug på uld
Grey Matter Selection
49,95 DKK
11%
Work like a boss kasket til damer
VILA
139,95 DKK 125,00 DKK
11%
Kasket til damer i quiltet design
ONLY
149,95 DKK 134,00 DKK
31%
Grøn kasket fra Vila til damer
VILA
139,95 DKK 97,00 DKK
Øreringe med fjer og perle
Pure by Nat
210,00 DKK
 Ring som er justerbar fra Grey Matter Fashion
Pure by Nat
270,00 DKK
Smuk rosafarvet ring fra Pure By Nat
Pure by Nat
270,00 DKK
Grå ring fra Pure By Nat
Pure by Nat
270,00 DKK
Lys kasket til damer
VILA
139,95 DKK
Spray der modvirker elektrisk tøj
Classic Clothing Care
139,95 DKK
Sort kasket i quiltet design til damer
Sorte sportssokker til damer fra Pieces
10%
Cool shopping bag i canvas
VILA
259,95 DKK 233,00 DKK
Guldbelagte øreringe med perle til damer
Pure by Nat
210,00 DKK
Pcsymmi 2-Pack Falcon Top
Pieces
179,95 DKK
Bælte i sort til damer fra Pieces
Pieces
99,95 DKK

Accessories - Shop alt i accessories hos Grey Matter

Accessories er uundværlige i klædeskabet, når vi sammensætter enkle hverdagslooks, eller ønsker at tilføre dét ekstra til festlooket. Mangler du et element, der kan pifte dit outfit op, så kig nærmere på hvordan du med forskellige accessories kan gøre en stor forskel for helheden af din styling! Detaljer og små finesser er blandt vores yndlings at fremhæve, når vi sammensætter looks - det er nemlig disse, der skaber den røde tråd og ligeledes viser vores individuelle personlighed. På Grey Matter finder du et varieret udvalg af accessories, der byder på et stort smykkesortiment, et håndplukket udvalg af tørklæder, hue og handsker, samt et unikt udvalg af lækre tasker og rå bælter. På vores webshop kan du derfor gå på opdagelse i et stort, sammensat sortiment, hvor vi garanterer god kvalitet til yderst fornuftige priser - og altid med en sikkerhed for, at de forskellige styles og accessories kan mikses og matches, så stylingen bliver så let for dig som muligt! For os er det ligeledes vigtigt, at accessories kan bruges til flere forskellige anledninger - du finder derfor tilbehør, der kan styles op og ned til både hverdag og fest.

Accessories - Trends og inspiration fra modebilledet

Udover de velkendte accessories, som smykker og tasker, der altid er at finde i sortimentet - så lader vi os inspirere af modebilledet, da det er her vi kan spotte de nyeste trends og tendenser inden for accessories. Herefter finder vi vores favoritter, der kan harmonere med stilen på Grey Matter. Når du besøger vores shop, kan du derfor få et nutidigt indblik i netop dét, der rører sig i modebilledet. Har du allerede spottet en trend, du bare er nødt til at få hjem i din garderobe? Så kig forbi vores store udvalg af accessories, hvor du finder de nyeste tendenser inden for smykker, hårpynt, tasker m.m. Særligt hårpynt spår vi desuden til at blive en tilbagevendende trend, med det vi allerede har set til den i modebilledet på nuværende tidspunkt. Vi har derfor udvalgt og sammensat et lækkert sortiment af forskelligt hårpynt, der kan pryde dit hverdags- og festlook med glimmer, perler eller andre skønne finesser! Du vil også kunne finde helt almindeligt hårpynt som gode basis hårelastikker eller hårnåle.

Smykker - Fuldend looket i din styling med smykker

Vi kan ikke komme udenom, at vores yndlings accessory må være smykket. Foruden en velfungerende garderobe, der for os, består af lækre basis items og trends - så mener vi også, at dette gør sig gældende i smykkesamlingen. Her mikser vi tidsløse klassikere med det mere trendbaserede design. Kontrasten, der opstår i dette mix, kan noget helt særligt, og fremhæver dit personlige præg på din garderobe og styling. Med et smykke kan du let trække dit look i f.eks. en feminin, elegant eller rå retning - tilføj blot lidt ringe, et lækkert armbånd og en smuk kæde for at understrege et bestemt udtryk. I modebilledet ser vi en tendens til at mikse mange smykker, f.eks. kombinationen af en panzerkæde, mikset med en minimalistisk kæde, og en vintage inspireret halskæde. Kombinationen af mange halskæder skaber volumé i dit look, og understreger din styling i en rå retning. Vores udvalg af smykker fra det danske mærke Pure by Nat byder blandt andet på elegante halskæder, rå ringe og smukke øreringe. Smykkerne er en vigtig del af vores Grey Matter univers, og du vil derfor opleve et varieret udvalg af smykker, når du besøger vores webshop. Da vi altid selv bærer smykker uanset anledning, har vi en stor passion for at dele denne interesse med Jer! Derfor vil du til hver en tid kunne shoppe både guld- og sølvsmykker i vores kategori af accessories.

Accessories til hverdag og fest - Skab personlighed i din stil

Uanset om det er hverdag eller en festlig anledning, så har vi på Grey Matter skabt et sortiment af accessories, der kan matche alle anledninger og situationer. Hos os finder du eksempelvis skønne tørklæder, huer og vanter, der kan lune i den kolde vintertid, hvor hverdagslooket kræver lidt ekstra varme. Står den i stedet på fest, middag eller andre fine anledninger, kan vi anbefale dig at se nærmere på vores samling af hårpynt, der byder på hårbøjler, spænder, scrunchies m.m. Denne slags accessory er desuden oplagt at have med i tasken, hvis du skal gå fra dag til aften, og ikke kan nå at skifte outfit. Her kan du med få elementer ændre udtrykket - prøv f.eks. at sætte et smukt hårspænde eller en cool scrunchie i håret, og oplev hvordan det på ingen tid pifter dit look op, og tager det fra dag til aften.

Tasker - Shop lækre tasker med detaljer

Her på shoppen er vi vilde med tasker. Vi har en svaghed for lækre designertasker, men prisen er ofte uoverkommelig og kan sprænge ethvert budget! De ikoniske Louis Vuitton tasker, den klassiske Chanel taske og de logo prægede Gucci tasker er noget vi kan drømme om. Derfor søger vi altid efter andre lækre tasker, der formår at ramme den flotte stil, men til et helt andet prisniveau. Her på Grey Matter er vi f.eks. vilde med crossbody tasken, der er praktisk til hverdag, og hvor hænderne er frie til at kunne lave alt andet, end at bære rundt på en taske. Også den rå bumbag, også kaldet bæltetasker, har vi en svaghed for. Bæltetasken har virkelig fået et kæmpe comeback i modebilledet, og vi søger konstant efter de lækre tasker i den rå udgave. Bæltetasken er nem at bruge, og den sætter også prikken over i’et på en styling. Tasker i ruskind er også virkelig lækre, da strukturen ses tydeligere, og derved fremstår de særligt eksklusive. Vores rå nittetaske i adskillige farver, er klart en af vores favorittasker her på shoppen. Den rå kæderem på tasken afslutter og fuldender designet. Hvis du mangler en lækker taske, men har et begrænset budget, så kan vi varmt anbefale, at du kigger forbi vores taske-kategori.

Unika design - Unikt sortiment skabt til Grey Matter

Vi opdaterer løbende vores sortiment af accessories, så udvalget på Grey Matter følger modens tendenser. Med en dertilhørende idé om skabe et sortiment, der rummer alt hvad garderoben indebærer af musthaves, er vi glade for at kunne præsenterer Jer for accessories fra store, danske modemærker såvel som små, ukendte brands - her er det ikke mærket, der er i fokus, men derimod designet og dets detaljer. Selvom vi elsker de lettilgængelige accessories-kollektioner fra de danske modemærker, så har vi også en forkærlighed for de smukke limited accessories og tilbehør, som vi håndplukker og udvælger på vores indkøbsture. Du kan derfor finde accessories, som ikke er til at opstøve på ethvert gadehjørne - dette unikke touch, synes vi komplimenterer Grey Matter på rigtig fin vis! Mikset mellem det stilrene, danske design og det trendy udenlandske design, skaber et unikt sortiment, hvor kendetegnet er stilfulde accessories med et twist af trends - og naturligvis altid til overkommelige priser, så enhver kan være med, og lade sig inspirere af udvalget.

Vi glæder os til løbende at præsentere dig for en masse nyheder her på shoppen, og ikke mindst på vores Instagram @greymatter_fashion, hvor du finder massevis af outfit billeder, der forhåbentlig kan inspirere dig til at inkorporere accessories i dine hverdags- og festlooks. Mangler du yderligere inspiration til hvordan du kan sammensætte smykker m.m., kan du også kigge forbi bloggen, her er der masser af tips at hente til hvordan vores smykker kan mikses og matches. På bloggen går vi i dybden og har særligt fokus på detaljerne. Med de fordelagtige priser på vores accessories-kategori, kan du med god samvittighed shoppe løs i det fine udvalg af smykker, lækre bælter, rå tasker, trendy hårpynt, og hvad du ellers falder for.

Vi håber, at du kan finde dig nogle lækre accessories hos os, der kan fuldende din styling. Vi glæder os meget til at sende dig et fint smykke, en lækker taske eller et skønt tørklæde, eller måske noget helt andet! Skulle du f.eks. have spørgsmål angående pasform eller størrelse? Husk at du altid er velkommen til at kontakte os på info@greymatter.dk eller på telefon +45 4252 0276.