Accessories

Er du på udkig efter lidt lækkert tilbehør til at understrege din stil med, så kast et blik på vores accessories. Hos GREY//MATTER ønsker vi at holde den enkle og lækre stil. Vi ved hvor vigtigt tilbehøret er, når du ønsker at style et flot sæt og skabe en helhed.

 

TASKER

Tasker, tasker og atter tasker - vi kan ikke få nok af lækre tasker. Når vi finder tasker til shoppen, er det vigtigt at de har en fin detalje og et smukt udtryk. De sorte elegante tasker i skind, er både klassiske og smukke. Er du mere til et råt udtryk, har vi også tasker med nitter, kæder og i canvas. Vi har selv en stor svaghed for dyre designertasker, men jo mere vi studerer taskebranchen, jo flere flotte tasker finder vi. En taske behøver ikke koste flere tusinde kroner for at have det helt rigtige og trendy udtryk. Når vi finder tasker til shoppen er det med inspiration fra de store modehuse såsom Chanel, Dior, Chloé og Stella McCartney - men vi går altid efter tasker, med deres helt eget udtryk og design. Er du til tasker med farver, er vi også begyndt at få et lille udvalg hjem af disse.

 

SKO OG STØVLER FRA APAIR

Hos GREY//MATTER elsker vi at fuldende et look, og derfor har vi nu fået et lille sortiment hjem af lækre støvler og sko fra Apair. Vi designer selv de lækre støvler, og derfor kan du finde helt unikke skind og farver hos os. De klassiske sko holder i flere sæsoner, og er både bløde og behagelige at have på. Apair er kendt for deres skodesign verden over, og det gedigne italienske håndværk udstråler kvalitet. Priserne er i den dyre ende, men til gengæld får du virkelig en lækker støvle for pengene. Vi har selv en stor passion for mærket Apair, og derfor håber vi meget, at du som kunde vil tage et ekstra kig på de smukke støvler. Har du spørgsmål til størrelser, eller ønsker du at prøve Apair støvlerne fysisk inden køb, er du altid velkommen til at kigge forbi vores showroom i Birkerød. Skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring til +45 4252 0276, så booker vi en tid til dig.

 

SNEAKERS

Pift dit sporty udtryk op og miks din styling med en sneakers. Vi er vilde med kondisko, fordi de hurtigt kan gøre ethvert look casualt. Vi bestræber os altid på at finde enkelte sko og sandaler til fornuftige og overkommelige priser. Når vi finder sko til shoppen, er det med udgangspunkt i de tendenser modebilledet tegner. Når vi finder klassiske støvler går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor finder du kun efterårsstøvler fra Apair på vores shop. Men når prisen skal være overkommelig og moden i fokus, kan du i enkelte tilfælde finde sko fra små ukendte brands.

 

FESTSKO

Når stylingen af blondekjoler, festtoppe og nederdele skal fuldendes, skal der smukke festsko til. Apair laver de smukkeste festsko med en god solid hælhøjde, og i de smukkeste farver. Den fine farveskala rummer alt fra de rosa nuancer til smukke grønne farver. Vi ser altid frem til at style vores tøj med de flotte kvalitetssko fra Apair.

 

STRØMPER

Står du og mangler et par fine glitterstrømper, så kan du også finde strømper på vores webshop. Det er altid en god ide at have pæne strømper på, selvom de måske ikke ses, ved man aldrig hvornår skoene skal af. Smukke strømper er også en god værtindegave, og de er ofte lette at købe, da størrelserne er one size. Find de fine strømper i en neutral udgave, eller med smukt print. Priserne er fornuftige, og det er en smuk detalje at bruge en glitter strømpe i en åben heels eller at lade lidt kant stikke frem op over støvlen.

 

TØRKLÆDER

De enkle og lækre tørklæder har altid en plads på vores webshop. Vi elsker de bløde kvaliteter og ofte udvælger vi neutrale farver hvor strukturen og de rå klippede kanter fuldender designet og gør tørklædet interessant. Et tørklæde kan både samle et look, således at det harmonere og ser lækkert ud. Måske du tænker at et neutralt tørklæde er kedeligt, men ofte er de super anvendelige, og kan bruges til skjorter og kjoler med print og mønstre. Du kan selvfølgelig også finde tørklæder med print og farver hos GREY//MATTER, da dette kan pifte et neutralt look op. Går du efter feminine tørklæder, kan du også finde smukke tørklæder med blondedetaljer. Tørklæderne fås i kraftige og tynde materialer, fra woolmix til viscose og silkemix. Kast et lækkert tørklæde rundt om halsen, og gå de kølige stunder i møde.

 

Vi ønsker dig en dejlig shoppeoplevelse i vores accessoriesafdeling. Husk at vi altid er klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål. Du er mere end velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe på tlf. +45 4252 0276.

 

Mangler du inspiration eller stylingtips, så klik forbi vores NOTEBOOK, måske du kan bruge et råd eller to.