Accessories - Smykker, tasker, bælter, tørklæder og hårpynt

Fuldend dit outfit med fine accessories tilpasset din styling. Der skal ikke meget til, for at pifte udtrykket op med enten en taske, lækre smykker i guld eller sølv, et feminint hårspænde eller et råt bælte. Bliv opdateret på de nyeste trends inden for tilbehør i kategorien herunder.

80 Varer
Anbefalet
Størrelser
11%
Smarte strømpebukser med mønster til damer
ONLY
129,95 kr.116,00 kr.
Uldkam til fnug på uld
Grey Matter Selection
49,95 kr.
11%
Antistatisk spray fra Pieces
Pieces
69,95 kr.62,00 kr.
Spray der modvirker elektrisk tøj
Classic Clothing Care
139,95 kr.
21%
Armbånd i boheme stil med kvast
Grey Matter Selection
129,95 kr.103,00 kr.
21%
Sødt armbånd i bohemé stil
Grey Matter Selection
129,95 kr.103,00 kr.
6%
Sorte sportssokker til damer fra Pieces
Pieces
99,95 kr.94,00 kr.
Gulbelagt ring i rustfri stål
Grey Matter Selection
199,95 kr.
15%
Armbånd i boheme stil med kvast
Grey Matter Selection
129,95 kr.110,00 kr.
5%
Lysegråt armbånd med kvast og perler
Grey Matter Selection
129,95 kr.123,00 kr.
25%
Guldbelagt ring i stainless steel
Grey Matter Selection
219,95 kr.164,00 kr.
Guldbelagt ring i rustfri stål.
Grey Matter Selection
199,95 kr.
10%
Flot ring med volume
Grey Matter Selection
199,95 kr.179,00 kr.
15%
Guldbelagt halskæde i rustfri stål,.
Grey Matter Selection
279,95 kr.237,00 kr.
31%
Grøn kasket fra Vila til damer
VILA
139,95 kr.97,00 kr.
21%
Work like a boss kasket til damer
VILA
139,95 kr.111,00 kr.
5%
Ring til kvinder med justerbar pasform
Grey Matter Selection
219,95 kr.208,00 kr.
11%
Hvide sports sokker til damer
Pieces
99,95 kr.89,00 kr.

Accessories hos Grey Matter

Accessories er uundværlige i klædeskabet, når vi sammensætter enkle hverdagsoutfits, eller ønsker at tilføre ekstra finesse til festlooket. Mangler du et simpelt element, der kan pifte dit outfit op, bør du kigge nærmere på, hvordan du med forskellige accessories kan gøre en stor forskel for helheden i din styling! Detaljer og små finish er blandt vores yndlings at fremhæve, når vi sammensætter looks! Herved skabes netop den røde tråd og ligeledes udtrykkes vores individuelle personlighed. Hos Grey Matter finder du et varieret udvalg af accessories, der byder på et stort smykkesortiment, et håndplukket udvalg af tørklæder, huer og handsker, samt et unikt udvalg af lækre tasker og rå bælter. På vores onlineshop kan du således gå på opdagelse i et stort og sammensat sortiment, hvori vi garanterer god kvalitet til yderst fornuftige priser - og ligeså altid med en sikkerhed for, at de forskellige styles og accessories kan kombineres, så stylingen bliver nemmest for dig! For os er det ligeledes vigtigt, at accessories kan bruges til flere forskellige anledninger, både til hverdag såvel som til festlige arrangementer.

Trends og inspiration fra modebilledet

Udover de velkendte accessories, såsom smykker og tasker, der altid er at finde i sortimentet, lader vi os ydermere inspirere af modebilledet, da vi her kan spotte de nyeste trends og tendenser. Herefter finder vi vores favoritter, der harmonerer med stilen i vores Grey Matter univers. Når du besøger vores shop, fås dermed et nutidigt indblik i dét, der rører sig i modebilledet her og nu. Har du allerede spottet en trend, du er særdeles vild med? Så kig forbi vores store sortiment af accessories, hvori du finder det nyeste udvalg inden for smykker, hårpynt, tasker m.m. Med det vi allerede har set inkorporeret i modebilledet på nuværende tidspunkt, spår vi særligt hårpynt til at blive en tilbagevendende trend. Vi har derfor udvalgt og sammensat et lækkert sortiment af forskelligt hårpynt, der kan pryde dit hverdags- og festlook med glimmer, perler eller andre skønne finesser! Du vil også kunne finde helt almindeligt tilbehør til hårstyling såsom gode basis hårelastikker eller hårnåle.

Inddrag smykker i din styling

Vi kan ikke komme udenom, at vores yndlings accessories må være smykker. Foruden en velfungerende garderobe, der for os, består af lækre basis items og trends, så mener vi ligeså, at dette gør sig gældende i smykkesamlingen. Her mikser vi tidløse klassikere med et mere trendbaseret design. Kontrasten der opstår i dette mix, kan noget helt særligt, og fremhæver dit personlige præg på både din garderobe og styling. Et smykke kan let trække outfittet i hhv. en feminin, elegant eller rå retning - Tilføj blot lidt ringe, et lækkert armbånd og en smuk kæde for at understrege et bestemt udtryk. I modebilledet ser vi en tendens til, at kombinere mange smykker, f.eks. kombinationen af en panzerkæde sammensat med en minimalistisk kæde, og en vintage inspireret halskæde. Ved brug af flere halskæder skabes volume, og således understreges din styling via en stilfuld metode. Vores udvalg af smykker fra det danske mærke Pure by Nat byder blandt andet på elegante halskæder, rå ringe og smukke øreringe. Smykkerne er en vigtig del af vores Grey Matter univers, hvilket du vil bemærke, når du besøger webshoppens mange kategorier. Da vi altid selv bærer smykker uanset anledningens omfang, har vi en stor passion for at dele denne interesse med jer! Du vil til hver en tid kunne finde både guld- og sølvsmykker i vores sortiment af accessories.

Skab personlighed i din stil

Hos Grey Matter har vi skabt et sortiment af accessories, der kan matche alle anledninger og situationer. Du finder eksempelvis skønne tørklæder, huer og vanter, der kan lune i den kolde vintertid, hvor hverdagslooket kræver lidt ekstra varme. Står den i stedet på fest, middag eller andre fine begivenheder, kan vi anbefale dig at se nærmere på vores samling af hårpynt, der byder på hårbøjler, spænder, scrunchies m.m. Denne slags accessories er desuden oplagt at have med i tasken, hvis du er tidspresset, og ikke kan nå at skifte outfit i løbet af dagen. Her kan du med få elementer ændre helhedsudtrykket, og således pifte dit hverdagsoutfit op til aftenbrug.

Tasker med detaljer

Her på shoppen er vi vilde med tasker. Vi har en svaghed for lækre designertasker, men prisen er ofte uoverkommelig og kan sprænge ethvert budget! Ikoniske Louis Vuitton tasker, klassiske Chanel tasker og logo prægede Gucci tasker er noget vi kan drømme længe om. Derfor søger vi altid efter andre lækre tasker, der formår at ramme en lignende stilgenre, blot til et helt andet prisniveau. Hos Grey Matter er vi f.eks. vilde med crossbody tasken, der er praktisk til hverdag, og hvor hænderne er frie og brugbare i diverse situationer. Ligeledes er gældende for de rå bumbags, som også har taget vores fokus. Bæltetasken har virkelig fået et kæmpe comeback i modebilledet, og vi søger konstant efter lækre tasker i rå og stilfulde udgaver. Bæltetasken er nem at gøre brug af, og sætter virkelig prikken over i’et på enhver styling. Tasker i ruskind er ydermere virkelig lækre, da strukturen ses tydeligere, og derved fremstår særligt eksklusive. Vores cool tasker med nitter i adskillige farver, er klart én af vores favorittasker her på shoppen. Taskeremmen fuldender virkelig designet til punkt og prikke. Mangler du en lækker taske, men har et begrænset budget, kan vi varmt anbefale, at du kigger forbi vores kategori der bugner af forskelligartede tasker til enhver anledning - Om end det er til dags- eller aftenbrug.

Unika design hos Grey Matter

Vi opdaterer løbende vores sortiment af accessories, så udvalget hos os følger modens tendenser. Med en dertilhørende idé om skabe et sortiment, der rummer alt hvad garderoben indebærer af musthaves, er vi glade for at kunne præsenterer jer for accessories fra store danske modemærker såvel som små ukendte brands. Her er det ikke mærket der er i fokus, men derimod designet og dets detaljer. Selvom vi elsker lettilgængelige kollektioner af accessories fra velkendte danske mærker, har vi også en forkærlighed for smukke limited accessories og tilbehør, som vi håndplukker og udvælger på vores indkøbsture i udlandet. Flere af vores accessories i kategorien er derfor ikke til at opstøve på ethvert gadehjørne! Dette unikke touch, synes vi komplimenterer Grey Matter på rigtig fin vis. Mikset mellem det stilrene, danske design og et trendy udenlandsk touch, skaber et unikt sortiment, hvor kendetegnet er stilfulde accessories med et twist af trends - og naturligvis altid til overkommelige priser, så enhver kan være med, og lade sig inspirere.

Vi glæder os til at præsentere dig for en masse nyheder på shoppen, og ikke mindst på vores instagramprofil @greymatter_fashion, hvorpå du finder massevis af outfits, der forhåbentlig kan inspirere dig til, at inkorporere accessories i dine hverdags- og festlooks. Mangler du yderligere inspiration til hvordan du kan sammensætte smykker m.m., kan du også kigge forbi bloggen - Her er der masser af tips at hente til hvordan vores smykker kan mikses og matches. På bloggen er vi særligt dybdegående, og har stor fokus på detaljerne. Med fordelagtige priser på designs i vores kategori af accessories, kan du med god samvittighed shoppe løs af smykker, lækre bælter, rå tasker, trendy hårpynt, og hvad du ellers falder for. Vi håber udvalget behager din stil, og glæder os til at pakke dine favoritter, for derefter at sende dem hjem til dig.