Sommertøj - Shop lækkert dametøj til sommer

Skal klædeskabet opfriskes med nyt lækkert sommertøj? Vi har et skønt udvalg af dametøj til sommer - se nærmere på vores lækre sommerkjoler, sommertoppe og shorts. Også cardigans til damer og t-shirt med print er til at finde i vores kategori af sommertøj. Du finder sommerens store modetrends her!
362 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Nyhed
Sorte strømpebukser med logo til damer
ONLY
119,95 DKK
30%
Ørne t-shirt til damer med Grey Matter logo
VILA
299,95 DKK 209,00 DKK
50%
Tee kjole i basis farve fra Grey Matter Design
VILA
329,95 DKK 164,00 DKK
50%
Kjoler i viskose til damer med blomsterprint
ONLY
299,95 DKK 149,00 DKK
30%
Rød hvid kjole fra Vila og Grey Matter i Limited Edition
VILA
429,95 DKK 300,00 DKK
30%
Hverdagskjole med print fra Vila
VILA
429,95 DKK 300,00 DKK
Lang nederdel i mesh fra Vila
VILA
299,95 DKK
Tshirt med ørne print fra Vila
80%
Kjole i flot efterårsprint fra Only
ONLY
229,95 DKK 45,00 DKK
Korte shorts til under kjoler
VILA
69,95 DKK
Sorte cykelshorts til damer fra Grey Matter
VILA
79,95 DKK
Rå t-shirt til damer med ørne print
VILA
149,95 DKK
Cropped top i sort fra Pieces
Pieces
99,95 DKK
Nyhed
Sort festkjole til damer med flæser
Pieces
299,95 DKK
Jakke til damer i khaki set forfra
Grey Matter Selection
449,95 DKK

Sommertøj - Shop sommertøj hos Grey Matter

Når sommeren er over os byder kollektionerne på flotte farver, smukke blomsterprint og fine detaljer - særligt flæser er tit at spotte på sommerkollektionerne! Sommeren en af vores favoritsæsoner, da det giver anledning til at iføre os skønne maxikjoler, sommer nederdele og lækre shorts. Sommeren står ligeledes på en masse arrangementer, hvor du både skal have hverdagstøj, festtøj og måske festivalstøj klar? Lad dig inspirere af vores store udvalg af sommertøj, der altid afspejler modens trends. I vores sortiment af sommertøj er der skruet op for lækre farver og print, da de virkelig komplimenterer din sommerglød.

Sommerkjoler - Stort udvalg af sommerkjoler på Grey Matter

Der er ingen tvivl om, at sommeren er den bedste sæson, når det kommer til kjoler. Vi glæder os altid til at se, hvordan modemærkerne har grebet sommerkollektionerne an i forhold til farver og materialer - her er det særligt ved kjolerne, at vi oplever en stor variation fra år til år. Derfor kan du gå på opdagelse i et stilfuldt og trendy udvalg af sommerkjoler, når du shopper på Grey Matter. Hos os kan du shoppe maxikjoler, midi kjoler og korte kjoler - de kommer i et væld af farver og print, som tilsammen danner ramme for et stort og varieret udvalg af sommerkjoler. Skal du til fest, så anbefaler vi dig også at dykke ned i vores sortiment af sommerkjoler, hvor du finder smukke kjoler, der passer perfekt til en sommerfest eller et sommerbryllup - særligt som bryllupsgæst skal du gå udenom de sorte og hvide kjoler og i stedet vende blikket mod en fin farve eller et smukt print - her finder du det største udvalg af selskabskjoler på Grey Matter.

Nederdele til kvinder - Se vores smukke sommer nederdele

Uanset om din sommer står på arbejde, ferie, en sommerfest eller måske en tur på festival? Så er nederdelen et musthave i din sommergarderobe - og gerne i flere varianter, så du kan eksperimentere med din styling og vælge en nederdel, der passer til anledningen. Sommernederdelene kommer i lette og behagelige materialer, der passer perfekt til sommervejret. Vores bomuldsnederdele er behagelige og luftige til de varme sommerdage, og er nemme at style med toppe og t-shirts. Når vi udvælger sommernederdele, går vi efter de lyse nederdele eller de smukke farveprint. Er du vild med farver, så finder du også nederdele med print, når du shopper sommertøj online hos Grey Matter. Sommeren er en god tid til at eksperimentere med farver i garderoben, da vejret indbyder til farverige outfits og lækre farvekombinationer. Style dine sommernederdele med t-shirts, toppe, lette skjorter og smukke blondebluser.