Sommertøj - Shop lækkert dametøj til sommer

Skal klædeskabet opfriskes med nyt lækkert sommertøj? Vi har et skønt udvalg af dametøj til sommer - se nærmere på vores lækre sommerkjoler, sommertoppe og shorts. Også cardigans til damer og t-shirt med print er til at finde i vores kategori af sommertøj. Du finder sommerens store modetrends her!
269 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Sort nederdel fra Vila i mesh
VILA
299,95 DKK
50%
T-shirt kjole i washed udgave til damer
VILA
329,95 DKK 164,00 DKK
50%
Ørne t-shirt til damer med Grey Matter logo
VILA
299,95 DKK 149,00 DKK
50%
Rød hvid kjole fra Vila og Grey Matter i Limited Edition
VILA
429,95 DKK 214,00 DKK
Sorte strømpebukser med logo til damer
ONLY
119,95 DKK
Korte shorts til under kjoler
VILA
69,95 DKK
Sorte cykelshorts til damer fra Grey Matter
VILA
79,95 DKK
21%
Sort bælte til damer med råt spænde
ONLY
99,95 DKK 79,00 DKK
21%
hudfarvede shorts til under kjoler og nederdele set forfra
VILA
99,95 DKK 79,00 DKK
Pieces Pcria Fold Up Solid White Tee
71%
Tshirt med ørne print fra Vila
VILA
149,95 DKK 44,00 DKK
Khaki denim jakke fra Grey Matter Fashion
Grey Matter Selection
449,95 DKK

Sommertøj - Shop sommertøj hos Grey Matter

Når sommeren er over os byder kollektionerne på flotte farver, smukke blomsterprint og fine detaljer - særligt flæser er tit at spotte på sommerkollektionerne! Sommeren en af vores favoritsæsoner, da det giver anledning til at iføre os skønne maxikjoler, sommer nederdele og lækre shorts. Sommeren står ligeledes på en masse arrangementer, hvor du både skal have hverdagstøj, festtøj og måske festivalstøj klar? Lad dig inspirere af vores store udvalg af sommertøj, der altid afspejler modens trends. I vores sortiment af sommertøj er der skruet op for lækre farver og print, da de virkelig komplimenterer din sommerglød.

Sommerkjoler - Stort udvalg af sommerkjoler på Grey Matter

Der er ingen tvivl om, at sommeren er den bedste sæson, når det kommer til kjoler. Vi glæder os altid til at se, hvordan modemærkerne har grebet sommerkollektionerne an i forhold til farver og materialer - her er det særligt ved kjolerne, at vi oplever en stor variation fra år til år. Derfor kan du gå på opdagelse i et stilfuldt og trendy udvalg af sommerkjoler, når du shopper på Grey Matter. Hos os kan du shoppe maxikjoler, midi kjoler og korte kjoler - de kommer i et væld af farver og print, som tilsammen danner ramme for et stort og varieret udvalg af sommerkjoler. Skal du til fest, så anbefaler vi dig også at dykke ned i vores sortiment af sommerkjoler, hvor du finder smukke kjoler, der passer perfekt til en sommerfest eller et sommerbryllup - særligt som bryllupsgæst skal du gå udenom de sorte og hvide kjoler og i stedet vende blikket mod en fin farve eller et smukt print - her finder du det største udvalg af selskabskjoler på Grey Matter.

Nederdele til kvinder - Se vores smukke sommer nederdele

Uanset om din sommer står på arbejde, ferie, en sommerfest eller måske en tur på festival? Så er nederdelen et musthave i din sommergarderobe - og gerne i flere varianter, så du kan eksperimentere med din styling og vælge en nederdel, der passer til anledningen. Sommernederdelene kommer i lette og behagelige materialer, der passer perfekt til sommervejret. Vores bomuldsnederdele er behagelige og luftige til de varme sommerdage, og er nemme at style med toppe og t-shirts. Når vi udvælger sommernederdele, går vi efter de lyse nederdele eller de smukke farveprint. Er du vild med farver, så finder du også nederdele med print, når du shopper sommertøj online hos Grey Matter. Sommeren er en god tid til at eksperimentere med farver i garderoben, da vejret indbyder til farverige outfits og lækre farvekombinationer. Style dine sommernederdele med t-shirts, toppe, lette skjorter og smukke blondebluser.