Sommer - Shop lækre sommerstyles fra kjoler til toppe

Skal klædeskabet opfriskes med nyt lækkert sommertøj? Vi har et skønt udvalg af lækre sommerkjoler, sommertoppe og shorts. Forkæl dig selv med en lækker style, der kan luftes i sommer solen.
258 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Nyhed
Rå t-shirt til damer med ørne print
VILA
149,95 DKK
Sorte Cykel Shorts med blonde til damer
VILA
159,95 DKK
Nyhed
Tshirt med ørne print fra Vila
Nyhed
Slipover i lilla fra Pieces pcsuna vest
Blonde bluse fra Vila set forfra
Nyhed
Onlfeel Humus Sweat Hoodie
Nyhed
Onlfeel Light Grey Sweat Hoodie
Nyhed
Onlmillie Black Dress
ONLY
299,95 DKK
Nyhed
Onlmanouk World Tour T-Shirt
Vipals nederdel med print fra Vila
VILA
299,95 DKK
80%
Viemissa Sandshell Singlet Top
VILA
199,95 DKK 39,00 DKK
Nyhed
Onlmanouk Daring T-Shirt
ONLY
129,95 DKK
Nyhed
Onlmanouk Born To Be Wild T-Shirt
Nyhed
Onlfeel Humus Sweat Pant
ONLY
199,95 DKK
Jakke til damer i khaki set forfra
Grey Matter Selection
449,95 DKK

Sommer - Shop lækkert sommertøj hos Grey Matter

Når sommeren er over os, byder kollektionerne på flotte farver, smukke blomsterprint og fine detaljer - særligt flæser er tit at spotte på modemærkernes sommerkollektioner! For os, er sommeren en af vores favoritsæsoner, da det giver anledning til at iføre os skønne maxikjoler, lette nederdele og fede shorts. Sommeren står ligeledes på en masse arrangementer, hvor du kan style lækre festlooks, skønne hverdagslooks og cool festivals-looks. Lad dig inspirere af vores store udvalg af tøj til sommer, som altid afspejler modens trends. I vores sortiment af sommertøj, skruer vi desuden ikke ned for farver og print, da disse styles komplimenterer den fine sommerkulør, vi får i løbet af sommeren!


Stort udvalg af sommerkjoler på Grey Matter


Der er ingen tvivl om, at sommeren er en skøn sæson hvad angår kjoler. Vi glæder os altid til at se, hvordan modemærkerne har grebet sommerkollektionerne an i forhold til farver, materialer og styles - og her er det særligt ved kjolerne, at vi oplever en stor variation fra år til år. Derfor kan du gå på opdagelse i et stilfuldt og trendy udvalg af sommerkjoler, når du shopper på Grey Matter. I sortimentet vil du blandt andet kunne shoppe både maxikjoler, midi kjoler og korte kjoler - hertil kommer de i et væld af farver og print, som tilsammen danner ramme for vores store og varierede udvalg af sommerkjoler. Skal du til en fest, kan vi desuden varmt anbefale dig at dykke ned i vores sortiment af sommerkjoler, da du her finder flere bud på kjoler, der passer perfekt til en sommerfest eller et sommerbryllup - særligt som bryllupsgæst skal du gå udenom de sorte og hvide kjoler, og istedet vende blikket mod en fin farve eller et smukt print - her finder du det største udvalg på Grey Matter!


Lette sommer nederdele


Uanset om din sommer står på arbejde, en masse sommerfester eller måske en tur på festival, så er nederdelen et musthave i din sommergarderobe - og gerne i mange varianter, så du kan eksperimentere med din styling og vælge den nederdel, der passer til anledningen. Sommernederdelene er altid i lette og behagelige materialer - derfor finder du blandt andet nederdele i lækre viskose-, hør- og bomuldskvaliteter. De lette bomuldsnederdele er behagelige og luftige til de varme sommerdage, og er dertil nemme at style med toppe, t-shirts mm. Når vi udvælger sommernederdele, falder vi ofte for de lyse styles, da de har en mildhed over sig, som komplimenterer enhver sommergarderobe - denne variant er altid en del af vores sommersortiment på Grey Matter. Er du vild med farver, så finder du naturligvis også printede og farverige sommernederdele i sortimentet. Sommeren er en god tid til at eksperimentere med farver i garderoben, da vejret indbyder til farverige outfits og lækre farvekombinationer. Style dine sommernederdele med t-shirts, toppe, lette skjorter og smukke blondebluser.