Bluser

Hos GREY//MATTER kan du altid finde et bredt udvalg af moderigtige bluser og skønne kvalitets trøjer. Bluser er en fast del af et velfungerende klædeskab, og derfor prioriterer vi indkøb af bluser meget højt. Bluser er lette at style til både bukser, shorts og nederdele. Hos GREY//MATTER bestræber vi os altid på at have et stort udvalg af feminine festbluser og minimalistiske hverdagsbluser, hvor snittet er elegant og behageligt. Når vi finder bluser er det med øje for detaljerne, fordi vi elsker et lækkert design med et fint snit. Når vi tager på inspirationsture rundt om i Europa søger vi altid efter unikke designs, hvor de små detaljer sidder lige i øjet. Vores sortiment består blandt andet af lækre italienske strikbluser, med elegante halsudskæringer eller sporty rullekravebluser, hvor små ribafslutninger tilfører det sidste elegante touch. Vi elsker lækkert strik i både virgin wool og ren cashmere, fordi trøjer og sweatre i uld både luner og har et enkelt nordisk udtryk, der i kombination med både skind, silke, blonder og Faux Fur pels skaber et stilrent og lækkert look med kontraster og dybde.

BLUSER TIL DEN MODEBEVIDSTE KVINDE

Når vi finder hverdags bluser går vi efter de nordiske og simple basisfarver, og du kan altid finde farver som sort, hvid, grå og nude på vores webshop med modetøj til kvinder. Er du mest til det enkle og minimalistiske look, så gå efter de traditionelle klassiske farver som sort, grå, hvid og eventuelt mørkeblå. Engang imellem bryder vi dog den simple farveskala og finder smukke farverige prints og motiver. Alle vores bluser på webshoppen er valgt fordi de kan noget særligt - enten er farven speciel eller også har designet kant. Vores webshop byder ikke kun på unikke og ukendte brands, vi har blandt andet også taget det danske modemærke Neo Noir ind, fordi de kan designe bluser til yderst gode priser og i lækre kvaliteter. De smarte bluser er både anvendelige til hverdag og fest. Bluserne fra Neo Noir har ofte et trendy look, da de spejler sig i store designere som blandt andet Isabel Marant. På vores webshop med modetøj til kvinder, kan du finde bluser til enhver sæson og lejlighed, vi har nemlig bluser, der matcher alle sæsonernes begivenheder.

BLONDEBLUSER OG FESTBLUSER

Hos GREY//MATTER går vi op i trends og særligt de nyeste trends, vi er hele tiden med på beatet og holder et skarpt øje med hvad der rører sig i modebilledet. Blondebluserne er yderst populære, og har efterhånden været på banen i en hel del år, og ikke uden grund. De feminine blondebluser er både klædelige og smukke. Om du søger efter en hvid blondebluse eller en enkel klassisk sort blondebluse, så kan du finde den hos os. Vi har også mange bluser med blondedetaljer, da dette giver et festligt touch. Vi elsker bluser, der kan bruges til både hverdag og fest. Festbluser har ofte lidt flere detaljer eller er syet op i et eksklusivt materiale, der gør bluserne mere yndefulde. Vi er selv stor fan af blondebluser, da blondebluser lynhurtigt kan skabe et festligt udtryk med ganske få hjælpemidler. Omvendt kan du også nemt style hverdagslooket op ved at mikse en blonde top eller en blondebluse indenunder en strikbluse, sweater, rullekrave, cardigan eller blazerjakke. Blondeblusen er klart et musthave for os, og både den klassiske blonde og de mere nyfortolkede blondebluser kan du finde på vores webshop. Tjek vores blondebluser ud og bliv inspireret til et eksklusivt og sofistikeret look.

MODETØJ TIL KVINDER

Hvis du sidder og shopper lidt rundt på nettet, og ikke ved hvad du søger efter, så prøv at kig på vores bluser. Vi har også bluser, der er oplagte til gaver. Hos GREY//MATTER lander der løbende nyheder, både til budgetvenlige priser, men også priser i den lidt dyrere ende, når kvaliteterne er eksklusive såsom cashmere og ægte skind. Vi håber at du vil bruge tid på at se nærmere på vores lækre og smarte bluser. Da vi både har bluser og toppe fra danske og udenlandske designere, kan du finde bestsellers og unikke designs, an på hvilke trends du vil følge. Vi opdaterer jævnligt vores shop så stilen på GREY//MATTER følger tendenserne modebilledet. Om din stil er klassisk, romantisk, sporty, rå, feminin, casual eller bohemeagtig, så kan du finde de forskellige stilkerner hos GREY//MATTER.

Vi ønsker dig en dejlig og behagelig shoppeoplevelse. 

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon +45 4252 0276 hvis du har spørgsmål til f.eks. størrelser.

 

Har du brug for stylingtips og råd? Prøv at klik forbi vores NOTEBOOK, måske du kan finde netop et stylingtips, der passer dig.