Nederdele

 

Hos GREY//MATTER kan du finde et fint håndplukket udvalg af nederdele. Nederdelen er en skøn style og kan bruges på kryds og tværs af alle sæsonerne. Nederdelen matcher den skandinaviske garderobe, og der er mange måder at style en nederdel på. Hos GREY//MATTER går vi op i at finde lækre nederdele, der både kan bruges til hverdag og fest. Nederdelene vi finder til shoppen er ofte klassiske med et twist, eller elegante og fine til festbrug. En god hverdagsnederdel, der er minimalistisk i udtrykket, kan du altid finde på shoppen.


CARIN SKIRT FRA NEO NOIR

Den evige rerunner er den klassiske Isabel Marant inspirerede nederdel fra Neo Noir. Den smukke flæsenederdel er et stort hit sæson efter sæson. Den fås både med print, helt plain og i en smuk jersey kvalitet. Prisen er altid fornuftig og står til 299 DKK. Har du ikke allerede prøvet Carin nederdelen, kan vi kun anbefale dig denne style. Den behagelige elastikcrepe i livet gør nederdelen behagelig at have på, og den er super nem at mikse til både feminine blondebluser og dejlige striktrøjer.

FESTNEDERDELE

Står du og mangler en festnederdel, så har vi et fint udvalg af nederdele i lette og fine materialer. Blondenederdele er altid et stort hit til festligheder. Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas i det du udvælger på shoppen, og derfor går vi meget op i at finde behagelige nederdele, også til festbrug. Om du leder efter en feminin nederdel med strut, en enkel klassisk pencilskirt, eller en fransk bohemeinspireret loose-fit nederdel, så prøver vi altid at dække dine behov.

MINI-SKIRTS

Hos GREY//MATTER kan du også finde et lille udvælg af tætsiddende miniskirts. De fine nederdele kan nemt styles med en nylonstrømpe om efteråret, og mikses med en casual strik for et lækkert hverdagslook. Som modpol til det sexy miniskirt kommer nu de lidt længere volume nederdele frem i modebilledet. Både med og uden flæser, med små plisseringer i metallic look og i en masse spændende farver - særligt rød og leopard. Udtrykket er super lækkert og med kant.


LETTE SOMMER-NEDERDELE

Den klassiske sommernederdel er ofte i et let og behageligt materiale. Særligt den hvide eller lyse nederdel har det klassiske sommerlook. Hos GREY//MATTER har vi altid en lækker sommernederdel i hvid, som også kan styles til konfirmation og studenterfesten. De lette bomuldsnederdele er både behagelige og luftige til de varme sommerdage. Style med basis T-shirts, matchende toppe, luftige skjorter m.m.

NEDERDELE TIL EFTERÅR OG VINTER

Tag nederdelen frem om vinteren, og style den til nylonstrømper og støvler. En nederdel i et kraftigt materiale, er super fin til hverdagsbrug med en strikbluse eller lang cardigan. Det gode ved vintersæsonen er, at du virkelig kan benytte stylingmetoden lag-på-lag. Skab dybde til dit look og miks forskellige materialer på kryds og tværs. En nederdel er et godt udgangspunkt, når du vil have et feminint look, men stadig holde en casual hverdagsstil.


Hvis du leder efter en lækker nederdel, om det er til hverdag eller fest, så kan du altid finde et fint lille udvalg. Du kan finde nederdele i forskellige designs, farver, mønstre og print. Klæd dig feminint og understreg dit look med en lækker og smuk nederdel fra GREY//MATTER.

Gå på opdagelse i shoppen og tag et kig på vores nederdele. Lad dig inspirere og se hvordan vi styler nederdelene - måske du kan benytte nogle af vores stylingtips. Hos GREY//MATTER lander der hele tiden nyheder, både til budgetvenlige priser, men også til priser i den lidt dyrere ende. Vi finder nederdele hos både de danske modebrands, men også hos små udenlandske designere. Du kan både finde bestseller nederdele, men også helt ukendte og unikke nederdele, der ikke fås andre steder. Hos GREY//MATTER opdaterer vi ofte vores shop, så stilen føler tendenserne i modebilledet. Om din stilkerne er klassisk, romantisk, sporty, rå, feminin eller casual, så har vi et bredt udvalg indenfor de forskellige stilarter.

Vi ønsker dig en dejlig shoppeoplevelse. Husk at vi altid er klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål. Du er mere end velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe på tlf. +45 4252 0276 hvis du f.eks. har spørgsmål ang. størrelser, udsolgte varer eller andet.

 

Har du brug for stylingtips og råd? Prøv at klik forbi vores NOTEBOOK, måske du kan finde netop et stylingtips, der passer dig.