Udsalg - Trendy dametøj til gode priser

Er du på jagt efter et godt tilbud? Her på siden finder du alle vores nedsatte styles med gode rabatter. Når vi holder udsalg, kan du spare helt op til 70% på udvalgte styles i kategorien. Du finder bl.a. mærker som Only, Vila og Pieces - Alt sammen på udsalg i en given periode.

609 Varer
Anbefalet
Størrelser
10%
Mørkebrun blazer til damer
Pieces
329,95 kr.296,00 kr.
30%
Lækker basis tøj til damer
ONLY
229,95 kr.160,00 kr.
10%
Sort hulmønster kjole med bindebånd i udskæring
Vero Moda
249,95 kr.224,00 kr.
50%
Kjole med hulmønster og lange ærmer
Vero Moda
249,95 kr.124,00 kr.
60%
Sommerkjole i blød ribkvalitet - Modetøj til damer
ONLY
349,95 kr.140,00 kr.
31%
Lysegrå onlea top til damer
ONLY
149,95 kr.104,00 kr.
20%
Bløde bluser til damer med knapper foran
Vero Moda
229,95 kr.183,00 kr.
41%
Onlea to-vejs bluse til damer
ONLY
179,95 kr.107,00 kr.
20%
Stribet bluse i rib til damer
31%
Casual bluse til damer - Vero Moda
21%
T-shirt til damer med print
Vero Moda
149,95 kr.119,00 kr.
10%
Sød sommer top med flæsedetaljer
Vero Moda
199,95 kr.179,00 kr.
60%
Vifalia Egret Nira Smock V-Neck L/S Dress
11%
to-vejs top i grå fra Only til damer
ONLY
149,95 kr.134,00 kr.
11%
Enkel basis top i sort med tynde stropper
Pieces
129,95 kr.116,00 kr.
29%
Denim nederdel med slids i hver side

Shop udsalg, og køb billigt dametøj

Hos Grey Matter kan du i løbet af året shoppe udsalgsvarer fra lækre mærker - heriblandt Vila, Only, Pieces m.m. I vores udsalgskategori kan du gøre dig gode kup, og spare mellem 20-70% på lækkert dametøj. Her vil du ligeledes støde på flere af sæsonens helt store trends, og der er derfor rig mulighed for, at gøre sig et godt køb baseret på flere af modebilledets store tendenser. Hos os får du store besparelser på bluser, toppe, kjoler, strikbluser, bukser, nederdele, accessories og meget mere. Trods de gode besparelser, går vi ikke på kompromis med kvaliteten af tøjet. Derfor finder du udelukkende lækkert kvalitetstøj, når du shopper hos Grey Matter. I udsalgsperioder ønsker vi ligeledes at favne bredt og imødekomme en bred målgruppe af kvinder. Udvalget henvender sig derfor både til dig, der elsker farver og print, såvel som til dig der foretrækker den mere minimalistiske farveskala. Lige såvel vil du kunne finde styles i både et råt, casual, feminint og klassisk design. Vi håber, at du vil tage et nærmere kig i vores udsalgskategori, hvor der er god mulighed for at shoppe lækre items, der kan komplimentere ethvert klædeskab.

I vores egen garderobe har vi en lille regel; Når der kommer nyt ind, skal der noget andet ud - og dette er ingen undtagelse på shoppen. Da vi altid forsøger at have et nutidigt sortiment, der afspejler de aktuelle tendenser, er det nødvendigt at rydde ud på vores lager af og til. Derfor sætter vi løbende forskellige styles på udsalg, således at vi har plads til alle de fine nyheder, der samtidig kommer ind af døren hver eneste uge. Når vi rydder ud, er det ofte få størrelser eller et begrænset antal vi har tilbage af de pågældende items. Vi anbefaler derfor, at du ikke venter for længe, hvis du har udset dig nogle favoritter i udsalgskategorien. Da udsalget netop er til, for at gøre plads til nye varer, får vi ikke opfyldning på udsalgsvarer. Vi tager derfor forbehold for begrænsede størrelser, og at der ligeså kan meldes udsolgt efter kort tid.

Billigt tøj til kvinder

Er du heller ikke glad for den hektiske stemning og de lange køer, der ofte opstår under udsalg i butikkerne? Så kan du i stedet sætte dig til rette derhjemme, og gå på opdagelse i vores store udsalgskategori, hvor du kan tage alt den tid du ønsker, til at finde netop dét du søger. Måske du finder noget, du slet ikke kan undvære i klædeskabet? Med online shopping undgår du lange køer og en masse tid i prøverummet. Hos Grey Matter står vi altid klar til at sende din pakke afsted, så du i ro og mag kan prøve tøjet hjemme i dine vante omgivelser.

Har du haft øje på en særlig style, eller har du spottet en trend, du ønsker at afprøve? Tøv ikke med at dykke ned i vores udsalgskategori, hvor du bl.a. finder bluser, toppe, bukser, nederdele og jakker. Vi garanterer, at sortimentet altid er til yderst fordelagtige priser, når du besøger siden - God shopping!