Armbånd - Smukke og elegante armbånd til kvinder

Smykker er en vigtig del af stylingen og her kan du nemt fuldende dit look med et flot armbånd. Er du mest til guld armbånd eller sølv armbånd? Du finder begge dele i vores håndplukkede udvalg af armbånd til kvinder. Se vores flotte panzer armbånd, perlearmbånd eller armbånd med vedhæng, hvis du er på udkig efter et smukt armbånd.
11 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Nyhed
Guldbelagt armbånd til damer
Pure by Nat
270,00 DKK
Sølvbelagt armbånd til damer
Pure by Nat
270,00 DKK
40%
Golden Star Bracelet
Pure by Nat
269,95 DKK 161,00 DKK
Nyhed
Sølvbelagt lænke armbånd til damer
Pure by Nat
200,00 DKK
Armbånd med stjerne til damer
Pure by Nat
270,00 DKK
Guldbelagt armbånd til damer
Pure by Nat
200,00 DKK
10%
Flot lænke armbånd med ferskvandsperle
Pure by Nat
299,95 DKK 269,00 DKK
50%
Armbånd med lænker fra Pure By Nat
Pure by Nat
199,95 DKK 99,00 DKK
50%
Cool Panzer Silver Bracelet
Pure by Nat
379,95 DKK 189,00 DKK
10%
Cool Panzer Golden Bracelet
Pure by Nat
379,95 DKK 341,00 DKK
30%
Silver Zircon Bracelet
Pure by Nat
239,95 DKK 167,00 DKK

Armbånd - Shop armbånd til kvinder hos Grey Matter

Til hverdag såvel som fest er smykker et musthave i vores look. Vi er vilde med det personlige touch, som ens styling får, når man tilføjer smykker. Når det gælder armbånd, holder vi os heller ikke tilbage med at mikse og matche flere armbånd på en gang. Vi synes ikke altid, det behøver at være enkelt når du styler smykker - men derimod synes vi det ser rigtig cool ud at mikse flere armbånd! Det tilfører kant, og gør på ingen tid din styling mere unik.

Shop armbånd hos Grey Matter - Armbånd til kvinder

Når du shopper smykker hos os, finder du både enkle og elegante armbånd samt armbånd med vedhæng. Uanset hvilket udtryk du går efter, så består vores sortiment altid af både guld armbånd og sølv armbånd. Vores sortiment af smykker ligger til meget overkommelige priser, så du med god samvittighed kan shoppe flotte smykker hjem til dig. Se f.eks. nærmere på vores populære panzer armbånd eller de elegante perle armbånd. Vi elsker at skabe volumen i vores smykker - og til dette er et panzer armbånd helt perfekt!

Vi opdaterer jævnligt vores sortiment af smykker, så sortimentet følger tidens trends og tendenser inden for smykker. Vi forsøger at holde udvalget varieret, så du altid kan besøge Grey Matter og finde et smukt armbånd til dig selv eller som gave til en du holder af. Vores armbånd er oplagte gaveideer til hende, da hvert smykke ligger til rigtig fornuftige priser. Vi glæder os til at sende fine smykkeæsker hjem til dig, når du har fundet dine favoritter i vores håndplukkede udvalg af flotte og elegante armbånd.