Blonder - Vi har det største udvalg af tøj med blonder på Grey Matter

Er du vild med den feminine stil? Vi har samlet et bredt udvalg af modetøj til kvinder - hvor alle styles er fuldendt med smukke blonder. Se nærmere på vores populære blondetoppe, lækre blondebluser og elegante blondekjoler.
33 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
20%
Blå skjorte med flæser
ONLY
279,95 DKK 223,00 DKK
Blondetop til damer
Pieces
99,95 DKK
Nyhed
Blondebluse med stretch fra Vila
Nyhed
Grøn blondekjole fra Vila
Klassisk sort blondebluse til damer fra Vila
Nyhed
Sort blondekjole til damer
Vistasia Black Lace S/S Top
Love and divine kjole med farver
Love & Divine
600,00 DKK
Nyhed
Hvid blondebluse til damer fra Vila
73%
Skjorte med krave og detaljer til damer
VILA
259,95 DKK 70,00 DKK
Sort blonde t-shirt
ONLY
129,95 DKK
65%
Pcilu Whitecap Gray Top
Pieces
199,95 DKK 70,00 DKK
90%
Viemissa Sandshell Singlet Top
VILA
199,95 DKK 20,00 DKK

Blonder - Shop blondetoppe og blondekjoler hos Grey Matter

Siden dag ét har vi hos Grey Matter været vilde med blondebluser, blondetoppe, blondekjoler og alt derimellem. Med en stor passion for styling, fandt vi hurtigt ud af, at tøj med blonder er musthave items til klædeskabet, når man vil skabe kontraster og mikse stilretningerne.

For nogle kan tøjet med blonder være forbeholdt festlige anledninger - men spørger du os, så kan du nemt inkorporere tøj med blonder i din hverdagsgarderobe. Særligt blondebluser og blondetoppe er vi glade for til hverdag, hvor vi mikser dem til både jeans, suit pants, nederdele, coatede leggings mm. Vi elsker at mikse de feminine blondetoppe design til et par pæne habitbukser eller et par rå coatede leggings - her kan du nemt eksperimentere med at sammensætte forskellige materialer og opleve, hvordan udtrykket skifter. Vi har også udvalgt smukke og elegante blondekjoler, som er oplagte til store fester, middage eller højtider. Måske du leder efter en stilfuld og moderne bryllupskjole? Eller en fin blondebluse som konfirmand eller student? Så anbefaler vi dig at se nærmere på vores udvalg af blondekjoler og blondebluser, der nemt kan styles til disse store dage, hvor det hvide tøj er en stor tradition.

Blondetoppe og blondekjoler - Shop blonder online hos Grey Matter

Hos Grey Matter finder du det største udvalg af blondetoppe og blondebluser fra kendte modemærker. Er du på udkig efter en flot sort blondebluse? Eller en elegant hvid blondebluse? Begge dele kan du finde i vores onlineshop, hvor sortimentet er håndplukket fra danske modebrands. Vi har blondebluser med lange ærmer såvel som fine blondetoppe, så du forhåbentlig kan finde en model, du føler dig godt tilpas i. Mangler du en lækker festtop, så kan vi varmt anbefale dig at se nærmere på vores mange blondetoppe. Skal du til fest, så kan du med fordel også besøge os her på Grey Matter - vi udvælger nemlig de flotteste blondekjoler, der fungerer perfekt som festkjole eller selskabskjole.

Vi har gennem årene lavet mange styling sessions med blonder - dette finder du på vores blog og Instagram @greymatter_fashion. Vi håndplukker blonde tøj fra forskellige modemærker, så vi kan præsentere dig for et aktuelt og bredt sortiment af tøj med blonder på Grey Matter.