Blonder - Vi har det største udvalg af tøj med blonder på Grey Matter

Er du vild med den feminine stil? Vi har samlet et bredt udvalg af modetøj til kvinder - hvor alle styles er fuldendt med smukke blonder. Se nærmere på vores populære blondetoppe, lækre blondebluser og elegante blondekjoler.
24 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Vistasia Black Lace S/S Top
Klassisk sort blondebluse til damer fra Vila
Pcilu Whitecap Gray Top
Pieces
199,95 DKK
Sort blonde t-shirt
ONLY
129,95 DKK
50%
Viemissa Sandshell Singlet Top
VILA
199,95 DKK 99,00 DKK
Vila blonde bluse med ballonærmer
50%
Strop top fra Vila i fungi
VILA
199,95 DKK 99,00 DKK
50%
Blondebluse med elegante detaljer
VILA
299,95 DKK 149,00 DKK
40%
Sort festkjole til damer med blondeærmer
ONLY
299,95 DKK 179,00 DKK
20%
Vila kjole til damer
VILA
399,95 DKK 319,00 DKK
40%
Sort blondekjole fra Vila, set forfra
VILA
599,95 DKK 359,00 DKK
Dameskjorte fra Vila
70%
Vifri Lace Black Knit Blouse
VILA
349,95 DKK 104,00 DKK
70%
Sort blondebluse med smukke detaljer
Pieces
199,95 DKK 59,00 DKK

Blonder - Shop blondetoppe og blondekjoler hos Grey Matter

Siden dag ét har vi hos Grey Matter været vilde med blondebluser, blondetoppe, blondekjoler og alt derimellem. Med en stor passion for styling, fandt vi hurtigt ud af, at tøj med blonder er musthave items til klædeskabet, når man vil skabe kontraster og mikse stilretningerne.

For nogle kan tøjet med blonder være forbeholdt festlige anledninger - men spørger du os, så kan du nemt inkorporere tøj med blonder i din hverdagsgarderobe. Særligt blondebluser og blondetoppe er vi glade for til hverdag, hvor vi mikser dem til både jeans, suit pants, nederdele, coatede leggings mm. Vi elsker at mikse de feminine blondetoppe design til et par pæne habitbukser eller et par rå coatede leggings - her kan du nemt eksperimentere med at sammensætte forskellige materialer og opleve, hvordan udtrykket skifter. Vi har også udvalgt smukke og elegante blondekjoler, som er oplagte til store fester, middage eller højtider. Måske du leder efter en stilfuld og moderne bryllupskjole? Eller en fin blondebluse som konfirmand eller student? Så anbefaler vi dig at se nærmere på vores udvalg af blondekjoler og blondebluser, der nemt kan styles til disse store dage, hvor det hvide tøj er en stor tradition.

Blondetoppe og blondekjoler - Shop blonder online hos Grey Matter

Hos Grey Matter finder du det største udvalg af blondetoppe og blondebluser fra kendte modemærker. Er du på udkig efter en flot sort blondebluse? Eller en elegant hvid blondebluse? Begge dele kan du finde i vores onlineshop, hvor sortimentet er håndplukket fra danske modebrands. Vi har blondebluser med lange ærmer såvel som fine blondetoppe, så du forhåbentlig kan finde en model, du føler dig godt tilpas i. Mangler du en lækker festtop, så kan vi varmt anbefale dig at se nærmere på vores mange blondetoppe. Skal du til fest, så kan du med fordel også besøge os her på Grey Matter - vi udvælger nemlig de flotteste blondekjoler, der fungerer perfekt som festkjole eller selskabskjole.

Vi har gennem årene lavet mange styling sessions med blonder - dette finder du på vores blog og Instagram @greymatter_fashion. Vi håndplukker blonde tøj fra forskellige modemærker, så vi kan præsentere dig for et aktuelt og bredt sortiment af tøj med blonder på Grey Matter.