Skjorter - Et basis item i garderoben

Leder du efter den perfekte klassiske skjorte? Eller måske en skjorte med print og mønster? Så er du landet det helt rette sted. Hos Grey Matter er vi vilde med skjorter til kvinder! Derfor opdaterer vi jævnligt shoppen med både hvide skjorter, stribede skjorter samt skjorter med moderne print.

94 Varer
Anbefalet
Størrelser

Shop hverdags- og festskjorter hos Grey Matter

Vi tør godt sige, at skjorten er et musthave i enhver kvindes garderobe. Skjorten er ikke længere forbeholdt business outfits, men ses ofte i modebilledet, hvori den styles på mere casual vis. Her ser vi både figursyede skjorter såvel som oversize skjorter. Uanset hvilken pasform du foretrækker din skjorte skal have, bestræber vi os på, at kunne vise dig de bedste designs inden for kategorien. Hos Grey Matter er vi glade for skjorter i milde farvetoner som bl.a. hvid, blå og sand, men vi er også vilde med skjorter i unikke farver og med print, hvorfor du også finder et udvalg af disse i sortimentet. Vi har et stort fokus på kvaliteten i vores skjorter, og har derfor fundet styles i primært bomuld og viskose. Vi håber, at du finder en skjorte der falder i din smag, og at vores samling af skønne designs, således kan fuldende din garderobe.

Skjorter til hverdag

Præferencerne til en hverdagsskjorte er meget individuelle fra kvinde til kvinde. Derfor gør vi en dyd ud af, at skabe et sortiment af skjorter til hverdag, der varierer i design, farvenuance og udtryk. Vi håber på denne måde, at kunne imødekomme dine personlige præferencer til en hverdagsskjorte såvel som skjorter til et givet festligt arrangement. I sortimentet har vi bl.a. skjorter i bomuld, hvor designet er simpelt samt skjorter med små detaljer, der pifter udtrykket yderligere op. En klassisk hvid skjorte går heller aldrig af mode, og derfor forsøger vi altid, at have netop denne som en del af shoppens omfangsrige udvalg. Når vi indkøber hverdagsskjorter til shoppen, er det med øje for at finde skjorter i enkle designs, men hvor en smuk farve eller detalje skaber udtrykket. Således er skjorten nem at finde frem til hverdag, da den let komplimenterer resten af klædeskabet. Tag et kig på de fine skjorter i f.eks. sand, blå eller hvid, når du vælger skjorter til hverdag. Med disse farvetoner kan du uden tvivl føje sorte suitpants, blå jeans eller andre basisbukser til, og på sådan vis få skabt et præsentabelt look.

Farverige skjorter med print

Modemærkerne designer flere og flere skjorter med print, i takt med at interessen for print og mønster tager fart. Vi er glade for, at kunne videreformidle modebilledets store tendenser til Jer! Derfor har vi naturligvis håndplukket et udvalg af skjorter med mønster, således at du kan opdatere garderoben med farver og print, hvis du også er inspireret af tidens store trends. Skjorter med print er alsidige at have i klædeskabet, da de kan tones ned til hverdag med et par jeans, men ligeledes styles op til fest, ved at inddrage enhver form for accessories. En printet eller mønstret skjorte fremstår dermed festlig i kombination med en pæn buks eller nederdel. Er du vild med farver i din garderobe, er du formentlig allerede særligt glad for printede skjorter. Herved fås flotte farvekombinationer, hvor farverne er nøje afstemt, til at skabe den rette balance i designets format.

Den klassiske skjorte med striber

De flotte nålestribede skjorter går aldrig af mode! Særligt stribede bomuldsskjorter i lyseblå/hvid er en sand klassiker. De har et formelt udtryk, men med en afslappet undertone - og lige præcis dét, gør dem til noget særligt. En lyseblå/hvid stribe komplimenterer et par blå denimjeans eller en sort suitpant helt ideelt. De stribede skjorter er nemme at style, og er derfor en uundværlig del af basisgarderoben.

Vores udvalg af skjorter vil bære præg af sæsonen. Sortimentet vil bestå af skjorter, der kan styles til hverdag såvel som til finere anledninger. Dertil udvælger vi alle styles selv, for at sikre os en god kvalitet, som er behagelig at have på. Udvalget vil bestå af basisfarver og sæsonbetonede trendfarver, således at vi kan opretholde et tidløst sortiment, der kan mikses med tidens trends og tendenser. Vi tror på, at kombinationen af det klassiske og trendy design skaber et unikt udvalg.

Har du spørgsmål til pasform, størrelse eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, samt besøge vores instagramprofil @greymatter_fashion, hvorpå vi dagligt deler inspiration til outfits, hvori vi inddrager shoppens allernyeste styles. Vi glæder os til at pakke dine favoritter, og sende dem din vej - God shopping!