Skjorter til kvinder - Shop hvide skjorter eller frisk dit look op med en printet skjorte

Leder du efter en klassisk skjorte? Eller en skjorte med print? Så er du landet det helt rigtige sted. Her på Grey Matter er vi vilde med skjorter til damer, og derfor opdaterer vi løbende shoppen med både hvide skjorter, stribede skjorter og printede skjorter.
88 Varer
Anbefalet
Størrelser
40%
Sommerskjorter til damer med front lommer
40%
Grøn hørskjorte til damer
20%
Grøn skjorte til damer fra Vila
VILA
349,95 DKK 279,00 DKK
40%
Casual skjorte i hør mix til damer
ONLY
299,95 DKK 179,00 DKK
21%
Sød stribet sommertop til damer
ONLY
179,95 DKK 143,00 DKK
Navy bluse med broderi til damer
20%
Vibista skjorte fra Vila
VILA
379,95 DKK 303,00 DKK
50%
Casual fløjlsskjorte til damer i cool design
VILA
349,95 DKK 174,00 DKK
30%
Cremefarvet skjorte med broderi detaljer til damer
VILA
379,95 DKK 265,00 DKK
Gul skjorte i musselin til damer
Pieces
229,95 DKK

Shop et bredt udvalg af skjorter til damer hos os

Vi tør godt sige, at skjorten er et musthave i en kvindes garderobe. Skjorten er ikke længere forbeholdt business-looket, men ses ofte i modebilledet, hvor den også styles mere casual. Her ser vi både figursyede skjorter såvel som oversize skjorter. Uanset hvilken pasform du foretrækker til din skjorte, så bestræber vi os på at kunne vise dig de bedste figursyet skjorter såvel som lækre loose fit skjorter. Her hos Grey Matter er vi glade for skjorter i milde farver såsom hvid, blå og sand - men vi er også vilde med skjorter i lækre farver og print, hvorfor du også finder et bredt udvalg af printede skjorter i vores sortiment. I blandt dette har vi et håndplukket udvalg af skjorter fra Karmamia - et dansk modemærke, der virkelig har øje for det flotte snit og en lækker kvalitet, når det gælder skjorter. Hver sæson præsenterer Karmamia os for nye spændende prints og farver til deres klassiske og elegante skjorter. Vi har et stort fokus på kvaliteten i vores udvalg af skjorter - og har derfor fundet skjorter i bl.a. bomuld og viskose. Vi håber, at du finder en skjorte der falder i din smag.

Skjorter til hverdag

Præferencerne til en hverdagsskjorte er meget individuelle fra kvinde til kvinde. Derfor gør vi en dyd ud af at skabe et sortiment af skjorter til hverdag, der varierer i design, farver og udtryk. Vi håber på denne måde at kunne imødekomme dine personlige præferencer til en hverdagsskjorte. I sortimentet har vi bl.a. skjorter i bomuld, hvor designet er simpelt samt skjorter med små detaljer, der pifter udtrykket op. En klassisk hvid skjorte går heller aldrig af mode, og derfor forsøger vi altid at have dette på shoppen. Når vi indkøber hverdagsskjorter til shoppen, har det været med øje for at finde skjorter i enkle designs, men hvor en smuk farve eller nuance skaber udtrykket - således at skjorten er nem at finde frem til hverdag, da den komplimenterer resten af klædeskabet. Tag et kig på de fine skjorter i f.eks. sand, blå eller hvid, når du vælger skjorter til hverdag. Med disse farver kan du let mikse en sort suit pant, blå jeans eller andre basis bukser til.

Farverige skjorter med print

Modemærkerne designer flere og flere skjorter med print i takt med at interessen for print og mønster tager fart i modebilledet. Vi er glade for at kunne videreformidle modebilledets store tendenser til Jer - og derfor har vi naturligvis håndplukket et udvalg af skjorter med print og mønster, så du kan opdatere garderoben med farver og print, hvis du også er inspireret af de store trends. Skjorter med print er alsidige at have i klædeskabet, da de kan tones ned til hverdag med et par jeans, men ligeledes styles op til fest med accessories. Her kan en printet eller mønstret skjorte være festlig i kombination med en pæn buks eller nederdel. Er du vild med farver i din garderobe, så er du formentlig allerede glad for de printede skjorter - her får du flotte farvekombinationer, hvor farverne er nøje afstemt til at skabe den rette balance i designet.

Stribet skjorte - den gode skjorte til hverdag

De flotte nålestribede skjorter går aldrig af mode. Særligt de stribede bomuldsskjorter i lyseblå/hvid er en klassiker. De har et formelt udtryk, men med en afslappet undertone - og lige præcis det, gør de stribede skjorter til noget særligt. De lyseblå/hvide striber komplimenterer et par blå denim jeans eller en sort suit pants. De stribede skjorter er nemme at style og er et musthave til basis garderoben.

Vores udvalg af skjorter vil bære præg af sæsonen. Vores sortiment vil bestå af skjorter, der kan styles til hverdag såvel som finere brug. Dertil udvælger vi selv alle styles for at sikre os en god kvalitet, som er behagelig at have på. Udvalget vil bestå af basisfarver og trendfarver, så vi kan opretholde et tidsløst sortiment, der mikses med tidens trends og tendenser. Vi tror på, at mikset mellem det klassiske og trendy design skaber et unikt udvalg, som vi er vilde med. Shop skjorter hos Grey Matter, hvis du mangler en skjorte til hverdag, en smuk skjorte med print eller en minimalistisk klassisk skjorte.