Pieces - Shop moderne dametøj til fornuftige priser

Elsker du modetøj? Og ønsker at være med på de nyeste trends? Så skal du helt sikkert tage et kig på tøjkollektionerne fra Pieces. Priserne er yderst fornuftige, og udvalget rummer alt fra flotte kjoler, lækre basisvarer og ikke mindst jeans med god pasform.

356 Varer
Anbefalet
Størrelser

Shop populært modetøj fra Pieces hos Grey Matter

Kvalitetspræget modetøj fra Pieces finder du hos os. Det danske tøjmærke designer hverdags- og festtøj ud fra et fast-fashion koncept, der medfører adskillige kollektioner på årsbasis. Det populære mærke er Bestseller ejet, og stormer frem i modebilledet. Pieces startede i sin tid som et accessories brand, men dette udviklede sig hurtigt til mere end blot tilbehør! Mærket byder nu på masser af skønne tøjkollektioner. Med sine hyppige lanceringer, får brandet mulighed for at skabe trendy og nutidige kollektioner, der er opdateret på dette øjebliks modefænomener. Med de mange anledninger og situationer, som hverdagen har at byde på, ved vi dertil hvor vigtigt det er med en komplet og velfungerende garderobe, der kan mikses og matches på kryds og tværs. Dette har Pieces indtænkt i sit koncept, og du finder derfor et bredt sortiment, der kan danne ramme for lige det, du står og mangler i din garderobe. Med lækre hverdagsstyles, heriblandt jeans, toppe, t-shirts m.m., kan du finde smukke styles, der skaber helhed i klædeskabet, til særdeles fornuftige priser

Hverdagsmode fra Pieces Med en mission om, at modetøj skal være sjovt og let tilgængeligt, designer Pieces tøj med et moderne, simpelt og easy-to-wear udgangspunkt. Det populære modemærke er særligt stærke til at gribe forskellige trends, og lade disse danne grundlag for designet af hver enkelt style. Mærket formår at omdanne tidens tendenser til brugbar hverdagsmode, hvor alle kan være med! - også på priserne, som er yderst fornuftige taget kvalitet og design i betragtning. Med tøj fra Pieces fås lækre kvaliteter, hvor pasform og komfort går hånd i hånd alle kollektioner igennem. Med fokus på brandets fordelagtige priser, kan du ligeledes eksperimentere med indholdet i garderoben, og formentlig kaste dig ud i, at vælge en maxikjole, en printet tee eller andre nutidige trends, uden at sprænge budgettet. Dette er vi ret vilde med, da vi ikke mener, at det skal koste en formue at være med på moden. Hvis du ligesom os elsker at følge modebilledet og afprøve nye tendenser i garderoben, er Pieces' kollektioner klart et besøg værd.

Pieces kjoler Kjolen er en ægte rerunner i modebilledet, og disse må siges, at få en fast plads i kollektionerne hos alle modemærker. Da kjolen designes i et utal af varianter, kan du finde netop den, der passer ind i din hverdags- og festgarderobe. Med en dertilhørende forståelse og sans for sammensætning af farver og print, kreerer Pieces utallige kjoler, der rammer tidens trends spot on. Du har formentlig ikke kunnet undgå at støde på maxikjolen, der har taget modebilledet med storm gennem de seneste sæsoner. Her er Pieces hurtige til at opfange netop dét, der fylder mest i tøjbranchen netop nu. Deres sortiment rummer af selvsamme årsag et hav af smukke maxikjoler med print og mønstret grafik. Om du er vild med de spraglede varianter, et feminint blomsterprint, eller måske en mere afdæmpet model, så vil du helt sikkert kunne finde den perfekte kjole heriblandt. Hos Grey Matter ønsker vi at præsentere dig for en masse flotte Pieces kjoler, og vi kan næsten ikke vente med at style dem, og vise dig hvor flotte de er. Alle og enhver kan være med her!

Basis styles fra Pieces For at skabe lækre outfits, må man have basisgarderoben i orden. Her er vi bl.a. glade for basistoppe, langærmede bluser og ikke mindst skønne basis t-shirts, der kan styles til de mere trendbaserede kollektioner. Særligt basis t-shirts gør Pieces en stor dyd ud af! Med en forståelse for at kombinere komfort og pasform i ét, finder du basis t-shirts i flere farver og variationer, og altid i lækre bomulds- og viscosekvaliteter. Sortimentet består af både rund hals og v-hals, samt t-shirts med loose-fit såvel som en mere tætsiddende pasform - Alt dette kommer i klassiske basisfarver suppleret med sæsonfarver, der er nøje udvalgt efter tidens farvekort. Med en basis t-shirt i klædeskabet, har du mulighed for at smide en blazer over, og på sådan vis skabe et chic look. Ifører du dig en strikket cardigan, fremhæves i stedet et comfy og casual look. Undgå den irriterende tøjkrise, ved ligeledes at finde gode beklædningsgenstande frem fra basisgarderoben. En enkel hvid t-shirt kan nemt piftes op med flotte halskæder, og der skal ikke meget fantasi til, før det simple outfit fremstår eksklusivt. Med basis items fra Pieces, føler du dig velklædt og godt tilpas, da både pasform og design vægtes lige højt.

Pieces jeans med god pasform I hverdagsgarderoben er jeans ét af de absolutte musthaves. Med dens mange stylingmuligheder, kan jeans komplimentere en casual eller rå garderobe, såvel som en feminin eller sporty garderobe. Derfor er vi ofte på udkig efter gode jeans til Jer, og disse finder vi bl.a. hos Pieces. Hos dette mærke lægges der vægt på pasformen, som er skabt til, at give dig en god komfort, som man oftest eftersøger. Med flere forskellige modeller, har mærket formået at skabe et sortiment af jeans, der passer til enhver smag og kropsform - om end du er vild med forskellige trendstyles som den populære mom jeans, om du foretrækker high-waist eller mid-waist styles, eller er på udkig efter en klassisk slim-fit buks, finder du nemt dette i deres omfangsrige kollektioner. Udvalget af jeans ligger til yderst gode priser, hvilket ofte kan være svært at kombinere med en solid kvalitet. Pieces' bukser fås desuden i forskellige variationer af vaske. De lyse- eller mørkeblå denimjeans er gode til hverdag, stylet med t-shirts, skjorter eller strikbluser. Et sort eller gråt washed design, komplimenterer det rå look med bikerstøvler og en statement tee. Dertil er de klassiske sorte jeans uundværlige, da de er alsidige at have i garderoben, og lette at hoppe i, hvis man ønsker et simpelt hverdagslook. 


Accessories Udover gode basis items og lækre trends, kigger vi altid efter accessories til brug i vores styling. Her kan både tasker, hårpynt, bælter m.m. sætte prikken over i’et og skabe helhedsudtrykket. Vi har dermed håndplukket forskellige accessories fra Pieces, som ligger til essentielle priser, således at du let kan pifte din styling op, uden at det skal kræve en masse. Styling skal være sjovt og eksperimenterende! Derfor elsker vi at tilføje accessories, når vi sammensætter diverse outfits. Én af de helt store tendenser i modebilledet for øjeblikket er hårpynt i alle dets afskygninger. Vi ser både spænder, hårbånd, hårelastikker samt hårbøjler som mulige bud på dette. Er du allerede vild med at inkorporere hårpynt i din styling, kan du kigge nærmere på de smukke hårbøjler eller måske en chunky hårklemme, der er mere fremtrædende, og som understreger dit personlige look. En anden favorit accessories hos os, må klart siges at være tasker. Når vi har travlt i hverdagen, er det ofte denne, der er vores go-to accessories. Derfor er vi vilde med Pieces sortiment af tasker, hvori du både finder de rå, klassiske og farverige af sin slags.

Tilbehør Oplever du sommetider, at det kan være en udfordring at skabe lækre looks i vinterhalvåret? Og hvor det praktiske spiller ind i den måde stylingen udføres på? Den situation kender vi alt til, og har derfor fundet flotte huer, handsker og lækre tørklæder i skønne basis- og trendfarver, der nemt kan styles i den kolde sæson, til en frakke eller jakke efter din smag. Pieces' kollektion af tilbehør til den kolde vintersæson er altid gennemført! Handskerne fås både i zskind og strik, og der er kælet for detaljerne samt det funktionelle design. Tørklæderne har et minimalistisk udtryk, hvor enkle frynser og basisfarver er i fokus. Uanset hvilken accessories du netop er på udkig efter, finder du et bredt udvalg af accessories fra Pieces, når du shopper hos Grey Matter.

Udsalgsvarer fra Pieces Hver sæson rydder vi op på vores lager, og det betyder UDSALG. Når vi holder udsalg, kan du spare helt op til 70%. Disse styles vil der som oftest være få styk tilbage af, men du kan være heldig, at netop din størrelse er tilbage og derved gøre et yderst godt kup.

Vi glæder os over, at kunne fremvise Pieces på vores onlineshop, der mestrer alt fra lækkert hverdagstøj og gode basis items til smukke feststyles. Trods gode og fordelagtige priser, vil du opleve lækre kvaliteter, der sikrer dig en god komfort og pasform, når du ifører dig tøj fra Pieces samt fra vores øvrige danske mærker. Vi håber, at du vil kigge nærmere på vores nøje udvalgte sortiment, der ligeledes deles inspiration af på vores instagramprofil @greymatter_fashion. Herpå fremviser vi dagligt vores smukke nyheder, og styler tøj, sko og accessories efter vores stil og smag.