Vil du ombytte en vare?

Har du fået bestilt en forkert størrelse, er det muligt at få ombyttet varen. For at få foretaget et ombyt, skal du udfylde feltet ‘ombyt’ og skrive den størrelse, du ønsker tilsendt på den medfølgende returseddel. Herefter sender du den forkerte størrelse retur til os, samt notere med store bogstaver udenpå pakken ‘OMBYT’. Vi anbefaler altid, at du kontakter os på telefon: 42 52 02 76 eller mail: info@greymatter.dk inden du sender retur, så vi kan reservere den ønskede størrelse til dig. Har du fået reserveret varen, er det en stor hjælp, hvis du noterer dette på retursedlen. Har vi ikke den ønskede størrelse, trækker vi de 49 kr. i returfragt. Vær opmærksom på, at vi IKKE tilbyder gratis ombytning af udsalgsvarer.

Vi ombytter kun til samme style og i den samme farve. Det er derfor ikke muligt at ombytte til andre varer eller farver. Vi tilbyder ÈT GRATIS OMBYT. Alle ombyt bliver sendt til nærmeste pakkeshop, og vi sender ikke ombyt til privatadresser.

Ofte stillede spørgsmål

Retur og Ombytning
Hvordan sender jeg min ordre retur?

Vi gør det nemt for dig at sende retur og tilbyder returnering via GLS returportal. Følg den simple guide via dette link: https://greymatter.dk/pages/nem-retur

Start med at udfylde formularen:

  1. Du modtager kort tid efter en mail og sms med en QR-kode.
  2. Læg dine returvarer pænt sammen i de klare plastposer, og pak dem forsvarlig ind.
  3. Gå ned til din nærmeste GLS pakkeshop og aflever din returpakke. Vis dem QR koden. Pakkeshoppen scanner koden og printer din returlabel.
  4. Husk at få en kvittering på indlevering af din pakke - det er dit bevis for, at pakken er overdraget til GLS i tilfælde af, at pakken skulle forsvinde undervejs.
  5. Din returnering er nu på vej til os, og vil blive behandlet hurtigst muligt, de 49 DKK vil automatisk blive fratrukket dit købsbeløb.
Jeg har ikke nogen returseddel, hvad gør jeg?

Er din returseddel bortkommet bedes du informere os på info@greymatter.dk om hvilke varer du sender retur.

Herefter kan du sende ordren tilbage til os via dette link: https://greymatter.dk/pages/nem-retur

Jeg har returneret min ordre. Hvornår får jeg min refundering?

Når du har sendt din vare retur kan der gå op til 14 dage før din refundering er gået igennem.

Er der gået mere end 14 dage bedes du skrive til vores kundeservice på info@greymatter.dk

Din refundering foregår altid igennem den originale betalingsmetode, dvs. at pengene går ind på det kort der blev brugt til at købe. Har du i mellemtiden fået et nyt kort, skal du ikke foretage dig noget. Banken finder selv ud af at sætte pengene ind på dit nye kort. Har du skiftet bank, skal du kontakte din gamle bank.

Har du betalt med Mobile Pay kan du ikke se vores refundering i Mobile Pay appen. Du kan se det i din netbank.

Returpolitik

Læs om vores returpolitik under vores handelsbetingelser: https://greymatter.dk/pages/handelsbetingelser

Hvordan gør jeg brug af ombytningsret?

Vil du benytte vores gratis ombytning skal du udfylde vores returseddel og skrive hvilken størrelse du ønsker i stedet.

Har I modtaget mine returnerede varer?

Hvis du er i tvivl om at vi har modtaget dine returnerede varer kan du altid følge det track and trace nr. du får når du indleverer din pakke.