ONLY - Shop styles fra det populære tøjmærke ONLY

Hos Grey Matter Fashion kan du shoppe den flotte kollektion fra tøjmærket Only. Only designer løbende kollektioner med fokus på tidens trends, kombineret med gode basis styles. Vi håndplukker altid de bedste styles fra Only til shoppen, hvor der er fokus på kvalitet, pasform og komfort.
453 Varer
Anbefalet
Størrelser

ONLY modetøj - shop det populære tøj fra ONLY hos Grey Matter

Med en stor forkærlighed til den skandinaviske mode, er vi stolte over at kunne præsentere dig for det danske modemærke ONLY. Den nordiske stil skinner igennem alle kollektioner, hvortil hver enkel kollektion fuldendes af sæsonens tendenser - her brydes de store trends ned til håndgribelig hverdagsmode, som alle kan være med på. Det danske modemærke er Bestseller ejet og har siden 1995 sat sit præg på det danske modebillede med jævnlige kollektioner til fordelagtige priser. Vi glæder os derfor til løbende at kunne præsentere dig for de nyeste items fra det succesfulde modemærke.

Hver kollektion er dedikeret til the ONLY girl. Hun lader sig ikke definere af en bestemt stil, men eksperimenterer i stedet med forskellige looks og udtryk, hvor stilen både kan være rå, feminin, klassisk og casual. Lad dig inspirere af de forskellige stilretninger, når du dykker ned i vores sortiment af tøj og accessories fra ONLY.  Med et stort ønske om at favne bredt, er ONLY ikke kun til den unge kvinde. Tværtimod favner modemærket bredt med visionen om at være det essentielle high-street mærke til kvinden, der ønsker en moderne stil med et twist af trends. Find bl.a. smukke kjoler, lækre bluser, behagelige jeans, feminine toppe og lækkert strik, når du shopper ONLY hos Grey Matter.

Tøj fra Only - find de nyeste kollektioner her hos Grey Matter Du kan nu shoppe et stort udvalg af det populære og trendy modetøj fra ONLY. Her på Grey Matter blev vi inspireret af modemærkets personlige tilgang til kollektionerne. Med udgangspunkt i den enkelte kvinde, er ONLY til den modebevidste kvinde, der ønsker at klæde sig stilfuldt, uden at det behøver koste en formue. Alle kollektioner ligger til yderst gode priser, så du nemt kan opdatere garderoben med lige det, du står og mangler!

Kollektionerne er til dig, der ønsker et effortless look til både hverdag og fest. Med lækre kvaliteter, smukke silhuetter og trendy detaljer, kan du nemt udtrykke din personlige stil. Særligt tøj til hverdag er en stor del af sæsonkollektionerne såvel som ekspreskollektionerne. Her er de store trends omdannet til hverdagsmode med fokus på komfort og bevægelighed - og ikke mindst alsidighed, hvad angår styling. Med ONLY tøj i garderoben kan du nemt mikse og matche dine items på kryds og tværs, så du på den måde får mest muligt ud af din garderobe. Vi var derfor ikke i tvivl om, at det eftertragtede modemærke passede perfekt til vores Grey Matter univers og passion for lækkert og komfortabelt hverdagsmode. Du finder de nyeste kollektioner fra ONLY, når du shopper hos Grey Matter.

ONLY denim - shop de gode og behagelige Only jeans En stor del af modemærkets dna ligger i ONLY Denim. Som et af Europas førende denimbrands, finder du de bedste jeans hos ONLY Denim. Her er der lagt øje på hver en detalje, således at hver enkel model giver dig den bedste pasform og komfort. Særligt komforten er afgørende for os, når vi udvælger jeans til Grey Matter - jeans skal nemlig være behagelige at have på en hel dag uden at stramme nogle steder. Når du ifører dig ONLY jeans, føler du dig med ét tilpas og stilfuld, når du går ud af døren. Denim kollektionen byder på et bredt udvalg af jeans i forskellige fit såvel som denimnederdele og cool denimjakker. Særligt de mange varianter af jeans har været medvirkende til modemærkets store succes. Du finder nemlig utallige varianter hos ONLY Denim, hvor pasform, farve og detaljer varierer fra model til model. Alt lige fra high waist jeans til middle waist jeans - eller måske du mangler et par skinny jeans? Straight fit jeans? Uanset hvilken pasform du foretrækker til dine jeans, så er vi sikre på at du finder en model, der passer netop dig!

Understreg dit personlige look med ONLY modetøj Udtryk nemt din egen personlige stil med modetøj fra ONLY. Med en filosofi om at finde magien i hverdagens muligheder, består kollektionerne af stilfulde items til hverdagsgarderoben - alt sammen designet med udgangspunkt i en skøn farvepalette af modefarver og sæsonfarver. Prøv f.eks. at sætte kulør på dit klædeskab med en blomstret kjole, en farverig top eller en printet bluse. Er du mere til det minimalistiske og simple udtryk, så finder du også et bredt udvalg af komfortabelt basis tøj og gode jeans, når du shopper modetøj fra ONLY. Med flere kollektioner gennem året, kan du nemt opdatere din garderobe med sæsonens nye trends og lækkert basistøj.

Shop de nyeste modetrends fra ONLY ONLY har et vågent øje på modebilledet og og inkorporerer de store modetrends i designprocessen gennem hele året. Herfra kreerer de kollektionerne med en personlig og unik fortolkning af de store tendenser. Dette afspejler sig gennem alle sæsoner, som bærer præg af flotte print, smukke silhuetter og lækre detaljer. Måske du elsker feminine bluser med pufærmer? En trendy midi kjole? Eller de cool ternede jakker? Comfy sweatshirts? Alt dette og meget mere finder du i de eftertragtede modekollektioner fra ONLY. Har du mod på at afprøve de store trends i dit klædeskab? Så kan du med god samvittighed søge inspiration hos ONLY, der tilbyder moderigtigt tøj til gode priser - du kan derfor i ro og mag eksperimentere med sæsonens modehit, uden det behøver at være en dyr fornøjelse.

Med ONLY hos Grey Matter ønsker vi at inspirere dig til at understrege dit personlige look, hvad end du elsker store modetrends eller er glad for det simple og klassiske udtryk. Uanset hvilken garderobe du har, så glæder vi os over at kunne fremvise et aktuelt og stilfuldt sortiment af lækkert modetøj fra ONLY. Gå på opdagelse i de trendy kollektioner og find dine favoritter fra det populære modemærke allerede i dag! Vil du have inspiration til styling og sammensætning af de lækre styles? Så hop forbi vores Instagram profil @greymatter_fashion, hvor vi deler cool hverdagssæt og smukke festlooks i tøj fra ONLY.