ONLY - Shop styles fra det populære tøjmærke her

Hos Grey Matter finder du flotte kollektioner fra det danske tøjmærke ONLY. Med fokus på tidens trends og gode basis styles, opdateres sortimentet løbende med gamle klassikere og nye tendenser fra modebilledet. Vi håndplukker altid de bedste designs fra ONLY til kategorien lige herunder, hvori der er fokus på kvalitet, pasform og komfort.

522 Varer
Anbefalet
Størrelser

ONLY modetøj - Shop tøj til damer hos Grey Matter

Med en stor forkærlighed for den skandinaviske mode, er vi stolte over, at kunne præsentere dig for det danske modemærke ONLY. Den nordiske stil skinner igennem alle brandets kollektioner, hvortil hver enkel kollektion fuldendes af sæsonens tendenser. Her brydes de store trends med håndgribelig hverdagsmode, som alle kan være med på. Det danske modemærke er ejet af Bestseller, og har siden 1995 sat sit præg på det danske modebillede med jævnlige kollektioner til fordelagtige priser. Vi glæder os derfor til løbende, at kunne præsentere dig for de nyeste items fra det succesfulde tøjmærke.

Enhver kollektion er dedikeret til 'The ONLY Girl'. Hun lader sig ikke definere af en bestemt stilgenre, men eksperimenterer i stedet med forskellige outfits og udtryk, hvor stilen både kan være rå, feminin, klassisk og casual. Lad dig inspirere af de mangeartede stilretninger, når du dykker ned i vores sortiment af tøj og accessories fra ONLY.  Med et stort ønske om at favne bredt, egner ONLY sig ikke udelukkende kun til det yngre segment af kvinder. Tværtimod favner modemærket bredt med visionen om at være det essentielle high-street mærke til kvinden, der ønsker en moderne stil med et twist af nutidige trends. Find bl.a. smukke kjoler, lækre bluser, behagelige jeans, feminine toppe og lækre strikvarer, når du shopper ONLY hos Grey Matter.

ONLY's nyeste kollektioner finder du hos os Hos Grey Matter kan du shoppe populære og moderigtige styles fra ONLY. Som så mange andre, blev vi ligeledes inspireret af modemærkets personlige tilgang til kollektionerne. Med udgangspunkt i den enkelte kvinde, er ONLY netop lavet til modebevidste damer, der ønsker at klæde sig stilfuldt på, uden at det skal koste en formue. Alle kollektioner ligger til yderst fordelagtige priser, således at du let kan opdatere garderoben med lige det du står og mangler.

Kollektionerne er til dig, der ønsker et effortless look til både hverdag og fest. Med lækre kvaliteter, smukke silhuetter og trendy detaljer, kan du nemt udtrykke din personlige stil ved brug af mærkets mange designvarianter. Særligt tøj til hverdag er en stor del af sæsonkollektionerne såvel som ekspreskollektionerne. Heri er store trends omdannet til hverdagsmode med fokus på komfort og bevægelighed - og ikke mindst alsidighed, hvad angår styling. Med tøj fra ONLY i din garderobe, kan du uden besvær mikse og matche items på kryds og tværs, så du på den måde får mest muligt ud af klædeskabets omfangsrige indhold. Vi var fra start ikke i tvivl om, at det eftertragtede modemærke passede perfekt til vores Grey Matter univers samt passion for lækkert og komfortabelt hverdagsmode. Du finder de nyeste kollektioner fra ONLY, når du shopper hos os på greymatter.dk.

ONLY denim En stor del af modemærkets dna ligger i 'ONLY Denim'. Som ét af Europas førende denimbrands, finder du de bedste jeans hos ONLY Denim. Her er der lagt øje på hver en detalje, således at enhver model giver dig den bedste pasform og komfort. Særligt bekvemmeligheden er afgørende for os, når vi udvælger jeans til shoppen. Jeans bør nemlig være behagelige at have på en hel dag uden at stramme eller genere. Når du ifører dig et par ONLY jeans, føler du dig med ét tilpas, og dermed klar til at gå ud af døren for at erobre dagen. Denim kollektionen byder på et bredt udvalg af jeans i forskellige fit såvel som denimnederdele og cool denimjakker. Særligt de mange varianter af jeans har været medvirkende til modemærkets store succes. Du finder nemlig utallige varianter hos ONLY Denim, hvor pasform, farvetone og detaljer varierer fra model til model. Alt lige fra high waist jeans til middle waist jeans - eller måske du mangler et par skinny jeans? Straight fit jeans? Uanset hvilken pasform du foretrækker, er vi sikre på, at du finder en model i kategorien her, der passer netop dig!

Modetøj fra ONLY skaber personlighed Udtryk nemt din egen personlige stil med modetøj fra ONLY. Med en filosofi om, at finde magien i hverdagens muligheder, består kollektionerne af stilfulde items til hverdagsgarderoben - alt sammen designet med udgangspunkt i en skøn farvepalette af modefarver samt sæsonbetonede farvenuancer. Prøv f.eks. at sætte kulør på dit klædeskab med en blomstret kjole, en farverig top eller en printet bluse. Er du mere til det minimalistiske og simple udtryk, finder du også et bredt udvalg af komfortabelt basistøj og gode jeans. Med flere kollektioner i løbet af året, kan garderoben jævnligt opdateres med sæsonens nyeste trends samt lækre tidløse styles.

Shop de nyeste modetrends fra ONLY ONLY har et vågent øje på modebilledet, og inkorporerer de store modetrends i designprocessen hele året igennem. Herfra kreerer de deres kollektioner med en personlig og unik fortolkning af de store tendenser, der karakteriserer tidens tøjmode. Dette afspejler sig gennem alle sæsoner, som bærer præg af flotte print, smukke silhuetter og lækre detaljer. Måske du elsker feminine bluser med pufærmer? En trendy midi kjole? Eller en cool ternet jakke? Comfy sweatshirts? Alt dette og meget mere finder du i de eftertragtede modekollektioner fra ONLY. Har du mod på at afprøve nutidige store trends i dit klædeskab? Så kan du med god samvittighed søge inspiration hos ONLY, der tilbyder moderigtigt tøj til fremragende priser! I ro og mag har du mulighed for, at eksperimentere med sæsonens modehits, uden det behøver at blive en dyr fornøjelse.

Ved at inddrage ONLY som en del af vores univers hos Grey Matter, ønsker vi at inspirere dig til, at understrege dit personlige udtryk, om end du elsker store modetrends eller er vild med det simple og klassiske look. Uanset hvilken garderobe du er herre over, glæder vi os over, at kunne fremvise et aktuelt og stilfuldt sortiment af lækkert modetøj fra ONLY. Gå på opdagelse i trendsættende kollektioner, og find dine favoritter fra det populære modemærke allerede i dag! Søger du ydermere inspiration til styling og sammensætning af de lækre styles, bør du hoppe forbi vores instagramprofil @greymatter_fashion, hvorpå vi deler cool hverdagsoutfits og smukke festlooks med tøj fra ONLY.