T-shirts til damer - Shop lækre kvalitets t-shirts hos os

Leder du efter en ny lækker t-shirt? Her på shoppen elsker vi t-shirts, og derfor kan du altid finde et bredt udvalg af t-shirts hos os. Vi har alt lige fra den klassiske hvide t-shirt til den lækre basic t-shirt samt rå t-shirts med print og tekst.
77 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Nyhed
Gode t-shirts med blomsterprint
Nyhed
Orange t-shirt til damer fra Only
ONLY
99,95 DKK
Nyhed
Pink t-shirt til damer fra Only
T-shirts til damer i hvid
My Essential Wardrobe
250,00 DKK
Only t-shirt til damer
ONLY
149,95 DKK
Nyhed
Sort t-shirt til damer
Pckitte sort top til damer
Pieces
129,95 DKK
Grå T-shirt til damer
My Essential Wardrobe
200,00 DKK
Sort t-shirt til damer
Pieces
99,95 DKK
Nyhed
Sorte t-shirts til damer med løs pasform
My essential wardrobe modal t-shirt
My Essential Wardrobe
250,00 DKK
Sort t-shirt til damer
Pieces
149,95 DKK
Pckitte hvid top bluse
Pieces
129,95 DKK
Nyhed
Sort T-shirt til damer i enkelt design
ONLY
99,95 DKK
Hvid basis t-shirt til kvinder med oneck
My Essential Wardrobe
250,00 DKK

T-shirts - Shop et stort udvalg af lækre t-shirts til damer

Et af vores absolutte musthaves i garderoben er t-shirten, og gerne i flere forskellige varianter. I vores klædeskab er t-shirten et key item, da den let kan styles op og ned uanset om du er til den rå, feminine, sporty eller casual stil. Med et ønske om at skabe et alsidigt sortiment, der både rummer basis t-shirts og t-shirts med print, har vi håndplukket t-shirts fra flere modemærker, således at udvalget altid er varieret og henvender sig til en bred målgruppe af kvinder. Om du foretrækker t-shirts med en klassisk pasform eller om du elsker de oversize t-shirts, så finder du begge dele, når du shopper t-shirts hos Grey Matter. Vores sortiment byder på rå washed t-shirts, feminine t-shirts med v-udskæring eller flæsedetaljer samt cool t-shirts med print. Gå på opdagelse i vores brede udvalg af t-shirts til kvinder og shoppe dine favoritter hjem allerede i dag. Vores t-shirts ligger til gode priser, så du kan opdatere garderoben med god samvittighed. Vi håber du finder en variant, der fuldender dit look og sætter prikken over i’et på din styling.

Den hvide, sorte og grå t-shirt - Gode basic t-shirts

Med den nordiske og minimalistiske stil som udgangspunkt, er basis t-shirts et vigtigt element i klædeskabet. Derfor finder du et stort udvalg af basis t-shirts hos Grey Matter. Vi har udvalgt disse t-shirts i klassiske hvide, sorte og grå nuancer - så de let kan danne ramme for et simpelt hverdagslook, hvor du kan mikse underdel og accessories til i alle farver. Vores basis t-shirts er håndplukket med øje for god kvalitet, således at pasform og komfort går hånd-i-hånd. Har du særlige præferencer til materialet, anbefaler vi dig at kigge på vores varierede udvalg af basis t-shirts, som bl.a. kommer i 100% bomuld eller behagelige bomuldsblandinger og modal. Bomuldskvaliteten tilfører t-shirten en god pasform, da materialet falder flot på kroppen grundet dets lethed. Kig eksempelvis nærmere på t-shirts fra Vila og Pieces, som særligt har gjort sig stærke i designet af basiskollektioner, herunder t-shirts, hvor alle detaljer er nøje overvejet for at skabe de mest behagelige og lækre basis t-shirts.

T-shirt med print - stort udvalg af rå t-shirts på Grey Matter

Sammen med vores glæde til basisgarderoben, har vi også en stor forkærlighed for t-shirts med print - de komplimenterer den nordiske og rå stil, som vi ofte lader os inspirere af. Særligt trenden med de rå dyremotiver, er vi vilde med - og allerede nu er det blevet en rerunner i modebilledet. De store internationale modemærker fik for alvor sat fokus på de rå t-shirts med deres ikoniske tigermotiver og ørnemotiver. Denne trend tog modemærkerne hurtigt til sig og i dag kan vi præsentere dig for et stort udvalg af t-shirts med print fra blandt andre Vila. Se nærmere på de cool eagle t-shirts, som løbende er at finde her på shoppen i forskellige farver og varianter. Med en printet t-shirt, får dit outfit kant og udtrykket bliver t med et trendy twist. Med en stor interesse for de rå t-shirts, opdaterer vi hyppigt vores udvalg, således at du altid kan besøge os og udvælge dine favoritter fra et bredt udvalg af lækre t-shirts til kivnder.

Vi er hele tiden på udkig efter lækre t-shirts i basisfarver samt t-shirts med print. Vi glæder os til løbende at præsentere dig for de nyeste basis t-shirts, rå statement tees, cool t-shirts med print og meget mere! Kig også ind forbi vores Instagram @greymatter_fashion, hvor vi styler de flotte t-shirts.