Festkjoler - Shop korte og lange festkjoler til enhver begivenhed

Mangler du en smuk festkjole? Her hos Grey Matter er vi vilde med flotte festkjoler. Vi har et stort udvalg af festkjoler, der passer til enhver begivenhed. Dyk ned i vores sortiment, og kig nærmere på de lange eller korte modeller, an på hvad du søger.
89 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Nyhed
Onlmillie Black Dress
ONLY
299,95 DKK
25%
Sort kjole fra Vila i lækker jersey kvalitet
VILA
299,95 DKK 224,00 DKK
50%
Blå kjole fra Vila med flæsedetalje
VILA
299,95 DKK 149,00 DKK
Kjole fra Vila Vipals dress
VILA
349,95 DKK
20%
Klassisk sort kjole med flæsedetalje
VILA
299,95 DKK 239,00 DKK
Nyhed
Vidavis kjole fra Vila i sort med lange ærmer
VILA
279,95 DKK
Sort kjole fra Vila med flæser
VILA
499,95 DKK
Pcsanna Black Glitter Dress
Pieces
229,95 DKK
Kjole fra YAS med blomsterprint
Y.A.S
499,95 DKK
75%
Sort blondekjole fra Vila, set forfra
VILA
599,95 DKK 149,00 DKK
Sort kjole fra Pieces i blød kvalitet
Pieces
199,95 DKK
20%
Hverdags kjole fra Vila stylet med Apair støvler og strømpebukser
VILA
359,95 DKK 287,00 DKK
50%
Sort blondekjole
VILA
599,95 DKK 299,00 DKK
Nyhed
Vilovie Dove Dress
VILA
259,95 DKK
Smuk paliet festkjole fra Vila
VILA
549,95 DKK
Pcillu Black Dress
Pieces
349,95 DKK

Festkjoler - Shop et stort udvalg af smukke festkjoler

Hver sæson glæder vi os til at se hvilke festkjoler, der præsenteres i kollektionerne fra de forskellige designere. Her er der nemlig altid garanti for yderst smukke designs, der forener flatterende snit, god pasform, lækre materialer og masser af detaljer. Vi har derfor mange elementer at tage højde for, når vi skal finde festkjoler til shoppen. For os er alle elementer vigtige, og vi forholder os derfor til hver enkel detalje på kjolen, når vi håndplukker vores favoritter. Vores sortiment af festkjoler spænder bredt, således at du uanset præference kan finde en festkjole, der passer din anledning. Se blandt andet nærmere på vores lange festkjoler, korte festkjoler, kjoler med flæser og glimmer, samt feminine blondekjoler. Ved jul og nytår pryder vi desuden sortimentet med endnu flere smukke glimmerkjoler og blondekjoler, der passer perfekt til højtiderne.


Festkjoler til de store begivenheder


En af de dage, hvor man særligt gerne vil iføre sig en smuk kjole, er til de store dage såsom som konfirmation, bryllup, studentertid o.l. Vi ved, at det kan tage tid at finde den perfekte kjole, man har drømt om - både design og pasform skal være lige i øjet, og på disse dage skal man ikke gå på kompromis. Vi sætter derfor en ære i at udvælge kjoler, der kan bruges til de store fester og anledninger. Du kan derfor være heldig, at vi i sortimentet har netop den konfirmationskjole eller studenterkjole, som du ønsker. Tilsvarende med bryllup, har vi et skarpt øje for smukke blondekjoler eller andre hvide kjoler, der kan fungere til den store dag - her mener vi sagtens, at man kan bryde med den traditionelle prinsessekjole og i stedet vælge en mere enkel model - det er i hvert fald den vej, vi ser moden gå for øjeblikket, når det kommer til bryllupper. Er du gæst til en stor fest, så håber vi ligeledes at du vil besøge Grey Matter og f.eks. tage et kig på de smukke maxikjoler og flæsekjoler, der begge kan bruges som f.eks. bryllupsgæst, eller gæst til konfirmation/barnedåb - her er det en god ide at gå udenom de sorte og hvide kjoler, og i stedet vælge en farvet kjole eller en mild nuance.


Vi opdaterer ofte vores sortiment med festkjoler i både klassiske, feminine, sofistikerede og trendy design. Nuancerne i sortimentet, er dét der skaber et varieret udvalg, som kan passe til mange forskellige slags fester. Så uanset om det er en en stor fest, en fin middag, sommerfest eller andet du skal til, så har vi det største udvalg af festkjoler hos Grey Matter.