Festkjoler til alle anledninger - Shop korte kjoler og lange kjoler til fest

Mangler du en flot festkjole? Her hos Grey Matter er vi vilde med flotte kjoler til fest. Se vores store udvalg af festkjoler, der passer til enhver begivenhed. Dyk ned i vores sortiment, og kig nærmere på de lange kjoler eller kjorte kjoler, der f.eks. kan bruges som kjole til bryllup eller blot som selskabskjole.
62 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
20%
Kjoler med flotte print fra Grey Matter Fashion
VILA
429,95 DKK 343,00 DKK
Nyhed
Vila kjole med blomsterprint
Kjole fra Only med print
20%
Blå kjole fra Vila hos grey matter
VILA
229,95 DKK 183,00 DKK
Nyhed
Only slå-om kjole i leopard print
30%
Gule kjoler fra Vila
VILA
229,95 DKK 160,00 DKK
40%
Smuk kjole fra Vila med blomsterprint
VILA
379,95 DKK 227,00 DKK
20%
Kjole fra vila med korte ærmer
VILA
229,95 DKK 183,00 DKK
20%
Sort kjole med flæsedetaljer
VILA
229,95 DKK 183,00 DKK
70%
Tætsiddende sort kjole med v-udskæring
VILA
229,95 DKK 68,00 DKK
Nyhed
Røde kjoler med blomsterprint
Grey Matter Selection
349,95 DKK
Sommerkjole fra Only med print i brændt farve
Nyhed
Only kjole med blomster
21%
Gul kjole fra Vila
VILA
179,95 DKK 143,00 DKK
50%
Vidavis kjole fra Vila i sort med lange ærmer
VILA
279,95 DKK 139,00 DKK
Sort blondekjole fra Vila, set forfra
31%
Kjole uden ærmer fra Only
ONLY
149,95 DKK 104,00 DKK
Nyhed
Midi kjole til damer fra Only
20%
Vila kjole med korte ærmer

Festkjoler - Shop et stort udvalg af flotte kjoler til fest

Hver sæson glæder vi os til at se hvilke festkjoler, der præsenteres i kollektionerne hos vores modemærker. Her er der altid garanti for flotte kjoler, som forener en skøn pasform med lækre materialer og fine detaljer. Vores sortiment af festkjoler spænder bredt, således at du uanset præference kan finde en festkjole, der passer din anledning. Se nærmere på vores lange kjoler, korte kjoler, flæsekjoler, selskabskjoler og alt derimellem. Ved jul og nytår fuldendes sortimentet med flere smukke glimmerkjoler og blondekjoler, der passer perfekt til højtiderne.

Shop kjoler til fest online - Festkjoler til de store begivenheder

Du finder et stort udvalg af flotte kjoler her på Grey Matter. Vi elsker festkjoler og udvælger nøje vores favoritter, der tilsammen danner ramme for et bredt udvalg af kjoler til fest. En af de dage hvor man særligt gerne vil iføre sig en smuk kjole, er til de store dage såsom som konfirmation, bryllup, i studentertiden o.l. Vi ved, at det kan tage tid at finde den perfekte kjole, man har drømt om - både design og pasform skal være lige i øjet, og på disse dage skal man ikke gå på kompromis med nogle af delene. Vi prøver derfor alle vores kjoler, så vi sikrer os at hver enkel festkjole har en smuk pasform og ikke mindst er behagelig at have på. Vi sætter en ære i at udvælge flotte kjoler, som du kan iføre dig til de store fester og anledninger. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde en smuk kjole til fest - og står klar til at pakke og sende en flot festkjole hjem til dig.

Kjoler til bryllup - shop selskabskjoler hos Grey Matter

Skal du til en stor fest eller er du gæst til bryllup? Så håber vi, at du vil dykke ned i vores store udvalg af flotte selskabskjoler og festkjoler til bryllup. Tag et kig på vores lange kjoler - de smukke maxikjoler er elegante og festlige, og kan nemt styles til de store fester med lidt accessories og en flot sko. Også de feminine flæsekjoler er oplagte til de store festligheder. Shop flotte kjoler til fest online hos Grey Matter - prøv f.eks. en af de flotte kjoler med blomster, eller hop i en smuk glimmerkjole.

Vi opdaterer ofte vores sortiment med festkjoler, så du både kan finde klassiske kjoler, elegante kjoler og festlige glimmer kjoler. Nuancerne i sortimentet er dét, der skaber et varieret udvalg, som passer til mange forskellige fester. Uanset om du skal til en stor fest, en fin middag, sommerfest eller måske et bryllup, så har vi det største udvalg af kjoler til fest hos Grey Matter.