Kjoler - Shop din favorit kjole

Mangler du en lækker hverdagskjole? Eller er du mere på udkig efter en lang festkjole? Hos Grey Matter har vi et stort udvalg af flotte kjoler, hvilket gør det nemt for dig, at finde den helt rigtige kjole til netop din begivenhed.

160 Varer
Anbefalet
Størrelser

Kjoler til hverdag og fest - Se vores udvalg af festkjoler og hverdagskjoler

Hos Grey Matter har vi et stilfuldt og nutidigt sortiment af smukke kjoler - hver og én er særligt håndplukket fra de forskellige modemærker, og udvalgt til at komplimentere vores stil og Grey Matter univers. Vores kjoler er valgt med øje for detaljerne, både hvad angår hverdagskjoler og festkjoler. Uanset årstid, finder du et stort udvalg af kjoler, der kan styles til de forskellige sæsoner. Hos os finder du lige fra en let sommerkjole, til en casual skjortekjole. I sommermånederne prydes kjolerne med smukke print og mønstre, hvor vinteren byder på mere dæmpede farver, her finder du ofte de lækre basisfarver og lidt kraftigere kvaliteter. Her på shoppen har vi en forkærlighed for trends, såvel som klassikere - vores sortiment danner derfor ramme for en fin kombination af tendenser og tidsløse kjoledesigns. For os er det vigtigt, at der er kjoler til enhver smag og pasform, derfor kan du finde både lange kjoler, tunika kjoler, skjortekjoler, strammekjoler, casual kjoler og stort set alt indenfor kjoledesigns.

Kjoler - Shop et bredt udvalg af kjoler

Alle kjoler har forskellige udtryk og pasform - om du føler dig bedst tilpas i en løs model, eller om du er mere til en tætsiddende kjole, så bestræber vi os altid på at finde kjoler med forskellig pasform, da vi ved at ingen kvinder er ens - og derfor heller ikke foretrækker samme pasform til deres kjole. Udtrykket er ligeledes forskelligt på kjolerne, hvilket vil afspejle sig i stylingen og det endelige look - derfor har vi fokus på at udvælge kjoler med forskellige udtryk, så du både kan style din kjole råt, feminint, romantisk, bohemé, casual eller cool. Vores sortiment rummer alt lige fra hverdags- og festkjoler, printede sommerkjoler, feminine blondekjoler, trendy maxikjoler og casual skjortekjoler. Når vi finder kjoler til shoppen, er det med fingeren på pulsen, således at vi finder netop det, der trender og som har lige dét ekstra og specielle over sig, der gør kjolen unik. Alt lige fra et flot print, eller et klassisk kjole design, har vores fulde opmærksomhed. Der er ingen tvivl om, at vi her på shoppen elsker kjoler, og søger du efter en lækker kjole, håber vi på, at du vil besøge vores shop som en af de første. Vi bestræber os på at have unikke kjoler på shoppen, der ikke er at finde hvor som helst.

Hverdagskjoler - Find alt fra skjortekjoler til tunikaer

I vores hverdagsgarderobe har kjolen fået en fast plads. Det vi særligt elsker ved kjolen, er dens lethed hvad angår styling. Et lækkert hverdagslook behøver hverken være tidskrævende eller svært at sammensætte - hop i en lækker kjole, og tilføj dine yndlings sneakers, støvler o.l., så har du et yderst behageligt hverdagslook, der samtidig ser velovervejet ud. Da hverdagen oftest består af mange forskellige anledninger og situationer, er det vigtigt for os at have forskellige kjoler at vælge mellem - derfor finder du på Grey Matter et varieret udvalg af hverdagskjoler. Kjolerne er at finde i forskellige skønne kvaliteter, blandt andet viscose, bomuld, hør mm. - så du let kan finde den kjole, du synes er behagelig at iføre dig til hverdagen. Med en stor passion for at inspirere Jer med nye tilføjelser til garderoben og lækre stylinger, bestræber vi os ligeledes på at enhver kan være med på priserne - du vil derfor opleve fordelagtige priser på vores sortiment af hverdagskjoler. Vi håber, at du vil kigge nærmere på vores trendy maxikjoler, feminine slå-om kjoler, smukke tunikaer og casual skjortekjoler, næste gang din garderobe skal opdateres med en ny hverdagskjole!

Festkjoler - Bliv helt klar til festen i en af vores mange festkjoler

Som gæst til en stor fest, f.eks. bryllup, barnedåb eller konfirmation, kan det være en god ide at undgå de sorte og hvide kjoler. Derfor gør vi en dyd ud af, at finde kjoler til disse særlige begivenheder - her falder vi ofte for de elegante kjoler i smukke farver. Særligt den milde farveskala har vi en forkærlighed for, og du finder derfor et udvalg af festkjoler i blandt andre skønne rosa, nude, caramel og lyseblå toner - med disse farver kan du vælge dine accessories og sko i en komplimenterende farve, for at skabe harmoni i dit look. Til de festlige anledninger, er en printet eller mønstret kjole ligeledes altid et godt valg, da disse kjoler har et festligt udtryk i sig selv, og viser personlighed ud fra dit valg af mønster/print - denne type kjole er desuden let at style, da den med få accessories skaber et fuldendt look. Vælger du en festkjole i en stærk farve, holder vi dertil oftest vores accessories i neutrale farver, da det tilfører ro, og skaber en helhed. Til livets store fester og anledninger, har man brug for en helt særlig kjole - om du står og mangler en smuk gallakjole, konfirmationskjole, studenterkjole eller måske brudekjole, så forsøger vi ligeledes at have dette i sortimentet af festkjoler. Vi ved, hvor vigtig kjolen er på disse store dage, hvor man gerne vil føle sig velklædt i et smukt design, og ikke mindst føle sig godt tilpas. Vi har derfor håndplukket et fint, lille udvalg af disse kjoler - og fælles for dem er, at alle de smukke designs har en skøn pasform og god komfort. Festkjolerne på Grey Matter prydes med smukke prints, klassiske snit, feminine flæser og skønne detaljer. Her på shoppen er vi vilde med festkjoler, og ikke mindst stylingen af dem. Mangler du inspiration til dit fest outfit, kan vi varmt anbefale, at du kigger forbi vores blog.

Sorte kjoler - Bliv klædt klassisk og elegant på i en sort kjole

Den er ikke til at komme udenom, og den er et musthave i enhver kvindes klædeskab! Den klassiske sorte kjole - også kaldet ‘the little black dress’. Den klassiske sorte kjole findes i et utal af varianter, og altid i forskellige længder. Om du leder efter en sort kjole med lange ærmer, eller korte ærmer, så kan du helt sikkert finde en sort kjole, der matcher din søgning her på Grey Matter. Den sorte kjole har ofte et simpelt klassisk design, og prydes af få spændende detaljer. Det ikoniske blondemateriale er efterhånden en klassiker hos designerne, og den sorte blondekjole hitter altid! Skal du til en fin fest, så er den sorte blondekjole et rigtig godt bud på en festkjole. Den sofistikerede sorte kjole er ofte i et silkelignende materiale, og har smukke feminine detaljer, der er holdt i et minimalistisk eller klassisk snit. Den gode sorte hverdagskjole er også at finde på Grey Matter, her er simpel styling en vigtig faktor for os, således at den er nem at hive frem fra skabet, når det går lidt stærkt i en hektisk hverdag. Den sorte kjole kan styles til alle sæsonerne, og er en fast del af vores sortiment her på shoppen.

Lange kjoler - Hop i en lang kjole til nattens fester

De lange festkjoler er både smukke og feminine. Står du og skal til en stor fest eller begivenhed, er en lang kjole et oplagt valg. Her på Grey Matter har vi et fint udvalg af smukke lange kjoler. Vi finder de fineste lange kjoler fra både danske og udenlandske mærker. Vi går efter et elegant print, eller et smukt design, således at de kan bruges i flere sæsoner. Du kan også finde lange klassiske kjoler, i smukke blondematerialer eller i helt neutrale toner. For os spiller komfort og smukt design en stor rolle, når vi skal udvælge flotte lange kjoler til shoppen.

Stort udvalg af kjoler hos Grey Matter

Kjolerne på Grey Matter byder på dansk og internationalt design, og du finder derfor både bestsellers, samt unikke designs i vores sortiment af kjoler. Vi får løbende nye kjoler hjem, og har et vågent øje på modebilledet, så vi altid kan præsentere Jer for de nyeste trends og tendenser inden for kjoler. Om du er vild med en klassisk, feminin, elegant, rå eller casual kjole, så anbefaler vi dig at gå på opdagelse i vores håndplukkede udvalg. Følg også med på bloggen og vores Instagram @greymatter_fashion, hvor vi ugentligt poster inspiration til styling af både hverdags- og festkjoler!

Vi håber, at du kan finde en smuk kjole på vores shop, der rammer lige ind i din stil. Vi glæder os meget til at pakke og sende dig en kjole, om end kjolen skal bruges til hverdag eller fest. Skulle du f.eks. have spørgsmål angående pasform eller størrelse? Husk at du altid er velkommen til at kontakte os på info@greymatter.dk eller på telefon +45 4252 0276.