Kjoler

Hos GREY//MATTER har vi et fint sortiment af smukke kjoler. Vores kjoler er valgt med øje for detaljerne, dette gælder både vores hverdagskjoler og festkjoler. Det er let at hoppe i en kjole, om det er vinter eller sommer, så kan kjolen altid tilfører et lækkert feminint udtryk. Sommerkjoler er som regel farverige, hvor smukke print og mønstre præger designet. Om vinteren finder du mere dæmpede farver, hvor særligt sort og grå præger farveskalaen. 

SMARTE KJOLER

Kjoler har mange forskellige udtryk, om du kan lide kjoler med en løs pasform, eller om du er til de stramme kjoler, så bestræber vi os altid på at finde kjoler med forskellige pasformer, da vi ved at ingen kvinder er ens. Vores sortiment rummer alt fra gulvlange festkjoler, fine cocktail kjoler, printede sommerkjoler, feminine blondekjoler, hyggelige strikkjoler, skjortekjoler og casual hverdagskjoler. 

SMUKKE BLONDEKJOLER 

De fine blondekjoler har en helt særlig plads i vores sortiment, da de ofte både er elegante, romantiske og feminine. Med en blondekjole bliver dit look hurtigt festligt ved hjælp af få elementer. Nogle kjoler henvender sig til særlige begivenheder såsom konfirmationskjoler, studenterkjoler og gallakjoler, hvor andre kjoler kan benyttes til hverdag. Vi har altid et sortiment af hvide kjoler, da den hvide farve er utrolig smuk om sommeren, og samtidig opfylder den hvide farve kravene til studenten og konfirmanden.  

FESTKJOLER

Skal du til bryllup eller barnedåb er sorte og hvide kjoler ikke blandt favoritterne. Derfor har vi hos GREY//MATTER altid fokus på at finde kjoler til disse særlige begivenheder. Vi elsker den sarte farveskala hvor de lyserøde, lyseblå, nude og de cream farver dominerer. Kan du først tage udgangspunkt i farven på kjolen, er det nemmere at finde tilbehøret til den, og derved skabe en helhed hvor de små detaljer fremtræder. Til fester er printede kjoler eller kjoler med mønstre også altid et hit, da kjolerne tager fuld fokus og derved får opmærksomhed. Har du valgt en kjole i kraftige farver eller med meget print, er det vigtigt at holde tilbehøret forholdsvis neutralt, da dette skaber harmoni og forener det spraglede og enkle. Til de helt særlige fester kan det også være nødvendigt med en smuk gallakjole, konfirmatinskjole, studenterkjole eller brudekjole. 

SOMMERKJOLER

Om sommeren er det dejligt befriende at hoppe i en let og luftig kjole. Derfor elsker vi de lyse og fine sommerkjoler. Hos GREY//MATTER kan du finde alt fra den nemme strandkjole, den ternede sommerhus skjortekjole, den oplagte feriekjole, den strygefrie rejsekjole og den lækre gå-i-byen kjole. Når vi rejser på inspirationsture er det altid med øje for at finde de helt rigtige kjoler til vores webshop. Sommerkjolerne er nemme at style, da du ofte ikke skal fokusere på mere end få stykker tøj, hvorimod vinterkjolerne kræver en del mere styling og små finesser, der kan fuldende looket uden at det bliver voldsomt. En vinterkjole skal ofte styles med strømpebukser eller stramme leggings, og dette kræver ofte at kjolen forenes foroven og forneden, således at der opstår farveharmoni. Om vinteren kan det være en god ide at benytte sig af stylingmetoden lag-på-lag, for at skabe dybde, kontraster og derved samle den røde tråd.

DEN SORTE KJOLE

Kjoler fås i mange forskellige udgaver og varianter, hverdagskjolen har ofte et mere simpelt og minimalistisk udtryk, hvor festkjolerne ofte har ekstra fine detaljer såsom blonder, perler eller smukke lette materialer. De fine festkjoler har ofte et velovervejet snit, og det elegante udtryk fremtræder endnu tydeligere i kombination med flotte høje hæle og en fin lille taske. Den lille sorte, også kaldet ‘the little black dress’ er et klassisk symbol på den enkle kjole, som er et musthave i enhver kvindes klædeskab. Du kan vælge en vovet nedringet kjole, eller en mere sofistikeret model, an på hvilken stil du er til. Den sorte kjole er en fast del af vores sortiment, da det er en vigtig del af et fuldendt klædeskab, og da en sort kjole er nem at style både sommer og vinter.   

Hos GREY//MATTER har vi kjoler fra både danske og udenlandske designere. Du kan både finde bestsellers og unikke designs i kjolekategorien. Vi opdaterer jævnligt vores shop så stilen på GREY//MATTER følger tendenserne modebilledet. Om din stil er klassisk, romantisk, sporty, rå, feminin, casual eller bohemeagtig, så kan du finde de forskellige stilkerner hos GREY//MATTER.

Vi ønsker dig en dejlig og behagelig shoppeoplevelse i vores kjoleunivers. 

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon +45 4252 0276 hvis du har spørgsmål til f.eks. størrelser og pasform.

 

Har du brug for stylingtips og råd? Prøv at klik forbi vores NOTEBOOK, måske du kan finde netop et stylingtips, der passer dig.