Veste - Vi har et stort udvalg af veste hos Grey Matter

Veste er virkelig kommet frem i modebilledet og kan spottes i kollektionerne hos alle de store modemærker! Vi er faldet for den populære trend, og har her samlet vores favoritter af lækre strikveste og de populære quiltede veste. Skab nemt et lag-på-lag look med en af de flotte veste, der f.eks. kan styles over skjorter, t-shirts eller kjoler.
39 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
70%
Strikket vest til damer fra Pieces
Pieces
229,95 DKK 70,00 DKK
50%
Strikvest med rullekrave
60%
Strikvest til damer
ONLY
199,95 DKK 79,00 DKK
10%
Strik vest i grå fra Vila til damer
VILA
199,95 DKK 179,00 DKK
85%
Strikket vest til damer fra modemærket VILA
VILA
329,95 DKK 50,00 DKK
Nyhed
Sort strikvest til damer med v-hals
85%
Strikket vest med mønster til damer
VILA
329,95 DKK 50,00 DKK
57%
Sort strik vest til damer fra Vila
VILA
229,95 DKK 99,00 DKK
Onlparis Kalamata Knit Vest
50%
Only vest til kvinder
ONLY
199,95 DKK 99,00 DKK
51%
Strikket vest til damer med høj hals
ONLY
179,95 DKK 89,00 DKK
81%
Pcangi Tannin Knit Vest
Pieces
259,95 DKK 50,00 DKK
70%
Veste i strik fra Only
ONLY
199,95 DKK 59,00 DKK
82%
Vest fra Vila i smuk grå farve
VILA
279,95 DKK 50,00 DKK
56%
Only strik vest til damer
ONLY
179,95 DKK 79,00 DKK
75%
Viril Cashmere Blue O-Neck Knit Vest
VILA
199,95 DKK 50,00 DKK
66%
Lange strikveste til damer i grå
62%
Sort lang vest fra Vila med rullekrave
VILA
259,95 DKK 100,00 DKK

Veste - Shop strikveste og quiltede veste hos Grey Matter

Trenden er ikke til at overse. De flotte veste er for alvor kommet frem i modebilledet! De store modemærker følger tidens tendenser og har hurtigt inkorporeret, hvad der må siges at være sæsonens største trend, i kollektionerne. I dag ser vi derfor et stort udvalg af strikveste i forskellige varianter. Er du også faldet for den store trend, så kan du uden tvivl finde en vest, der passer din personlige stil. Modebilledet byder på veste i et hav af varianter, hvor materiale og længde varierer. Dyk ned i vores udvalg af veste og se, om ikke du finder en favorit, du bare må eje!

Strikveste - Stort udvalg af strikveste

Strikvesten blev på ingen tid en del af klædeskabet hos de danske kvinder. Det startede som en trend, men er nu tilbagevendende i kollektionerne. Vi ser det blive en rerunner, der vil følge modebilledet de næste mange sæsoner. På Grey Matter finder du derfor et stort udvalg af strikveste fra blandt andre Pieces, Vila og Only. Strikvesten kommer ofte i lækre basis farver, således at du nemt kan mikse den ind i garderoben til alverdens farver, mønstre og print. Netop derfor er vi vilde med den populære trend, da det giver dig mulighed for at se dit klædeskab med nye øjne. Mulighederne er mange med en strikvest, så hold dig ikke tilbage med at mikse den ud over alle dine yndlingsbluser og skjorter! Når tøjet mikses og matches, og styles sammen lag-på-lag, kan du nemt udtrykke din personlige stil og give looket lidt kant. Strikvesten er klart et musthave, hvis du ligesom os, ikke kan få nok strik i klædeskabet. Dyk ned i vores sortiment af strikveste, hvor du både finde lange veste og korte strikveste.

Shop quiltede veste online hos Grey Matter

Også den quiltede vest begynder at komme frem hos flere modemærker. Denne vest har man særligt kunne spotte i streetstyle, hvor den får et sporty og casual udtryk. En quiltet vest er til dig, der elsker det afslappede look med et twist af coolness. Pasformen er som regel loose fit på disse veste, som får et casual design af store lommer eller knapper. En quiltet vest er både praktisk og cool - den luner dét ekstra på de kølige dage, når du styler den i et lag-på-lag look. Dertil kommer den ofte i lækre neutrale farver, såsom army, sand og sort. Disse farver er nemme at mikse over diverse outfits, hvor de giver dit look et trendy touch. De quiltede veste har en fed struktur, som tilfører kant til designet. Her på Grey Matter er vi vilde med de quiltede veste, der sætter prikken over i'et på vores hverdagslook.

Et musthave til lag-på-lag styling

Med en vest i klædeskabet, bliver det let at sammensætte lag-på-lag looks. Særligt strikveste er skønne til hverdag, hvor de kan mikses over alle slags overdele. Arbejder du på kontor, så kan du sagtens style din strikvest over en klassisk skjorte, mikset med et par suit pants eller jeans. Til dette look kan du med fordel gå efter en neutral vest - f.eks. en grå eller beige strikvest, som ikke "larmer" for meget, men blot understreger det stilfulde look. Er din stil mere feminin, så elsker vi at mikse vores strikveste over en printet bluse eller en midi kjole - her spiller det casual strik godt sammen med et smukt print eller en feminin kjole. Den quiltede vest kan også nemt styles over en tynd army jakke eller læderjakke i overgangsmånederne, hvor man ofte kan have behov for et ekstra lag til at lune.

Hop med på den store trend og find din favorit blandt de trendy veste. Måske du er vild med den populære strikvest eller en cool quiltet vest? Du finder begge dele og mange flere, når du shopper her på Grey Matter. Klik ind forbi vores blog, hvor vi har delt en masse outfit inspiration til veste. Der er endnu mere inspiration at hente, hvis du også hopper ind forbi vores Instagram profil @greymatter_fashion - her viser vi, hvordan veste nemt kan styles til hverdag.