Veste - En favorit hos Grey Matter

Veste er virkelig kommet frem i modebilledet, og kan spottes i kollektionerne hos alle de store modemærker! Vi er faldet for den populære trend, og har her samlet vores favoritter af lækre strikveste og populære quiltede veste. Skab nemt et lag-på-lag look med en af de flotte veste, der f.eks. kan styles over skjorter, t-shirts eller kjoler.

13 Varer
Anbefalet
Størrelser

Veste - Shop strikveste og quiltede veste hos Grey Matter

Trenden er ikke til at overse. De flotte veste er for alvor kommet frem i modebilledet! De store modemærker følger tidens tendenser, og har hurtigt inkorporeret, hvad der må siges at være sæsonens største trend, i kollektionerne. I dag ser vi derfor et stort udvalg af strikveste i forskellige varianter. Er du også faldet for den store trend, kan du uden tvivl finde en vest, der passer din personlige stil. Modebilledet byder på veste i et hav af varianter, hvor materiale og længde varierer. Dyk ned i vores udvalg af veste, og se om ikke du finder en favorit, du bare må eje!

Strikveste

Strikvesten blev på ingen tid en del af klædeskabet hos danske kvinder. Det startede som en trend, men er nu tilbagevendende i kollektionerne. Vi ser det blive en rerunner, der vil følge modebilledet de næste mange sæsoner. Hos Grey Matter finder du derfor et stort udvalg af strikveste fra blandt andre Pieces, Vila og Only. Strikvesten kommer ofte i lækre basisfarver, således at du nemt kan mikse den ind i garderoben til alverdens farver, mønstre og print. Netop derfor er vi vilde med den populære trend, da det giver dig mulighed for at se dit klædeskab med nye øjne. Mulighederne er mange med en strikvest, så hold dig ikke tilbage med at sammensætte den med alle dine yndlingsbluser og skjorter! Når tøjet mikses og matches på kryds og tværs, samt styles sammen lag-på-lag, kan du nemt udtrykke din personlige stil og give looket lidt kant. Strikvesten er klart et musthave, hvis du ligesom os, ikke kan få nok strik i klædeskabet. Dyk ned i vores sortiment af strikveste, hvor du både finder korte og lange strikveste.

Shop quiltede veste hos Grey Matter

Også den quiltede vest begynder at komme frem hos flere modemærker. Denne vest har man særligt kunne spotte i streetstyle, hvor den får et sporty og casual udtryk. En quiltet vest er til dig, der elsker det afslappede look med et twist af coolness. Pasformen er som regel loose fit på disse veste, som får et casual design af store lommer eller knapper. En quiltet vest er både praktisk og cool. Den luner ekstra på kølige dage, når du styler den i et lag-på-lag outfit. Dertil kommer den ofte i lækre neutrale farver, såsom army, sand og sort. Disse farver er nemme at mikse over diverse outfits, hvor de giver dit look et trendy touch. De quiltede veste har en fed struktur, som tilfører kant til designet. På greymatter.dk er vi vilde med de quiltede veste, der sætter prikken over i'et i ethvert hverdagslook.

Et musthave til lag-på-lag styling

Med en vest i klædeskabet, bliver det let at sammensætte lag-på-lag looks. Særligt strikveste er skønne til hverdag, hvor de kan tages over alle former for overdele. Arbejder du på kontor, kan du sagtens style din strikvest over en klassisk skjorte, mikset med et par suitpants eller jeans. Til dette look kan du med fordel gå efter en neutral vest, f.eks. en grå eller beige af slagsen, som ikke "larmer" for meget, men blot understreger det stilfulde look. Er din stil mere feminin, elsker vi at sammensætte vores strikveste med en printet bluse eller en midi kjole. Her spiller en casual strik godt sammen med et smukt print eller en feminin kjole. Den quiltede vest kan også nemt styles over en tynd armyjakke eller læderjakke i overgangsmånederne, hvor man ofte kan have behov for et ekstra lunt lag.

Hop med på den store trend, og find din favorit blandt de trendy veste. Måske du er vild med den populære strikvest eller en cool quiltet vest? Du finder begge dele og mange flere, når du shopper hos Grey Matter. Klik ind forbi vores blog, hvor vi har delt en masse outfit inspiration til veste. Der er endnu mere inspiration at hente, hvis du også kigger forbi vores instagramprofil @greymatter_fashion. Herpå viser vi, hvordan veste nemt kan styles til hverdagsbrug.