Denim kjoler og denim jakker - Se vores store udvalg af modetøj til kvinder

Denim har fået en fast plads i modebilledet og her på shoppen er vi vilde med denim trenden, der for alvor er kommet frem de seneste sæsoner! Vi har udvalgt de fedeste denim jakker, denim kjoler og denim bukser, så du kan shoppe din nye denim kjole eller nye yndlingsjeans hos os. Er du på udkig efter en denim nederdel eller denim shorts, så finder du også dette i vores sommerkollektioner.
50 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Army jakke med lommer set forfra
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Sort denimjakke til damer i rå stil
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Nyhed
Denim kjole med tætsiddende pasform til damer
Cool oversize denimjakke til damer fra Grey Matter Selection
Grey Matter Selection
599,95 DKK
Lulu jakke fra Grey Matter Fashion
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Nyhed
Tætsiddende jeans til damer i blå med stræk
Grey Matter Selection
399,95 DKK
Denim jakke i beige fra Grey Matter Selection
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Nyhed
Lys denimjakke fra Only til damer
ONLY
359,95 DKK
Dame jeans i sort
VILA
299,95 DKK
Nyhed
Hvid denimjakke til damer i kort design
ONLY
359,95 DKK
Nyhed
Grøn gennemknappet denimkjole

Kjoler, jakker og bukser - Shop det lækreste denim hos Grey Matter

Er du også vild med denim i garderoben? Så skal du tage et kig på vores udvalg af lækkert denim tøj! Du finder alt lige fra denim jakker og denim kjoler til gode jeans. Vi har et øje på modebilledet og udvælger løbende vores bud på de fedeste denim styles til shoppen. Denim må siges at være en klassiker i den skandinaviske garderobe og derfor kan du gennem alle sæsoner shoppe lækkert denim tøj her på Grey Matter.

Denim jakker - Se vores populære denim jakker

Vi har en svaghed for rå jakker og er derfor vilde med denim jakker! For os er denim jakken et musthave til foråret og efteråret, hvor vi styler den som overgangsjakke. I vinterhalvåret kan du vælge en tynd denim jakke, der kan styles som en indendørs jakke - som alternativ til en cardigan eller blazer. Mangler du en lækker denim jakke, så kan vi varmt anbefale dig vores Lulu jakke, som du finder i flere farver her på shoppen. Cowboy jakker er blevet et musthave item i den nordiske garderobe, hvor den også giver et let retro touch til dit outfit. Er du mest til en oversize denim jakke eller en kort denim jakke, så håber vi du vil kigge forbi vores sortiment af denim jakker til damer.

Denim kjoler - Den trendy hverdagskjole

Har du et øje på modebilledet, så har du ikke kunne undgå at se de populære denim kjoler. Denim kjolen er trendy og designes i forskellige snit og længder, så du nemt kan finde en kjole, der passer dig og din stil. Den rå denim kjole kan både styles med et par sporty sneakers eller en støvle, når du styler den som hverdagskjole. Se vores cool denim kjoler fra blandt andre Vila og Pieces, hvor der er tænkt over de små detaljer for at skabe et cool design med fokus på denim trenden. Hop også forbi vores store udvalg af hverdagskjoler, hvis du er på udkig efter en ny kjole til hverdag - f.eks. en lækker denim kjole.

Jeans - Shop bukser til kvinder hos Grey Matter

Vi bestræber os på at finde de bedste jeans til shoppen, så du altid kan besøge os her på Grey Matter og finde dine nye yndlingsjeans. Vi sætter en dyd i at finde denim bukser, hvor pasformen er helt perfekt og hvor komforten er ekstra god. Derfor har vi mange jeans med stretch, således at vi sikrer dig en god komfort. Du finder både skinny jeans, slim fit jeans såvel som mom jeans eller high waist jeans, når du shopper bukser hos os. Vi har både sorte jeans og blå jeans, så der er til enhver smag. Har du spørgsmål til pasform eller størrelser, så glæder vi os til at guide dig gennem vores sortiment af bukser og jeans.

Skal din garderobe piftes op med en cool denimjakke? En trendy denimkjole? Eller måske du mangler en behagelig jeans? Uanset hvad du søger, så håber vi at se dig her på shoppen, næste gang du er på udkig efter denim tøj. Vi opdaterer løbende vores sortiment, så stilen altid følger tidens trends og tendenser. Vi giver desuden daglig outfit inspiration på vores Instagram profil og deler ligeledes styling tips på vores blog, som vi håber du vil besøge.