Cardigans - Hverdagsstrik til kvinder hos Grey Matter

Hos Grey Matter er vi vilde med bløde og behagelige cardigans, der er lette at style over en t-shirt og et par jeans. Ved at inddrage en cardigan i outfittet, benyttes lag-på-lag styling metoden, og du kan således nemt benytte din strikfavorit til hverdag.

56 Varer
Anbefalet
Størrelser
10%
Lang cardigan i lys beige fra Vila
VILA
299,95 kr.269,00 kr.
40%
Grøn åben cardigan til damer
Strik cardigan til damer
My Essential Wardrobe
800,00 kr.
5%
Lang cardigan til damer
VILA
259,95 kr.246,00 kr.

Cardigans - Sammensæt lag-på-lag outfits med lækkert strik

Cardigans er tilbage i modebilledet, og hos Grey Matter kan vi ikke få nok af de flotte strikvarer. Cardiganen er et musthave til at skabe lag-på-lag looks, som særligt er aktuelt i overgangsmånederne, hvor det danske vejr må siges at være svingende. Vi har derfor både chunky cardigans og feminine cardigans såvel som korte og lange cardigans, så du nemt kan tilpasse dit look til både vejr og anledning. Den chunky strikcardigan sætter et casual touch på outfittet, hvorimod den korte cardigan er mere let i udtrykket. Vi går altid efter de små detaljer, såsom en flot ribstrik eller fine gennemgående knapper. For os er det de små elementer, der fuldender designet. En cardigan er uundværlig til hverdag, da den nemt kan findes frem på travle dage, eller hvis en tøjkrise pludselig opstår.

Shop cardigans til damer online

Vores håndplukkede sortiment af cardigans er nøje udvalgt og tilpasset Grey Matters stilunivers. Således kan du nemt matche dem med alle toppe og bluser, du ellers finder på shoppen. Om end du foretrækker en kort cardigan, eller er på udkig efter en lang cardigan, har vi et udvalg der passer dig. De lange cardigans er lette at style, og kan iføres udover ethvert outfit, hvad end det er bukser, nederdele eller kjoler. Med en kort cardigan fås i stedet et let og feminint udtryk! Disse er cool til et par højtaljede jeans eller maxinederdele. Også cardigans med knapper er blevet en favorit her på shoppen! Tilfør nemt lidt detalje til dit look med en cardigan, der har gennemgående knapper eller måske blot nogle enkelte midtpå. Selv de mindste detaljer skaber fokus, og er en del af helhedsudtrykket.

Cardiganen er desuden god at inkorporere i lag-på-lag styling, hvor du kan mikse forskellige materialer og strukturer, for at tilføre kant. Vi benytter os ofte af cardigans, når vi sammensætter lag-på-lag looks, både til lune forårs- og efterårsdage samt til kolde vinterdage. Vælg blot din cardigan i en kvalitet, der passer årstiden - Således er du klar til at skabe lækre outfits, der samtidig er behagelige at have på grundet de skønne strikmaterialer.

Hos Grey Matter er alle cardigans særligt udvalgt til at komplimentere vores stil og univers. Du vil derfor nemt kunne style vores cardigans til flere forskellige stilretninger, da udvalget spænder bredt fra det casual til det feminine. Er du overordnet glad for det enkle udtryk, bør du se nærmere på vores simple grå eller sorte cardigans. Samtidig har vi en stor forkærlighed for trends og sæsonbetonede farver, og er derfor altid på udkig efter cardigans i lækre farver, der kan skabe modspil til de ensfarvede strik i kategorien.

Gå på opdagelse i vores sortiment af cardigans. Måske du mangler en lang cardigan i klædeskabet, en cardigan med knapper eller en kort cardigan med smæk på detaljerne? Alt dette og meget mere finder du, når du shopper strikcardigans hos os. Mangler du tips til styling, kan du med fordel hoppe forbi vores instagramprofil @greymatter_fashion, hvor vi sammensætter outfits med flotte cardigans fra shoppen.