Nyheder - Shop flotte nyheder hver uge

Mangler du en ny style til klædeskabet? Her hos Grey Matter holder vi dig opdateret med de nyeste trends og modetendenser. Hver uge fylder vi shoppen med spændende nyheder fra ind- og udland. Kig forbi siden her, hvis du vil dykke ned i alle vores nyeste styles.
70 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Nyhed
Vila Vifrilla Optical Snow T-Shirt
Nyhed
Smuk bluse med perler på skulder fra Vila
Nyhed
Hvid skjorte fra Vila med smock detaljer
Nyhed
Tiger sweatshirt fra Pieces i washed kvalitet
Nyhed
Pieces hoodie i sort
Pieces
149,95 DKK
Nyhed
Pieces sort jogging buks
Pieces
149,95 DKK
Nyhed
Pieces jogging bukser i camel
Nyhed
Pieces hoodie i camel farve
Pieces
149,95 DKK
Nyhed
Vila Vipartisan Frosted Almond Top
Nyhed
Sort kjole fra Pieces i blød kvalitet
Pieces
199,95 DKK
Nyhed
Smuk paliet festkjole fra Vila
VILA
549,95 DKK
Nyhed
Pieces kjole med print
Pieces
359,95 DKK
Nyhed
Smuk strik trøje fra Vila til damer
VILA
459,95 DKK
Nyhed
Pcperla bluse fra Pieces
Pieces
229,95 DKK
Nyhed
Harper kjole med print fra Karmamia
Karmamia Cph
1.699,00 DKK
Nyhed
Paisley kjole fra Karmamia Cph
Karmamia Cph
1.899,00 DKK
Nyhed
Silver ring signet pure by nat
Pure by Nat
299,95 DKK
Nyhed
Grå basis trøje til damer fra Pieces
Nyhed
Bluse fra Pieces med blomsterprint
Pieces
299,95 DKK
Nyhed
Teddy jakke i army grøn fra Neo Noir
Neo Noir
699,00 DKK
Nyhed
Bluse fra Pieces med smock
Pieces
299,95 DKK
Skriv dig op
Hoops med sorte sten fra Pure By Nat
Pure by Nat
249,95 DKK

Nyheder - Hold dig opdateret, og se vores nyheder hver uge

Hold dig opdateret på moden og shop modemærkernes nyeste kollektioner her hos os. Med en bred portefølje af danske og udenlandske brands, kan du her hos Grey Matter få et indblik i hvilke trends og tendenser, der rører sig i modebilledet netop nu. Vi får nye styles ind af døren hver uge, og har derfor samlet alle de lækre nyheder lige her. Til dig, der vil holdes opdateret på nye kollektioner og fylde klædeskabet med fine nyheder, så finder du her de seneste kollektioner fra blandt andre Neo Noir, Vila, Pieces og Karmamia. Her hos Grey Matter glæder vi os hver uge til at se hvilke smukke varer, der kommer ind af døren. Vi gør derfor alt vi kan for hurtigt at præsentere Jer for de nyeste styles, og ligeledes fremhæve de store trends til dig, der elsker mode. Her på siden finder du alt til garderoben, hvad end du leder efter festbluser, maxi kjoler, jeans, jakker, cardigans, nederdele mm. Vi har nemlig samlet alle nyhederne, således at du altid kan shoppe fra et stort udvalg af tøj, sko og accessories til garderoben. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få nyhederne serveret direkte i din indbakke.


Shop sæsonens trends på Grey Matter
Har du spottet en trend, du bare må eje? Så kan du med fordel gå på opdagelse i vores nyheder, hvor vi garanterer, at sortimentet til hver en tid afspejler de aktuelle trends fra det danske modebillede. Når vi spotter en upcoming trend, er vi straks i færd med at finde vores eget bud på trenden. Vi udvælger derfor kun vores absolutte favoritter, når modemærkerne præsenterer os for nye designs. Nyhederne repræsenterer derfor vores lille stilunivers, hvor kernen er nordisk stil med kant. Du vil derfor afhængig af sæson kunne finde trendy jeans, kjoler med print, oversize jakker, statement t-shirts og hvad sæsonerne ellers byder på af nye tendenser. Som tilføjelse til de danske modemærker, er vi hvert år på inspirationstur i Europa, hvor vi får et unikt indblik i de kommende trends. Dette kommer til udtryk i vores Grey Matter Selection, der består af små modemærker, som vi håndplukker fra bl.a. Italien, Frankrig og Holland. Her har vi særligt fokus på at finde trendy limited styles, der ikke er til at opstøve på ethvert gadehjørne herhjemme - et unikt pust til vores danske brands. Shop de seneste styles fra Grey Matter Selection her i vores nyheder.


Vores nyheder henvender sig til en bred smag og præference for modetøj. Du finder derfor sæsonens trends i flere varianter, hvor farver, materialer og pris varierer. Ønsker du ikke at kaste en masse penge efter en trend, men er du alligevel nysgerrig på at tilføre et friskt pust til dit klædeskab? Så kan du med god samvittighed kigge rundt i vores nyheder, som alle ligger til meget fornuftige priser - og hvor du ydermere får items af høj kvalitet. Det behøver nemlig ikke være en dyr fornøjelse at eksperimentere med trends i garderoben, hvis du spørger os. Med et vågent øje på modebilledet, bestræber vi os på at være blandt de første til at fremvise sæsonens store tendenser til dig.


Se de nyeste styles hver onsdag
Der er aldrig stille på shoppen. Moden er i konstant udvikling og byder i dag på store sæsonkollektioner såvel som små ekspres kollektioner. Vi udvælger vores favoritter fra de enkelte kollektioner, så Grey Matter altid har fingeren på pulsen gennem alle sæsoner. Derfor vil vi hver onsdag lancere ugens nyheder her på shoppen. Men kan du ikke vente med at se nyhederne og de kommende trends? Så følg med inde på vores Instagram profil, hvor vi deler små glimt, når vi er på indkøb og til modeuge, og ikke mindst giver sneak peeks på kommende styles. Vi oplever stor interesse for nyhederne, og du vil derfor opleve, at det af og til kan gå stærkt med visse styles, der hurtigt melder udsolgt. Hold derfor løbende øje med shoppen, hvis der er et item, du bare må eje.


Shoppen bugner med lækre items og vi håber derfor, at du vil kigge forbi os hver onsdag, hvor du har mulighed for at være blandt de første til at shoppe ugens smukke nyheder hjem til din egen garderobe. Du kan også med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi blandt andet hver uge fremviser et udpluk af nyhederne. I nyhedsbrevet vil du desuden kunne modtage eksklusive tilbud, samt få vores bedste stylingtips til både hverdag og fest. Du vil også blive præsenteret for vores blogindlæg, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.


Hold din garderobe up-to-date med modebilledet, og find dine favoritter blandt nyhederne allerede i dag. Vi glæder os til at pakke og sende fine styles hjem til dig. Klik dig også ind forbi vores Instagram profil @greymatter_fashion, der dagligt opdateres med stylinginspiration og lækre nyheder fra shoppen.