Nyheder - Shop flotte nyheder hver uge

Mangler du en ny style til klædeskabet? Her hos Grey Matter holder vi dig opdateret med de nyeste trends og modetendenser. Hver uge fylder vi shoppen med spændende nyheder fra ind- og udland. Kig forbi siden her, hvis du vil dykke ned i alle vores nyeste styles.
142 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Nyhed
YAS kjole Yascarlton Short Dress
Y.A.S
499,95 DKK
Nyhed
Vila Vikamsy Cloud Dancer  Flower Dress
Nyhed
Kjole fra Pieces med lange ærmer og print
Nyhed
Sort strik trøje fra Neo Noir
Neo Noir
599,00 DKK
Nyhed
Zinna vest fra Neo Noir i lys sand
Neo Noir
399,00 DKK
Nyhed
Lulu jakke i moutarde farve
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Nyhed
Neo Noir Marlia Sand Melange Knit Blouse
Neo Noir
599,00 DKK
Nyhed
Neo Noir Kelsey Sand Melange Knit Blouse
Neo Noir
599,00 DKK
Nyhed
Neo Noir Kelsey Rose Melange Knit Blouse
Neo Noir
599,00 DKK
Nyhed
Neo Noir strik bluse i rose melange med kort ærme
Neo Noir
499,00 DKK
Nyhed
Neo Noir Dina Peach Melange Knit
Neo Noir
499,00 DKK
Nyhed
Vila Viril Rollneck Black Knit Tunic
Nyhed
YAS Yasvivian One Shoulder Black Top
Nyhed
Vila Viril Short Black Knit Cardigan
Nyhed
Sort rib kjole fra Vila
VILA
249,95 DKK
Nyhed
Apair guldfarvede nitte støvler
Nyhed
Pieces cardigan i hvid med stylenavnet PCbibi
Nyhed
Cardigan fra Pieces i lækker taupe farve
Pieces
329,95 DKK
Nyhed
Frakke til damer i camel farve fra Pieces
Pieces
699,95 DKK
Nyhed
Cowboy jakke til damer i klassisk design
Grey Matter Selection
449,95 DKK

Nyheder - Hold dig opdateret, og se vores nyheder hver uge

Hold dig opdateret på moden og shop modemærkernes nyeste kollektioner her hos os. Med en bred portefølje af danske og udenlandske brands, kan du her hos Grey Matter få et indblik i hvilke trends og tendenser, der rører sig i modebilledet netop nu. Vi får nye styles ind af døren hver uge, og har derfor samlet alle de lækre nyheder lige her. Til dig, der vil holdes opdateret på nye kollektioner og fylde klædeskabet med fine nyheder, så finder du her de seneste kollektioner fra blandt andre Neo Noir, Vila, Pieces og Karmamia. Her hos Grey Matter glæder vi os hver uge til at se hvilke smukke varer, der kommer ind af døren. Vi gør derfor alt vi kan for hurtigt at præsentere Jer for de nyeste styles, og ligeledes fremhæve de store trends til dig, der elsker mode. Her på siden finder du alt til garderoben, hvad end du leder efter festbluser, maxi kjoler, jeans, jakker, cardigans, nederdele mm. Vi har nemlig samlet alle nyhederne, således at du altid kan shoppe fra et stort udvalg af tøj, sko og accessories til garderoben. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få nyhederne serveret direkte i din indbakke.


Shop sæsonens trends på Grey Matter
Har du spottet en trend, du bare må eje? Så kan du med fordel gå på opdagelse i vores nyheder, hvor vi garanterer, at sortimentet til hver en tid afspejler de aktuelle trends fra det danske modebillede. Når vi spotter en upcoming trend, er vi straks i færd med at finde vores eget bud på trenden. Vi udvælger derfor kun vores absolutte favoritter, når modemærkerne præsenterer os for nye designs. Nyhederne repræsenterer derfor vores lille stilunivers, hvor kernen er nordisk stil med kant. Du vil derfor afhængig af sæson kunne finde trendy jeans, kjoler med print, oversize jakker, statement t-shirts og hvad sæsonerne ellers byder på af nye tendenser. Som tilføjelse til de danske modemærker, er vi hvert år på inspirationstur i Europa, hvor vi får et unikt indblik i de kommende trends. Dette kommer til udtryk i vores Grey Matter Selection, der består af små modemærker, som vi håndplukker fra bl.a. Italien, Frankrig og Holland. Her har vi særligt fokus på at finde trendy limited styles, der ikke er til at opstøve på ethvert gadehjørne herhjemme - et unikt pust til vores danske brands. Shop de seneste styles fra Grey Matter Selection her i vores nyheder.


Vores nyheder henvender sig til en bred smag og præference for modetøj. Du finder derfor sæsonens trends i flere varianter, hvor farver, materialer og pris varierer. Ønsker du ikke at kaste en masse penge efter en trend, men er du alligevel nysgerrig på at tilføre et friskt pust til dit klædeskab? Så kan du med god samvittighed kigge rundt i vores nyheder, som alle ligger til meget fornuftige priser - og hvor du ydermere får items af høj kvalitet. Det behøver nemlig ikke være en dyr fornøjelse at eksperimentere med trends i garderoben, hvis du spørger os. Med et vågent øje på modebilledet, bestræber vi os på at være blandt de første til at fremvise sæsonens store tendenser til dig.


Se de nyeste styles hver onsdag
Der er aldrig stille på shoppen. Moden er i konstant udvikling og byder i dag på store sæsonkollektioner såvel som små ekspres kollektioner. Vi udvælger vores favoritter fra de enkelte kollektioner, så Grey Matter altid har fingeren på pulsen gennem alle sæsoner. Derfor vil vi hver onsdag lancere ugens nyheder her på shoppen. Men kan du ikke vente med at se nyhederne og de kommende trends? Så følg med inde på vores Instagram profil, hvor vi deler små glimt, når vi er på indkøb og til modeuge, og ikke mindst giver sneak peeks på kommende styles. Vi oplever stor interesse for nyhederne, og du vil derfor opleve, at det af og til kan gå stærkt med visse styles, der hurtigt melder udsolgt. Hold derfor løbende øje med shoppen, hvis der er et item, du bare må eje.


Shoppen bugner med lækre items og vi håber derfor, at du vil kigge forbi os hver onsdag, hvor du har mulighed for at være blandt de første til at shoppe ugens smukke nyheder hjem til din egen garderobe. Du kan også med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi blandt andet hver uge fremviser et udpluk af nyhederne. I nyhedsbrevet vil du desuden kunne modtage eksklusive tilbud, samt få vores bedste stylingtips til både hverdag og fest. Du vil også blive præsenteret for vores blogindlæg, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.


Hold din garderobe up-to-date med modebilledet, og find dine favoritter blandt nyhederne allerede i dag. Vi glæder os til at pakke og sende fine styles hjem til dig. Klik dig også ind forbi vores Instagram profil @greymatter_fashion, der dagligt opdateres med stylinginspiration og lækre nyheder fra shoppen.