Nyheder - Shop nyheder fra bl.a. Vila, Only og Pieces

Mangler du en ny style til klædeskabet? Her hos Grey Matter holder vi dig opdateret med de nyeste trends og modetendenser. Hver uge fylder vi shoppen med spændende nyheder fra ind- og udland. Kig forbi siden her, hvis du vil dykke ned i alle vores nyeste styles.
188 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Nyhed
Sort tank kjole til damer
Nyhed
Smukke bluser til damer
Nyhed
Broderie kjole i beige til damer
Nyhed
Paliet kjole til damer med lange ærmer og dyb ryg
Nyhed
Onlolivia Mars Red Wrap Dress
Nyhed
Rå bikerjakke fra My Essential Wardrobe til damer
My Essential Wardrobe
2.500,00 DKK
Nyhed
Basis top med to funktioner fra Vila
Nyhed
Hvid bomuldsbluse med fine detaljer til damer
ONLY
129,95 DKK

Nyheder – Shop de nyeste kollektioner af tøj til kvinder

Hold dig opdateret på moden og shop modemærkernes nyeste kollektioner her hos os. Med en bred portefølje af danske og udenlandske dametøjsbrands, kan du her hos Grey Matter få et indblik i hvilke trends og tendenser, der rører sig i modebilledet netop nu. Vi får nye styles ind af døren hver uge, og har derfor samlet alle de lækre nyheder af tøj til kvinder lige her. Til dig, der vil holdes opdateret på nye kollektioner og fylde klædeskabet med fine  fashion nyheder, så finder du her de seneste kollektioner fra blandt andre Vila, Pieces, only og Karmamia. Her hos Grey Matter glæder vi os hver uge til at vise de smukke varer, der kommer ind af døren. Vi gør derfor alt vi kan for hurtigt at præsentere Jer for de nyeste hverdagskjoler, dameskjorter, leggings og mange andre styles, og ligeledes fremhæve de store trends til dig, der elsker mode. Her på siden finder du alt til garderoben, hvad end du leder efter dameskjorter, maxi kjoler, toppe, overgangsjakker, cardigans, nederdele mm. Vi har nemlig samlet alle nyhederne, således at du altid kan shoppe fra et stort udvalg af tøj og accessories til garderoben. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få nyhederne serveret direkte i din indbakke.

Leder du efter modetøj til kvinder? Vi har sæsonens helt store trends på Grey Matter

Har du spottet en trend, du bare må eje? Så kan du med fordel gå på opdagelse i vores nyheder, hvor vi garanterer, at sortimentet til hver en tid afspejler de aktuelle trends fra det danske kvindelige modebillede. Når vi spotter en upcoming trend, er vi straks i færd med at finde vores eget bud på trenden. Vi udvælger derfor kun vores absolutte favoritter, når modemærkerne præsenterer os for nye designs. Nyhederne repræsenterer derfor vores fine stilunivers, hvor kernen er nordisk stil med kant. Du vil derfor afhængig af sæson kunne finde trendy jeans, hverdagskjoler, oversize damejakker, statement t-shirts og hvad sæsonerne ellers byder på af nye tendenser. Som tilføjelse til de danske modemærker, er vi hvert år på inspirationstur i Europa, hvor vi får et unikt indblik i de kommende trends. Dette kommer til udtryk i vores Grey Matter Selection, der består af små modemærker, som vi håndplukker fra bl.a. Italien, Frankrig og Holland. Her har vi særligt fokus på at finde trendy limited styles, der ikke er til at opstøve på ethvert gadehjørne herhjemme - et unikt pust til vores danske brands. Shop de seneste styles fra Grey Matter Selection her i vores nyheder.

Vores nyheder henvender sig til en bred smag og præference for modetøj. Du finder derfor sæsonens trends i flere varianter, hvor farver, materialer og pris varierer. Ønsker du ikke at kaste en masse penge efter en trend, men er du alligevel nysgerrig på at tilføre et friskt pust til dit klædeskab? Så kan du med god samvittighed kigge rundt i vores nyheder, som alle ligger til meget fornuftige priser - og hvor du ydermere får items af høj kvalitet. Det behøver nemlig ikke være en dyr fornøjelse at eksperimentere med trends i garderoben, hvis du spørger os. Med et vågent øje på modebilledet, bestræber vi os på at være blandt de første til at fremvise sæsonens store tendenser til dig.

Køb nemt og bekvemt dit dametøj online hos os

Der er aldrig stille på shoppen. Moden er i konstant udvikling og byder i dag på store sæsonkollektioner såvel som små ekspres kollektioner. Vi udvælger vores favoritter fra de enkelte kollektioner, så Grey Matter altid har fingeren på pulsen gennem alle sæsoner. Derfor lancerer vi hver uge nyheder her på shoppen. Men kan du ikke vente med at se nyhederne og de kommende trends? Så følg med inde på vores Instagram profil, hvor vi deler små glimt, når vi er på indkøb og til modeuge, og ikke mindst giver sneak peeks på kommende styles. Vi oplever stor interesse for nyhederne, og du vil derfor opleve, at det af og til kan gå stærkt med visse styles, der hurtigt melder udsolgt. Hold derfor løbende øje med shoppen, hvis der er et item, du bare må eje.

Shoppen bugner med lækre items og vi håber derfor, at du vil kigge forbi os hver onsdag, hvor du har mulighed for at være blandt de første til at shoppe ugens smukke nyheder hjem til din egen garderobe. Du kan også med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi blandt andet hver uge fremviser et udpluk af nyhederne. I nyhedsbrevet vil du desuden kunne modtage eksklusive tilbud, samt få vores bedste stylingtips til både hverdag og fest. Du vil også blive præsenteret for vores blogindlæg, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Hold din garderobe up-to-date med modebilledet, og find dine favoritter blandt nyhederne allerede i dag. Vi glæder os til at pakke og sende fine styles hjem til dig. Klik dig også ind forbi vores Instagram profil @greymatter_fashion, der dagligt opdateres med stylinginspiration og lækre nyheder fra shoppen.