Dameshorts - Shop lækre sommer shorts til kvinder

Mangler du et par nye shorts til sommeren? Hos Grey Matter finder du et lille og nøje udvalgt sortiment af shorts til damer. Vi har et lækkert udvalg af cykelshorts, klassiske shorts og cool denim shorts. Særligt de trendy cykelshorts finder du i forskellige varianter hos os.
21 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Mini shorts til under kjoler fra Pieces
Pieces
99,95 DKK
Hvide undershorts til damer med stretch
Mini shorts til damer
Pieces
99,95 DKK
Sorte undershorts til damer
Pieces
99,95 DKK
Sorte cykelshorts til damer fra Grey Matter
VILA
89,95 DKK
Pckiki Black Shorts
Pieces
79,95 DKK
Indershorts til kvinder
VILA
89,95 DKK
71%
Shorts til damer
ONLY
159,95 DKK 47,00 DKK
Onllove Life Black Shorts
90%
højtaljede shorts til damer i denim
VILA
299,95 DKK 30,00 DKK
74%
Sommershorts til damer med tern
71%
Lyse shorts til damer
VILA
149,95 DKK 44,00 DKK
70%
Denim shorts til damer
VILA
249,95 DKK 74,00 DKK
11%
Korte shorts til under kjoler
VILA
69,95 DKK 62,00 DKK

Shop lækre shorts til damer hos Grey Matter

Når de lune forårsdage og varme sommermåneder nærmer sig, er det tid til at opdatere garderoben med shorts! Hos os finder du et lille og nøje udvalgt sortiment af shorts i lækre kvaliteter. Når vi udvælger shorts til shoppen, går vi særligt efter flotte designs, fine detaljer og lækre farvenuancer. Du finder derfor forskellige varianter, når du går på opdagelse i vores sortiment. Om du er til rå denim shorts, feminine shorts eller er vild med de populære cykelshorts, så bestræber vi os på at have et bredt sortiment af shorts til kvinder.

Shorts til damer - Vi har et håndplukket udvalg af flotte shorts

Her på shoppen elsker vi den rå stilretning, og til dette er et par denimshorts det perfekte item til sommer! Også de cool cykelshorts har fået en fast plads i vores sommergarderobe. De populære cykelshorts er perfekt at bruge som shorts under kjoler eller nederdele. Style dem også med en oversize skjorte eller en oversize t-shirt, hvis du ønsker et casual look - her kan du fuldende looket med et par sneakers.

Om din sommer står på ferie eller hverdag, så har vi shorts til begge anledninger. Det er vigtigt for os, at shorts både kan indgå i rejsekufferten såvel som findes frem til hverdag. Shorts er et musthave item, da de er lette at hoppe i og ikke kræver en stor styling. Mikser du en t-shirt og sneakers til, får du et casual look. Ønsker du et mere feminint look, kan du i stedet style dine shorts med en blondetop og sandaler til. Vi håber du vil kigge forbi os her på Grey Matter, når du skal shoppe shorts til sommer. Find masser af styling tips og inspiration til din sommergarderobe, hvis du besøger vores blog eller hopper ind forbi vores Instagram @greymatter_fashion - her deler vi de seneste nyheder og vores bud på styling af shorts til sommer!