Dameshorts - Shop lækre sommer shorts til kvinder

Mangler du et par nye shorts til sommeren? Hos Grey Matter finder du et lille og nøje udvalgt sortiment af shorts til damer. Vi har et lækkert udvalg af cykelshorts, klassiske shorts og cool denim shorts. Særligt de trendy cykelshorts finder du i forskellige varianter hos os.
28 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Korte shorts til under kjoler
VILA
69,95 DKK
Sorte cykelshorts til damer fra Grey Matter
VILA
79,95 DKK
21%
Sorte Cykel Shorts med blonde til damer
VILA
159,95 DKK 127,00 DKK
50%
Shorts til under kjoler i leopardprint
VILA
199,95 DKK 99,00 DKK
Nyhed
Pieces Pcchilli shorts
Sweat shorts til damer fra Vila
Nyhed
Grønne sweat shorts fra Pieces
41%
Pink shorts fra Only
ONLY
129,95 DKK 77,00 DKK
50%
Camouflage shorts fra Vila set forfra
VILA
199,95 DKK 99,00 DKK
Nyhed
Strik shorts i ribkvalitet til damer
Hvide cykelshorts til damer
10%
Shorts til damer
VILA
199,95 DKK 179,00 DKK
Shorts med rib fra Pieces til damer
Pieces
99,95 DKK
30%
Shorts til kvinder
VILA
199,95 DKK 139,00 DKK
Sommer shorts til damer med striber i blå og hvid
21%
Shorts til under kjole i nude
ONLY
79,95 DKK 63,00 DKK

Shop lækre shorts til damer hos Grey Matter

Når de lune forårsdage og varme sommermåneder nærmer sig, er det tid til at opdatere garderoben med shorts! Hos os finder du et lille og nøje udvalgt sortiment af shorts i lækre kvaliteter. Når vi udvælger shorts til shoppen, går vi særligt efter flotte designs, fine detaljer og lækre farvenuancer. Du finder derfor forskellige varianter, når du går på opdagelse i vores sortiment. Om du er til rå denim shorts, feminine shorts eller er vild med de populære cykelshorts, så bestræber vi os på at have et bredt sortiment af shorts til kvinder.

Shorts til damer - Vi har et håndplukket udvalg af flotte shorts

Her på shoppen elsker vi den rå stilretning, og til dette er et par denimshorts det perfekte item til sommer! Også de cool cykelshorts har fået en fast plads i vores sommergarderobe. De populære cykelshorts er perfekt at bruge som shorts under kjoler eller nederdele. Style dem også med en oversize skjorte eller en oversize t-shirt, hvis du ønsker et casual look - her kan du fuldende looket med et par sneakers.

Om din sommer står på ferie eller hverdag, så har vi shorts til begge anledninger. Det er vigtigt for os, at shorts både kan indgå i rejsekufferten såvel som findes frem til hverdag. Shorts er et musthave item, da de er lette at hoppe i og ikke kræver en stor styling. Mikser du en t-shirt og sneakers til, får du et casual look. Ønsker du et mere feminint look, kan du i stedet style dine shorts med en blondetop og sandaler til. Vi håber du vil kigge forbi os her på Grey Matter, når du skal shoppe shorts til sommer. Find masser af styling tips og inspiration til din sommergarderobe, hvis du besøger vores blog eller hopper ind forbi vores Instagram @greymatter_fashion - her deler vi de seneste nyheder og vores bud på styling af shorts til sommer!