Blazere til kvinder - Shop flotte dameblazere her

Mangler du en lækker klassisk blazer? Med en sort blazer kan du nemt få et stilfuldt hverdagssæt. Shop din sorte blazer online på Grey Matter. Vi har et varieret udvalg af blazere til kvinder - se nærmere på den klassiske sorte blazer eller den trendy ternet blazer, som begge er at finde her i vores onlineshop.
25 Varer
Anbefalet
Størrelser
20%
Hvid hørblazer til damer
20%
Blazer i hør til damer
ONLY
399,95 DKK 319,00 DKK
Dametøj - Sort blazerjakke til damer
Nyhed
Lyseblå blazer fra Pieces til damer
Blazer jakke til damer
Pieces
329,95 DKK
70%
Oversized blazer jakke til damer i casual stil
Pieces
449,95 DKK 134,00 DKK
Navy blazerjakke til damer fra My Essential Wardrobe
My Essential Wardrobe
1.100,00 DKK
40%
Lysegrå loose fit blazer fra Vila til kvinder
VILA
499,95 DKK 299,00 DKK
50%
Blazer jakker til damer fra Pieces
Pieces
449,95 DKK 224,00 DKK
50%
Blazerjakke til damer i brun
ONLY
379,95 DKK 189,00 DKK
30%
Pink blazerjakke til damer
ONLY
379,95 DKK 265,00 DKK
30%
Orange blazer stylet med sort kasket
ONLY
379,95 DKK 265,00 DKK
Nyhed
Klassisk sort blazerjakke til damer
Pieces
329,95 DKK
50%
Oversize blazer i pink til damer
VILA
399,95 DKK 199,00 DKK
50%
Dametøj - Blazer jakke til damer
VILA
399,95 DKK 199,00 DKK
70%
Blazerjakke til damer i flot trend farver
VILA
399,95 DKK 119,00 DKK
Åbne blazerjakker til damer fra Pieces
Pieces
329,95 DKK
Blazer med knapper til damer
My Essential Wardrobe
1.100,00 DKK

Blazere - Shop blazere til damer hos Grey Matter

Blazeren er en klassiker i den moderne garderobe og efter vores mening en style, der egner sig til alle sæsoner med dens variation i pasform, kvalitet og farve. En blazer kan nemt styles op og ned afhængig af anledning, og vi har derfor stor glæde af dem til både hverdag og fest. Til hverdag styler vi blazer jakker over t-shirts og skjorter  og mikser både jeans, suit pants og coatede bukser til. Til fest kan din blazer dresses op med en pæn sko og en nederdel, pæn buks eller kjole - afhængig af hvilket festlook, du føler dig bedst tilpas i. Du kan med fordel shoppe blazere gennem hele året, hvis blot du vælger en kvalitet, der passer til årstiden. I vintereren finder vi de lette blazere frem, og styler dem som en indendørsjakke. I sommerhalvåret tager vi vores blazere med på farten, hvor de nemt kan fungere som jakke. På de kølige dage er blazeren cool at tilføje i et lag-på-lag look - vælg her en loose fit blazer jakke, så du har mulighed for at mikse en tynd striktrøje eller sweatshirt under, og på den måde skabe et lag-på-lag udtryk.

Bredt udvalg af blazere til damer - Shop blazere online hos Grey Matter

For at skabe et varieret sortiment, der henvender sig til en bred smag, håndplukker vi klassiske blazere samt blazere i skønne farvenuancer. Vi bestræber os på at have fingeren på pulsen, når det gælder nye modetrends og tendenser. Vi håber det skinner igennem på vores onlineshop, hvor du kan dykke ned i et sortiment af blazer jakker, der bl.a. rummer klassiske blazere og ternet blazere. Sortimentet er nøje sammensat, så du forhåbentlig kan lade dig inspirere af udvalget og finder en blazer, der passer din personlige stil.

På Grey Matter kan du shoppe lange blazere og korte blazer jakker, da de forskellige længder giver vidt forskellige udtryk. Den korte blazer er klassisk i udtrykket og fremhæver et feminint look. Den lange blazer er derimod perfekt, hvis du ønsker et cool, effortless look. Når vi styler blazere til hverdag, er det både over skjorter og bluser såvel som toppe og t-shirts - her er det kun fantasien, der sætter grænser for din styling! Blazeren er desuden et musthave item, hvis du f.eks. arbejder på kontor og har en formel dresscode. Vi har udvalgt de flotteste habitjakker til kvinder, som nemt kan styles med en habit buks og en hvid skjorte.

Ternet blazer - shop den trendy blazer hos os

De ternede blazere vender tilbage hver sæson og her på shoppen elsker vi dem! Den ternede blazer startede som en trend, men har nu fået fast plads hos de store kendte modemærker. Vi har derfor et fint, håndplukket udvalg af ternede blazere her på Grey Matter. Ternene tilfører struktur og dybde til blazeren, hvilket giver et fedt udtryk, som bryder det traditionelle blazer design. Du kan shoppe de ternede blazere i et væld af varianter - gå på opdagelse i vores sortiment af blazere, hvis du mangler en lækker blazer til garderoben.

Lad dig inspirere af den klassiske blazer, der redder enhver tøjkrise - da den hurtigt kan styles med et par lækre jeans og en bluse eller t-shirt under. En sort blazer er et garderobe musthave, som nemt kan styles op og ned. Vi glæder os til at præsentere dig for vores udvalg af blazere til damer og håber at se dig på vores onlineshop, når du er på udkig efter en lækker blazer til hverdag.