Blazere - Shop flotte blazerjakker til kvinder

Med en klassisk blazer i garderoben, kan du nemt sammensætte et stilfuldt hverdagssæt. Shop din sorte blazer online hos Grey Matter - Vi har et varieret udvalg af blazere til hverdagsbrug og festlige anledninger. Se bl.a. nærmere på den tidløse sorte blazer eller en trendy ternet blazer, som findes lige herunder.

41 Varer
Anbefalet
Størrelser

Blazere - Damejakker hos Grey Matter

Blazeren er en klassiker i den moderne garderobe, og efter vores mening en style, der egner sig til alle sæsoner med dens variation i pasform, kvalitet og farve. En blazer kan nemt styles op og ned afhængig af anledning, og vi har derfor stor glæde af dem til både hverdag og fest. Til hverdag styler vi blazerjakker over t-shirts og skjorter, og kombinerer dem med både jeans, suitpants og coatede bukser. Til festlige begivenheder kan din favorit blazer dresses op med en pæn sko til samt en nederdel, pæn buks eller kjole - afhængig af hvilket festlook, du føler dig bedst tilpas i. Du kan med fordel shoppe blazere til alle årets sæsoner, hvis blot du vælger en kvalitet og derved et materiale, der passer til årstiden. I vintersæsonen finder vi de lette blazere frem, og styler dem som en indendørsjakke. I sommerhalvåret tager vi vores blazere med på farten, hvor de nemt fungerer som en let jakke. På kølige dage er blazeren cool at tilføje i et lag-på-lag look! Vælg her en blazerjakke med en løs pasform, så du har mulighed for at tilføje en tynd striktrøje eller sweatshirt under, og på den måde skabe et lag-på-lag outfit.

Shop blazerjakker til damer online

For at skabe et varieret sortiment, der ligeledes henvender sig til en bred smag med forskelligartede præferencer, håndplukker vi klassiske blazere samt blazere i skønne sæsonbaserede farvenuancer. Vi bestræber os på at have fingeren på pulsen, når det gælder nye modetrends og tendenser. Vi håber det skinner igennem på vores onlineshop, hvor du kan dykke ned i et sortiment af blazerjakker, der bl.a. rummer tidløse blazere samt ternede dameblazere. Sortimentet er nøje sammensat, så du forhåbentlig kan lade dig inspirere af udvalget, og deri finde en style, der passer din personlige stil.

Hos Grey Matter har du mulighed for at shoppe lange blazere og korte blazerjakker, da de forskellige længder giver vidt forskellige udtryk. Den korte blazer er klassisk i udtrykket og fremhæver et feminint look. Den lange blazer er derimod perfekt, hvis du ønsker en cool og effortless udstråling. Når vi styler blazere til hverdag, er det både over skjorter og bluser såvel som toppe og t-shirts - kun fantasien sætter grænser for din styling! Blazeren er desuden et musthave item, hvis du f.eks. arbejder på kontor, og derfor har en formel dresscode. Vi har udvalgt de flotteste habitjakker til kvinder, som nemt kan styles med en habitbuks og en hvid skjorte.

En trendy og ternet blazer

De ternede blazere vender tilbage sæson efter sæson, og her på shoppen elsker vi dem i den grad også! Den ternede blazer startede som en trend, men har nu fået en fast plads hos de store kendte modemærker. Vi har derfor et fint håndplukket udvalg af selvsamme style hos Grey Matter. De unikke tern tilfører struktur og dybde til blazeren, hvilket giver et fedt udtryk, som bryder det traditionelle design blazeren forbindes med. Du kan shoppe de ternede favoritter i et væld af varianter. Gå på opdagelse i vores sortiment af blazere, hvis du mangler en lækker blazerjakke i din garderobe.

Lad dig inspirere af den klassiske blazer! Denne redder enhver tøjkrise, i og med den hurtigt kan styles med et par lækre jeans og en bluse eller t-shirt under. En sort blazer er et musthave i ethvert kvindeligt klædeskab, som nemt kan styles op og ned. Vi glæder os til at præsentere dig for vores udvalg af blazere, og håber at se dig på vores onlineshop, når du er på udkig efter lækkert hverdagstøj, for ikke at glemme det perfekte tøj til de kommende fester.