Bukser

Hos GREY//MATTER har vi et fint håndplukket sortiment af bukser til kvinder. Bukser er en vigtig base for et velfungerende klædeskab, da bukser ofte er nemt og hurtigt at hoppe i. Med det klima vi har i Danmark er bukser også praktisk at have på, når hverdagens rutiner skal klares. 

BEHAGELIGE BUKSER

Bukser er meget individuelt fra person til person, nogle kvinder kan bedst lide bukserne stramme og lavtaljede, andre foretrækker de casual og løse bukser. Når vi finder damebukser til webshoppen, prøver vi dem altid på for at mærke kvaliteten af dem. Vi er stor fan af bukser med elastikkant, fordi de er lette at komme i og samtidig er de yderst behagelige at have på. Bukser kan også fremhæve længden af ens ben, hvis de har vidde og er højtaljede, hvorimod stramme bukser kan fremhæve det smalle look og er super elegante til f.eks. loose strikbluser og sweatre. Hos GREY//MATTER har vi både bukser med vidde, samt de populære leggins. Hvis du søger efter et par leggins i et lækkert materiale, så prøv at se vores Ela Pants til en yderst fornuftig pris, disse bukser er virkelig gode at have på, og designet er helt enkelt og klassisk - En ægte rerunner.

BUKSER MED BINDEBÅND

For tiden er bindebåndsbukser et stort hit, og disse modeller er både behagelige og trendy. Bukser med bindebånd kan styles med elegante blondebluser, men også med dejlige strikbluser. Med disse bukser kan du selv bestemme om udtrykket skal være fint, råt eller casual. Vi bestræber os på at have bukser til enhver kvinde, hvor både god pasform og lækker kvalitet er i fokus. Derfor er bukser med elastik foroven yderst anvendelige, da de ofte er gode til mange forskellige typer og pasformer.

SMARTE DESIGNER BUKSER

Er du på udkig efter smarte og trendy bukser, så prøv at kig nærmere på bukserne fra Neo Noir. Det danske brand er altid gode til at fange tendensen i modebilledet tidligt, og leverer bukser med både klassiske snit og fashion snit, her kan du både finde de højtaljede bukser, men også den klassiske herrebuks. Er du mere til bukser i ren uld, så skal du tage et kig på det danske modemærke Hosbjerg, der har leveret de blødeste og lækreste cashmere bukser og shorts. 

JEANS MED OG UDEN HULLER

Hos GREY//MATTER elsker vi jeans, både den enkle blå basisjeans, men også de fashion inspirerede jeans med huller. For os er bukser et musthave, og derfor forsøger vi altid at finde jeans til alle aldersgrupper. Bukser med huller har et råt touch, som er nemt at style med kontraster såsom blondebluser eller silkeskjorter. Vi elsker at lege med kontraster i stylingen, da dette i sidste ende skaber harmoni og kan fuldende et look. Bukser med huller er yderst gode til netop at style et look råt.

BUKSER MED PRINT

Bukser med smukke print kan også gøre et hverdagslook utrolig lækkert. Når vi finder bukser med print holder vi os tit og ofte til de enkle farver, som går godt i spænd med de nordiske farvetoner som sort, grå, hvid, nude og mørkeblå. Den store pyjamas trend er vi også hoppet med på, men vi har søgt længe efter det helt rigtige print, der også er brugbart, hvis du ønsker at splitte sættet. Bukser i lette materialer er også praktiske ved festlige lejligheder. Er du en ægte buksepige, så prøv at se vores sortiment af bukser, her kan du nemlig også finde festbukser.

Vi ønsker dig en dejlig og behagelig shoppeoplevelse. 

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon +45 4252 0276 hvis du har spørgsmål til f.eks. størrelser og pasform.

 

Har du brug for stylingtips og råd? Prøv at klik forbi vores NOTEBOOK, måske du kan finde netop et stylingtips, der passer dig.