Strik - Trøjer og bluser til hverdagen

Søger du den perfekte striktrøje? Her på shoppen er vi vilde med strik! Dette afspejler sig i et stort udvalg af skønne striktrøjer og -bluser. Du finder alt fra varme striktrøjer til lette ribstrikkede bluser i kategorien lige herunder - God shopping!

156 Varer
Anbefalet
Størrelser
15%
Viabella Egret Rib L/S Knit Top
VILA
259,95 kr.220,00 kr.
10%
Lækker trøje med striber til damer
10%
Sort bluse med hvide striber
Vero Moda
279,95 kr.251,00 kr.
10%
V-hals strik til damer i blød kvalitet
VILA
229,95 kr.206,00 kr.
5%
Striktrøje med v-hals
VILA
229,95 kr.218,00 kr.

Find et stort udvalg af strikbluser til kvinder hos Grey Matter

Striktrøjer vil altid være ét af vores favorit items, når vi er på indkøb. Derfor lander der ofte flere lækre strikvarer online her på shoppen. Strikblusen indgår i klædeskabet gennem alle sæsoner. Vi har dermed samlet et stort udvalg af striktrøjer og -bluser, der passer den øvrige garderobe året rundt.

Striktrøjerne kommer i forskellige kvaliteter. Kollektionerne byder både på varme chunky strikbluser til vintersæsonen samt lette strikbluser tilpasset sommerhalvåret. Du finder et bredt udvalg af striktrøjer på greymatter.dk, hvor vi sørger for, altid at have opdateret sortimentet, således det afspejler øjeblikkets modebillede. I vinterhalvåret består kategorien særligt af de mere grove strikkvaliteter såsom uld, mohair o.l, hvormed du får god varme og opnår et chunky look, som vi absolut elsker! Også de cool oversize strikbluser har fået en plads på shoppen, da vi er vilde med et afslappet og casual udtryk, når vi sammensætter outfits. I foråret og efteråret bestræber vi os på, at have et sortiment der byder på lette strikbluser, hvor designet ikke bliver for ‘tungt’. Vi præsenteres for adskillige strikbluser hos forskellige velkendte modemærker, men kun vores absolutte favoritter får en plads på shoppen, da vi ikke ønsker at gå på kompromis med hverken design, pasform eller komfort. Du vil derfor opleve, at sortimentet ikke kun repræsenteres af et enkelt mærke, men derimod består af strikbluser fra flere forskellige modemærker samt vores egne kollektioner fra Grey Matter Selection.

Shop simple striktrøjer og farverige strikbluser hos Grey Matter

Med vores glæde til den minimalistiske og nordiske stil, falder vi blandt andet ofte for grå strikbluser i alverdens nuancer. Den grå farve kan noget helt særligt, når den kombineres med andre basisfarver såvel som mere fremtrædende farveskalaer. En grålig strikbluse skaber ro og harmoni i outfittet, og er derfor nem at inkorporere i enhver garderobe, uanset hvilken stilretning du foretrækker. Hold ligeledes øje med henholdsvis sorte, hvide, sand og taupé farvede strikbluser, hvis du søger et simpelt udtryk, der ikke er for prangende. Hos Grey Matter har vi i så fald en forkærlighed for de smukke naturfarver og støvede farvetoner, hvilket afspejles i vores sortiment af strikbluser, som er en stor del af universet på greymatter.dk. En farverig strikbluse kan dog tilføre et friskt touch til garderoben, og danne en fin kontrast til de afdæmpede basisfarver. Ved at inddrage en farvet strikbluse, er det nemt at udstråle personlighed i looket! Prøv dig frem med enhver smuk farvenuance, og se om du finder en variant, der kan pryde din hverdagsgarderobe og skabe kontrast i klædeskabet. Hos Grey Matter lader vi os ligeledes inspirere af årstiden, og udvælger ofte striktrøjer i smukke sæsonfarver, såsom army, rosa, beige mm.

Med et stort udvalg af strikbluser her på shoppen, finder du simple strikbluser i enkle designs, såvel som strikbluser med smarte detaljer i form af ribstrik, pufærmer, kabelstrik mm. Ethvert strikdesign kan noget ganske særligt, og kan styles cool til hverdag med både jeans, skindbukser, nederdele, kjoler og hvad man ellers foretrækker! Interesserer du dig for styling og sammensætning af tøj på diverse måder, så prøv at leg med kombinationen af strik til andre materialer - Du vil da opleve, at smukke kontraster opstår, og således dannes helt nye udtryk! Af selvsamme årsag sammensætter vi bl.a. også vores strikbluser med rå skindbukser og feminine blondebluser.

Sortimentet af strikbluser opdateres jævnligt i takt med, at vi får nye varianter ind ad døren. Vi glæder os til at vise dig nyhederne, og dele flere seje outfits med disse inkorporeret på vores instagramprofil @greymatter_fashion, der i forvejen er spækket med stylingtips, inspiration til sæsonens looks m.m.