Striktrøjer til kvinder - Se vores store udvalg af striktrøjer og strikbluser

Mangler du en dejlig striktrøje? Her på shoppen er vi vilde med strik - og det afspejler sig i et stort udvalg af skønne striktrøjer og strikbluser. Du finder alt fra varme striktrøjer til lette strikbluser her på Grey Matter.
70 Varer
Anbefalet
Størrelser

Shop et stort udvalg af strikbluser til damer

Striktrøjer er altid nogle af vores favorit items, når vi er på indkøb - derfor lander der meget lækkert strik online her på shoppen. Strikblusen indgår i klædeskabet gennem alle sæsoner - vi har her samlet et stort udvalg af striktrøjer og bluser hele året. Striktrøjerne kommer i forskellige kvaliteter - kollektionerne byder både på varme chunky strikbluser til vinteren og lette strikbluser til sommerhalvåret. Du kan shoppe fra et bredt udvalg af striktrøjer her på Grey Matter, hvor vi sørger for altid at have opdateret sortiment, der afspejler modebiledet. I vinterhalvåret består sortimentet særligt af de mere grove strikkvaliteter i f.eks. uld, mohair o.l, hvor du får den gode varme og det chunky look, som vi er vilde med. Også de cool oversize strikbluser har fået en plads på shoppen, da vi elsker det casual udtryk. I foråret og efteråret bestræber vi os på at have et sortiment, der byder på lette strikbluser, hvor designet ikke bliver for ‘tungt’. Vi præsenteres for mange strikbluser hos alle modemærkerne lige fra VILA til Pieces og Only, men kun vores absolutte favoritter får en plads på shoppen - da vi aldrig vil gå på kompromis med hverken design, pasform eller komfort. Du vil derfor se, at sortimentet ikke kun præsenterer ét mærke, men derimod består af strikbluser fra flere forskellige modemærker samt vores egen Grey Matter Selection kollektion.

Shop enkle striktrøjer og farvede strikbluser hos Grey Matter

Med vores glæde til den minimalistiske nordiske stil, falder vi blandt andet ofte for de grå strikbluser i alverdens nuancer - den grå farve kan noget helt særligt, når den mikses til andre basisfarver såvel som mere fremtrædende farver. De grå strikbluser skaber ro og harmoni i dit look, og er derfor nemme at inkorporere i enhver garderobe, uanset hvilken stilretning du foretrækker. Hold ligeledes øje med de sorte, hvide, sand og taupé farvet strikbluser, hvis du foretrækker et simpelt udtryk, der ikke er for prangende. Her hos Grey Matter har vi i hvert fald en forkærlighed for de smukke naturfarver og støvede nuancer - og dette afspejler sig naturligvis i vores sortiment af strikbluser, som er en stor del af Grey Matter universet. Dog kan en farvet strikbluse tilføre et friskt touch til din garderobe, og give en fin kontrast til de afdæmpede basisfarver. Med en farvet strikbluse, kan du nemt vise personlighed i dit look - prøv dig frem med alle de smukke farver, og se om du finder en variant, der kan pryde din hverdagsgarderobe og skabe kontrast i klædeskabet! Vi lader os desuden inspirere af årstiden, og udvælger ofte strikbluser i smukke sæsonfarver, såsom army, rosa, beige mm.

Med et stort udvalg af strikbluser her på shoppen, kan du derfor finde plain strikbluser i simple designs, såvel som strikbluser med detaljer i form af ribstrik, pufærmer, kabelstrik mm. Alle styles kan noget særligt, og kan styles cool til hverdag med både jeans, skindbukser, nederdele, kjoler og hvad man ellers foretrækker! Interesserer du dig også for styling og sammensætning af tøj, så prøv at leg med mikset af strik til andre materialer - kontrasterne der opstår, skaber et helt særligt udtryk, som er virkelig smukt. Derfor styler vi f.eks. vores strikbluser til rå skindbukser og feminine blondebluser. Udvalget af strikbluser opdateres ofte i takt med, at der kommer nye varianter hjem - vi glæder os til at vise dig nyhederne her på shoppen, samt på vores Instagram @greymatter_fashion, der er spækket med stylingtips, outfit inspiration og meget mere.