YAS - Find de farverige YAS kjoler hos Grey Matter

Hver sæson fylder vi shoppen med et smukt håndplukket udvalg af YAS kjoler. Yas designer kjoler i lækre farver som blå, grøn, rosa m.m. Mangler du en anderledes farverig kjole, bør du tage et kig nærmere på det lækre kjolemærke YAS.
0 Vare
Anbefalet
Størrelser
Der er ingen produkter

YAS modetøj - Shop de smukkeste kjoler fra YAS

Det danske modemærke YAS er en af vores nyeste tilføjelser til vores portefølje af lækre brands. YAS er en del af den danske modekoncern, Bestseller, hvor vi allerede har Vila repræsenteret på shoppen. Bestsellers brands kreerer moderigtige og stilfulde kollektioner til fordelagtige priser - og YAS er ingen undtagelse. Mærket er særlig skarpe på deres kjoler, og har altid et flot udvalg af feminine kjoler med i deres kollektioner. Med fokus på lækre kvaliteter, smukke snit og alsidige styles, skaber brandet et varieret udvalg af feminine og klassiske designs, hvor modebilledets nyeste trends ofte er at spotte. Særligt det feminine præg er at finde i kollektionerne, som blandt andet byder på smukke flæser, trendy plisseringer og fine udskæringer, og ikke mindst, de flotteste prints, der alle er håndtegnede. Detaljer som disse sætter prikken over i’et, og understreger det feminine design.

Populære styles fra YAS - Find alle de populæreste styles fra YAS hos Grey Matter Med fokus på anvendelighed og alsidighed i kvindegarderoben, formår det danske modemærke at designe styles, der kan mikses ind i garderoben på kryds og tværs af sæsonerne. Denne alsidighed er en vigtig del af vores tilgang til styling, da vi gerne vil kunne bruge vores garderobe i flere sæsoner og til flere forskellige anledninger. Derfor bruger vi eksempelvis vores kjoler gennem alle sæsoner, hvor vores styling går fra bare ben og sneaks om sommeren, til en støvle i efteråret og vinteren, mikset med bukser, leggings eller strømpebukser under. Det er vigtigt for os, at vi ikke lader os begrænse af de skiftende sæsoner, men derimod eksperimenterer med hvordan vi kan inkorporere en style på en ny måde, der er tilpasset til sæsonen. Strikblusen er ligeledes et godt bud på en style, der kan fungere til flere sæsoner, da den både kan bruges på kølige sommeraftener, indgå i lag-på-lag looks til efteråret, og naturligvis også er et musthave i vintergarderoben. Udvalget fra YAS giver dermed mulighed for at shoppe styles, som afhængig af din styling, kan indgå i alle sæsonerne, samt dresses op og ned. Med lidt få accessories i form af smykker eller en lækker taske, kan en style skifte udtryk fuldstændig, hvilket netop understøtter en alsidig garderobe. Prøv dig frem i forhold til styling, og se hvordan en kjole eksempelvis skifter udtryk ved blot at tilsætte høje sko fremfor støvler, samt en blazerjakke istedet for strikbluse. Kjoler fra YAS er nogle af de populæreste kjoler, da de er let anvendelige og nemme at style.

Høj kvalitet fra YAS - Fornuftige priser og gode kvaliteter fra YAS Prismæssigt ligger YAS en smule højere i pris end Bestsellers andre brands, men du får til gengæld smukke og stilfulde styles, hvor der er kælet for både detaljer, pasform og snit. På Grey Matter er vores fokus at skabe et varieret sortiment, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten, da vi ønsker at give dig muligheden for at skabe en lækker og holdbar garderobe, hvor tøjet holder længe, og kan findes frem sæson efter sæson. Derfor fokuserer vi nøje på, at alle styles vi håndplukker til shoppen, er i en god kvalitet, som med rette pleje kan holde længe i din garderobe. Pasformen er ligeledes en væsentlig faktor i vores udvælgelse af styles, og dette formår de at indtænke, både i form af behagelige materialer, der falder flot på kroppen, samt med forskellige detaljer - blandt andet udskæringer eller bindebånd i taljen - som alt sammen er med til at understrege en god pasform. Printet fra YAS gør mærket unikt, da de ofte er håndtegnede, og kun findes i netop den lancerede kollektion. Vi er glade for at kunne præsentere dig for mærket, hvor du vil opleve velovervejede kollektioner i en yderst god kvalitet, taget prisen i betragtning.

Kjoler fra YAS - Se alle de populære YAS kjoler hos Grey Matter Her på Grey Matter er vi vilde med de feminine designs, da de ofte byder på små, fine detaljer og finesser, som vi elsker - derfor var vi ikke i tvivl om, at mærket skulle være en del af vores univers.  Særligt kjolerne fra YAS har gjort mærket stort. Med sans for at sammensætte detaljer og farver i kombination med print og mønstre, har de hurtigt gjort sig bemærket i modebilledet. Kjolen som style er desuden i konstant udvikling, og vi følger opmærksomt med i nye trends og takes på kjolen, hvad end vi kigger på hverdagskjoler eller festkjoler. Her er vi især blevet præsenteret for maxi kjolen, som efterhånden er at finde i enhver kvindes garderobe, og som vi ser fortsætte gennem flere sæsoner. Vi ser den i blandt kollektionerne hos alle modemærkerne, og hertil er den loose-fit variant blevet yderst trendy og et musthave. Med det løse skørt og de smukke flæsedetaljer som ofte indgår i maxikjolen, får kjolen et lækkert fald - det er uden tvivl blevet en rerunner i det danske modebillede. Maxikjolen skaber et effortless look, hvor udtrykket er smukt og feminint. Med maxikjolen behøver du ikke bruge oceaner af tid på styling - den kræver blot lidt accessories og dine foretrukne sko eller sneaks. Derfor vil du i vores håndplukkede udvalg af YAS finde flere skønne varianter af den populære maxikjole. Vi er dog også glade for de korte kjoler, som er lette i udtrykket, og sommetider mere klassiske i designet. Den korte kjole er oplagt til aften- eller festbrug, hvorfor vi også finder et varieret udvalg af den korte kjole, så der både er til dig, der elsker klassiske designs, og til dig, som er glad for det feminine udtryk med masser af detaljer.

Print fra YAS - Se de smukke håndtegnede print fra YAS hos Grey Matter YAS har ydermere flair for at indtænke farver og print i deres kollektioner. Her er både farver og mønstre gennemtænkt ned til mindste detalje for at skabe et luksuriøst og sammenhængende udtryk. Print og mønstre er desuden en tilbagevendende trend i modebilledet, og er en fast del af vores sortiment her på shoppen - både til de lyse sommerdage, men ikke mindst når vi går de mørke tider i møde, således at hele garderoben ikke bliver sort og grå. Med farver og mønstre tilfører du personlighed til dit look. Styling skal være sjovt og eksperimenterende, og særligt sammensætning af styles og farver udtrykker personlighed. Vi håber, at du vil lade dig inspirere, og se nærmere på de smukke håndtegnede print og farver. Om det er sommerkollektionen eller vinterkollektionen, så er der altid smukke print og farver at finde i kollektionerne fra YAS. De yndige og feminine designs pryder bøjlerne smukt, og alt tøjet prøves inden det lander på vores shop, således sikre vi den gode pasform og komfort.

Udsalg på YAS - Shop YAS ekstra billigt Vi rydder løbende op på vores lager, og det betyder engang imellem udsalg. Du kan være heldig at finde reststørrelser fra YAS på udsalg hos Grey Matter. Shop de flotte kjoler med gode rabatter og procenter. Er du vild med at gøre et godt kup, kan du kigge forbi vores udsalgs kategori, og finde en masse flotte styles med rabat.

Shop flot tøj fra YAS hos Grey Matter Tag et kig på det danske modemærke, hvis du er på udkig efter alsidige feminine styles, der kan indgå i en nordisk garderobe, og hvor både detaljer og kvalitet er en væsentlig del af designprocessen. Vi håber, at du vil tage godt imod YAS, som nu er at finde på shoppen i et lækkert, håndplukket sortiment - særligt udvalgt til vores Grey Matter univers. Hop også over på vores Instagram profil @greymatter_fashion, hvor vi løbende fremviser nyhederne fra modemærket YAS Vi håber at du kan finde inspiration til styling om end det er til hverdag eller fest.