Vila Viril - En blød og komfortabel strikserie

Vila Viril kollektionen er en strikserie med fokus på bløde strikmaterialer. Kollektionen byder på lækre hverdagsbluser med rund hals og v-udskæring, på skønne cardigans i forskellige længder, for ikke at nævne flotte bløde strikkjoler. Serien udformes i adskillige basisfarver, samt nye og spændende sæsonfarver. Shop Viril kollektionen fra Vila på siden her.

73 Varer
Anbefalet
Størrelser

Den blødeste strikserie fra Vila - Se vores fine udvalg

Viril strikserien fra Vila er en udsøgt kollektion, der består af bløde materialesammensætninger herunder viskose, nylon og polyester. Strikserien består af bluser med både rund og v-formet halsudskæring, cardigans i forskellige længder, samt enkle og klassiske strikkjoler. Serien kommer i nye modefarver hver sæson, mens de stilsikre basisfarver ligeledes altid er at finde iblandt de fine designs år efter år.

Kollektionens lækre bluser er både klassiske, elegante og simple. De er bløde og særdeles komfortable at have på. Med ribkanter ved afslutningerne tilføres et sporty touch til designet, hvormed det bestemt må konkluderes, at disse styles bør inkorporeres i enhver garderobe.

Cardigans fra Viril-serien er uundværlige og fuldender ethvert outfit uanset anledning. De kan bruges som let overtøj på kølige dage eller som et ekstra lag varme til indendørs brug. Disse cardigans er designet med fokus på enkle detaljer, og er fremstillet af superbløde materialer, der føles behagelige på huden. Uanset om du foretrækker en kort, midi eller lang cardigan, vil du finde et fantastisk udvalg hos os.

Viril-seriens strikkjoler er en kombination af komfort og stil. De er skabt til at give dig en sofistikeret og feminin udstråling, mens du kan nyde godt af den lækre kvalitet. Med sine forskellige længder og udskæringer, findes en strikkjole til enhver given lejlighed - Om end det skal være til en afslappet dag på kontoret eller en aften ude.

I kategorien her finder du et stort udvalg af basisvarer samt sæsonbetonede strikvarer fra Vila's velkendte strikkollektion. Uanset om du falder for en bluse, cardigan eller strikkjole, er kvaliteten en gennemgående faktor, der ydermere fuldender finessen. Materialet indeholder godt med stræk, og har et blødt fald. Føl dig sikkert tilpas i hverdagen med en style fra Vila Viril-serien.