Vintertøj - Stort udvalg af lækre striktrøjer og vinterjakker

Fyld klædeskabet op med lune striktrøjer, en lækker vinterjakke og store tørklæder! Vi har fyldt shoppen med de seneste modetrends og gode basis styles til din vintergarderobe. Se også nærmere på vores klassiske skjorter, sorte bukser og lange cardigans, hvis du mangler et lækkert og behageligt outfit til hverdagsbrug.

817 Varer
Anbefalet
Størrelser

Shop dametøj til vintersæsonen hos Grey Matter

Gør din garderobe klar til vintersæsonen, og find de varme striktrøjer og langærmede bluser frem. Fuldend også din vintergarderobe med en chunky strik, en lang cardigan eller en varm vinterfrakke. Glem heller ikke et lækkert tørklæde og et par vanter eller handsker, når du går ud af døren. Her er Pieces særligt stærke i designet af tilbehør og accessories, hvor god komfort og skøn kvalitet forenes til meget fordelagtige priser. Gå på opdagelse i vores håndplukkede sortiment af vintertøj til kvinder, og lad dig inspirere af vores bud på musthaves til vinterperioden.

Vinterkollektionerne er som oftest designet med udgangspunkt i den mørke farvepalette af f.eks. sort, grå, navy og army. Men vinteren er ikke kun forbeholdt mørke farver i klædeskabet! Vi tilsætter altid nogle lyse nuancer for at skabe kontrast i garderoben. Se f.eks. vores store udvalg af strikbluser i sand, beige og lysegrå, eller tag et kig på vores hvide skjorter eller kjoler med print, hvis du ønsker at skabe kontrast til det øvrige vintertøj.

Shop vinterjakker og -frakker hos Grey Matter

Skal din vintergarderobe opdateres, er en varm vinterjakke eller lækker frakke værd at investere i. Her på shoppen er vi vilde med både dunjakker, ternede jakker, teddy jakker og klassiske tidløse frakker. Dette danner ramme for et bredt udvalg af vintertøj, der henvender sig til forskellige stilretninger. Er du vild med mode, finder du eksempelvis den populære ternede jakke i forskellige varianter, eller måske du elsker de lune teddy jakker? Ligeledes har vi et fint udvalg af sorte jakker til den minimalistiske men stilbevidste kvinde. Når vi vælger overtøj til shoppen, er det med fokus på at finde jakker og frakker til overkommelige priser, men hvor der samtidig hverken er gået på kompromis med kvalitet, komfortniveau eller bevægelighed.

Stort udvalg af striktrøjer og cardigans

Hos Grey Matter elsker vi strik i alle afskygninger. Både ribstrik bluser, lange cardigans samt oversize strik er blandt vores favoritter til vintersæonen. En strikbluse er vores go-to item, når vi hurtigt skal sammensætte et outfit i hverdagen. Her kan du nemt style den til jeans, suitpants, leggings eller nederdele. Har du svært ved at finde strikbluser, der ikke kradser, kan vi varmt anbefale dig at kigge nærmere på Vila's Viril kollektion. Her får du bl.a. enkle grå strikbluser, strikbluser i sæsonfarver samt striktrøjer med v-hals og rund hals. Strikserien vender tilbage hver sæson i flotte modefarver, og dertil kan du altid finde strikbluser i gode basisfarver af grå, sort og hvid. Kvaliteten på strikbluserne i Viril-serien er yderst skøn og behagelig at have på, selv til dig der normalt er sart over for strikkede materialestrukturer. Uanset hvilket mærke du vælger din nye striktrøje fra, garanterer vi en ideel pasform og lækker kvalitet.

Lag-på-lag outfits

Med en stor passion for styling, er vinteren en skøn årstid! Der kan vi nemlig eksperimentere med lag-på-lag styling, som især er karakteristisk for den skandinaviske stil. Her sammensætter vi vores outfit af forskellige lag, der tilsammen giver en lækker dybde og kontrast, når materialer og strukturer forenes. Prøv f.eks. at matche en strikbluse med en kjole. Eller tilsæt en chunky cardigan til den klassiske hvide skjorte. Mulighederne er mange og det er kun fantasien, der sætter grænser for hvordan outfittet gør sig ud. Med lag-på-lag styling kan alle stilarter kombineres, f.eks. ved at sætte rå materialer til de lette og delikate materialer. Sæt en blondebluse til dine coatede leggings, eller find en oversize strik til dine rå denimbukser.

Vil du have inspiration til styling af din vintergarderobe? Kig forbi vores blog og instagramprofil @greymatter_fashion, hvor vi giver outfit inspiration og deler vores tips til at få mest muligt ud af sæsonens styles.