Vila skjorter - Stort udvalg af dame skjorter

Hos Grey Matter har vi et stort udvalg af lækre skjorter fra Vila. Her finder du alt fra en klassisk hvid skjorte til en trendy skjorte med print eller en rå denim skjorte. Vila designer dame skjorter i lækkert design til fordelagtige priser - og vi har nu samlet vores bud på de lækreste skjorter til kvinder her.
18 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Nyhed
Smuk skjorte med print til damer fra Vila
VILA
299,95 DKK
Nyhed
Ternet skjorte jakke fra modemærket Vila
Dameskjorte fra Vila
40%
Skjorte med krave og detaljer til damer
VILA
259,95 DKK 155,00 DKK
40%
Dame skjorter fra Vila
VILA
299,95 DKK 179,00 DKK
Mørkegrøn skjorte til damer med halsudskæring
Nyhed
Grå overgangsjakke fra Vila til damer
Nyhed
Shacket fra Vila med tern og knapper
Nyhed
Dame skjorter Vila
Nyhed
Vila jakke til damer
70%
Smuk skjorte med print fra Vila
VILA
299,95 DKK 89,00 DKK
20%
Vigimas Cloud Dancer L/S Shirt
VILA
299,95 DKK 239,00 DKK
70%
Stribet skjorte til damer fra Vila
VILA
299,95 DKK 89,00 DKK
35%
Lang skjorte kjole i bomuld fra Vila
VILA
349,95 DKK 227,00 DKK
50%
Vigimas Cashmere Blue L/S Shirt
VILA
299,95 DKK 149,00 DKK

Skjorter til damer - Find din nye Vila skjorte her

Vila designer skjorter med fokus på komfort og lækkert design. Med øje for tidens trends, kommer der hver sæson lækre skjorter, der matcher tidens trends. Hos os finder du de seneste trends omdannet til brugbar hverdagsmode, således at du nemt kan inkorporere hver en style i din garderobe. Vi glæder os til at præsentere dig for et stort og trendy udvalg af Vila skjorter, når du shopper skjorter hos Grey Matter.

Skjorter dame - Se vores udvalg af dame skjorter fra Vila

I en velfungerende garderobe er det vigtigt med en god skjorte, der nemt kan styles og findes frem til forskellige anledninger. Derfor gør vi os umage med at finde de absolut bedste skjorter til shoppen, så du altid kan shoppe din nye dame skjorte hos os. Vores danske modemærke Vila har fingeren på pulsen og designer samtidig de bedste klassiske skjorter til kvinder. Er du måske på udkig efter en hvid skjorte eller en blå skjorte, så finder du altid dette i vores sortiment af Vila skjorter. Vi mikser de store trends med tidsløst basis design, så du kan finde begge dele i vores udvalg af dame skjorter.

Skjorter til kvinder - Shop Vila skjorter hos Grey Matter

Har du endnu ikke prøvet en af vores populære Vila skjorter, så kan vi varmt anbefale dig at dykke ned i vores store udvalg af skjorter fra Vila. Sortimentet byder på alt fra gode basis styles til de seneste modetrends. Se f.eks. nærmere på den populære denim skjorte, hvis du er vild med et råt look. Har du fulgt med i modebilledet, så har du også kunne spotte de flotte skjorter med print, som for alvor er kommet frem i kollektionerne sæson efter sæson. Her kan du vælge den populære Vila Vilucy skjorte, der løbende kommer i nye lækre farver og prints. Er din stil mere casual, så vil vi anbefale dig at se nærmere på en lang skjorte - de lange skjorter kan nemt styles med en leggings eller jeans under til hverdag.

Vi står klar til at sende lækre dame skjorter hjem til dig, når du mangler en ny skjorte i garderoben. Vores sortiment opdateres ofte, så du altid kan besøge os på Grey Matter og blive inspireret til, hvordan du nemt kan style de lækre Vila skjorter.