Vila skjorter - Stort udvalg af dameskjorter

Hos Grey Matter har vi et stort udvalg af lækre skjorter fra Vila. Her finder du alt fra en klassisk hvid skjorte til en trendy skjorte med print eller en rå denimskjorte. Vila designer dameskjorter i lækkert design til fordelagtige priser - og vi har samlet vores bud på de bedste af slagsen til kvinder herunder.
19 Varer
Anbefalet
Størrelser
Nyhed
Hvid blondeskjorte til damer
VILA
349,95 DKK
Nyhed
Sort skjorte med blomstertryk
VILA
259,95 DKK
Nyhed
Blondeskjorte i beet red farve til damer
10%
Grafisk printet skjorte til damer
VILA
299,95 DKK 269,00 DKK
50%
Grøn skjorte til damer fra Vila
VILA
349,95 DKK 174,00 DKK
20%
Cowboy skjorte til damer i mørkeblå
VILA
349,95 DKK 279,00 DKK
Hvid skjorte med detaljer til damer
VILA
349,95 DKK
61%
Lange hvide skjorter til damer
VILA
329,95 DKK 130,00 DKK
15%
Cremefarvet skjorte med broderi detaljer til damer
VILA
379,95 DKK 322,00 DKK
35%
Denim skjorte til damer
VILA
349,95 DKK 227,00 DKK
17%
Denimskjorte fra Vila
VILA
349,95 DKK 290,00 DKK

Skjorter til damer - Find din nye Vila skjorte online hos os

Vila designer skjorter med fokus på komfort og lækkert design. Med øje for tidens trends, kommer der hver sæson lækre skjorter, der matcher modebilledets tendenser. Hos os finder du de seneste trends udformet til brugbar hverdagsmode, således at du nemt kan inkorporere hver en style i din garderobe. Vi glæder os til at præsentere dig for et stort og moderne udvalg af Vila skjorter, når du shopper skjorter hos Grey Matter.

Se vores udvalg af dameskjorter fra Vila

I en velfungerende garderobe er det vigtigt med en god skjorte, der nemt kan styles og findes frem til forskellige anledninger. Derfor gør vi os umage med at finde de absolut bedste skjorter til shoppen, så du altid kan shoppe din nye skjorte hos os. Det danske modemærke Vila har fingeren på pulsen, og designer samtidig de bedste klassiske skjorter til kvinder. Er du måske på udkig efter en hvid, blå eller stribet skjorte, finder du altid disse i vores sortiment af skjorter fra Vila. Vi mikser de store trends med tidløst simpelt design, så du kan finde begge dele i vores store udvalg af dameskjorter.

Skjorter til kvinder hos Grey Matter

Har du endnu ikke prøvet en af vores populære Vila skjorter, kan vi varmt anbefale dig at dykke ned i det store udvalg. Sortimentet byder på alt fra gode basis styles til de seneste modetrends. Se f.eks. nærmere på en populær denimskjorte, hvis du er vild med et t look. Har du fulgt med i nutidige modetrends, har du også kunne spotte de flotte skjorter med print, som for alvor er kommet frem i kollektionerne sæson efter sæson. Er din stil mere casual, vil vi anbefale dig at tage et kig på en lang skjorte, som nemt kan styles med leggings eller jeans under til hverdagsbrug.

Vi står klar til at sende lækre dameskjorter hjem til dig, når du mangler en ny i garderoben. Vores sortiment opdateres jævnligt, så du altid kan besøge os på greymatter.dk og blive inspireret til, hvordan du nemt kan style de lækre Vila skjorter. Tilmed viser vi ligeledes stylingtips på vores instagramprofil @greymatter_fashion.