Vila nederdele - Shop nederdele til kvinder

Hos Grey Matter finder du et stort udvalg af Vila nederdele. Det danske modemærke har fingeren på pulsen, hvilket afspejles i trendy nederdele, der følger modebilledets store tendenser. Shop flotte midi nederdele, nederdele med print eller en feminin nederdel med flæser, når du dykker ned i vores sortiment af nederdele til kvinder. Også de populære slå-om nederdele og lækre striknederdele kan du finde i vores sortiment af Vila nederdele.
18 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Lang nederdel i mesh fra Vila
VILA
299,95 DKK
30%
Viril Pencil Simply Taupe Knit Skirt
VILA
229,95 DKK 160,00 DKK
Sort kort nederdel
VILA
229,95 DKK
Nyhed
Leopard nederdel fra Vila
Nyhed
Nederdel fra Vila med blomsterprint
40%
Sommer nederdel fra Vila med tern
VILA
299,95 DKK 179,00 DKK
10%
Nederdel fra Vila med blomsterprint
VILA
299,95 DKK 269,00 DKK
10%
Nederdel med blomster print
VILA
299,95 DKK 269,00 DKK
30%
Viril Pencil Black Knit Skirt
VILA
229,95 DKK 160,00 DKK
40%
Vipals nederdel med print fra Vila
VILA
299,95 DKK 179,00 DKK
50%
Vila nederdel med plisse
VILA
329,99 DKK 164,00 DKK
70%
Vila sort imiteret nederdel i cool design med a facon
VILA
279,95 DKK 83,00 DKK

Vila nederdele - Stort udvalg af nederdele fra Vila

Hos Grey Matter finder du et stort udvalg af Vila tøj og heriblandt har vi håndplukket et lækkert udvalg af nederdele fra det danske modemærke. Vila har et skarpt øje på modebilledet og giver hver sæson deres bud på tidens flotteste nederdele med inspiration fra de store modetrends. Uanset om du er på udkig efter en nederdel til hverdag eller en fest nederdel, så håber vi at se dig her hos Grey Matter - vi tilbyder et trendy og bredt sortiment af Vila nederdele.

Nederdele til kvinder - Vila nederdele online

Vi elsker trends og håndplukker hver sæson vores favoritter, når Vila præsenterer os for sæsonens nye nederdele. Vi er glade for både korte nederdele, midi nederdele og lange nederdele. Både en klassisk sort nederdel og en trendy nederdel med flæser har vi valgt at inkorporere i vores sortiment, så du forhåbentlig kan finde inspiration hos os uanset om din stil er klassisk, feminin eller rå. Shop Vila nederdele online og find din nye yndlingsnederdel her hos Grey Matter. Kollektionen byder på smukke farver og prints samtidig med, at du altid kan finde klassiske nederdele i vores sortiment.

Lange nederdele og korte nederdele - Shop nederdele hos Grey Matter

Er du på udkig efter en kort nederdel? Eller måske det er en lang nederdel, du mangler i din garderobe? Begge dele kan du finde her på shoppen, hvor vores udvalg af nederdele ligger til fordelagtige priser. Med fokus på forskellige stilretninger, kan du shoppe alt lige fra rå denim nederdele til fine sommer nederdele, nederdele med flæser eller slå-om nederdele. Se f.eks. nærmere på vores mini skirts, hvis din sommergarderobe skal opdateres. Er du på udkig efter en nederdel til de festlige anledninger, så anbefaler vi dig en af vores smukke lange nederdele eller midi nederdele.

Uanset hvilken nederdel du har øje på, så garanterer vi god kvalitet og lækkert design, når du shopper nederdele fra Vila hos Grey Matter. Vi glæder os til at inspirere dig med smukke nederdele og står klar til at sende lækre pakker hjem til dig, næste gang du er på udkig efter en nederdel.