Ventetøj - Shop ventetøj på Grey Matter

Er du gravid og på udkig efter behageligt ventetøj? Her finder du vores udvalg af behageligt tøj, der kan bruges som gravid. Vi har bl.a. fundet de lækreste leggings med masser af stretch og løse kjoler, der er nemme at hoppe i og ikke kræver en stor styling. Se også vores udvalg af cardigans til kvinder, som alle nemt kan styles over en t-shirt og med et par bukser eller leggings under.
59 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering

Ventetøj - Behageligt ventetøj

Er du på udkig efter noget behageligt ventetøj? Hos Grey Matter ønsker vi at inspirere dig med lækkert modetøj, der nemt kan bruges som gravid. Vi har derfor udvalgt et lille sortiment af lækkert og behageligt ventetøj, hvor vi har sat fokus på en behagelig komfort og pasform.

Shop ventetøj hos Grey Matter - Se vores kjoler og behagelige leggings

Komfort er altafgørende for os, når vi finder styles til vores sortiment af ventetøj - alle styles skal være yderst behagelige at have på, uden noget der strammer eller generer. Vi har derfor udvalgt alt lige fra flotte kjoler og cardigans til behagelige nederdele og leggings. Tag f.eks. et kig på vores kjoler, der sagtens kan bruges som graviditetskjoler - da mange af kjolerne har en løs pasform eller er i et stretchy materiale, hvor der er plads til den fine mave. Har du det bedst i et par bløde leggings, så finder du også dette her på Grey Matter. Vi har et stort udvalg af lækre leggings med masser af stræk og med en behagelig elastik i taljen. Også nederdele kan være rart at have som ventetøj, hvis du f.eks. går efter en strik nederdel, som ligeledes har meget stretch. Vi har desuden et stort udvalg af lange cardigans, som er gode at have i garderoben til at smide over en top eller bluse i hverdagen.

Vi håber du kan finde ventetøj her på Grey Matter, som du føler dig komfortabel og tilpas i. Vi gør vores ypperste for at samle et bredt udvalg af flot ventetøj til dig, der både vil være komfortabel og samtidig kunne klæde dig i et lækkert outfit.