Underdele - Shop bukser og nederdele på Grey Matter

Er du på udkig efter de perfekte bukser, behagelige leggings eller en smuk nederdel? Alt dette finder du i vores sortiment af underdele til kvinder. Vi har det største udvalg af bukser til damer - shop de bedste jeans, suit pants eller måske vores populære cargo bukser? Du finder også et bredt udvalg af midi nederdele og lange nederdele, når du shopper her på Grey Matter.
108 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Nyhed
Rå army bukser til damer
Grey Matter Selection
399,95 DKK
Sort nederdel til damer
VILA
299,95 DKK
Varme strømpebukser med fleece til damer
Pieces
99,95 DKK
Nyhed
Sort Cargo buks set fra siden
Grey Matter Selection
399,95 DKK
Nyhed
Sort buks med vidde til damer
10%
Rå bukser i imiteret skind til damer
VILA
349,95 DKK 314,00 DKK
Nyhed
Sort cargo nederdel til damer
VILA
299,95 DKK
Sorte cykelshorts til damer fra Grey Matter
VILA
89,95 DKK
Indershorts til kvinder
VILA
89,95 DKK
Naturfarvede undershorts til damer
Pieces
99,95 DKK
Sort Vicommit buks fra Vila set forfra
51%
Sorte indershorts til damer
Pieces
99,95 DKK 49,00 DKK

Stort udvalg af bukser, nederdele og leggings hos Grey Matter

På Grey Matter kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af underdele til den stilbevidste kvinde, der ønsker modetøj i god kvalitet til fornuftige priser. Dette danner ramme for vores brede udvalg af underdele. Her forener vi forskellige stilretninger, modemærker og designs. Vi har alt lige fra lækre bukser såsom jeans og coatede bukser til gode leggings og tights til damer. Ligeledes har vi smukke nederdele og lækre suit pants, der egner sig perfekt til de festlige lejligheder afhængig af, hvilken stil du foretrækker til fest.

Nederdele - Shop mini nederdele og lange nederdele her

Mangler du et feminint touch i din garderobe, så kan du med fordel se nærmere på vores nederdele til kvinder. Nederdele er en stor del af vores sortiment, da vi elsker at style dem til hverdag og ligeledes pifte dem op til festlige anledninger. Udvalget af nederdele spænder bredt i forhold til materialer og design. De populære flæse nederdele og elegante maxi nederdele er perfekte til fest - og til hverdag elsker vi at style vores mini nederdele med en lækker striktrøje eller t-shirt. Hos Grey Matter kan du shoppe alt fra mini nederdele, midi nederdele og lange nederdele, så du kan finde netop den nederdel, du er på udkig efter.

Bukser - Stort udvalg af bukser, leggings og suit pants

I vores sortiment af bukser er der til enhver smag - om du foretrækker den simple, rå eller klassiske stil, så har vi et par lækre bukser til dig. Vi elsker variationen i udvalget, hvor du kan finde dine favoritter iblandt jeans, suit pants, leggings, coatede bukser mm. Leder du efter et par gode hverdagsbukser, så anbefaler vi dig at se nærmere på vores jeans, hvor pasform og komfort går hånd-i-hånd. Vi har også håndplukket et lille fint udvalg af rå bukser, der er perfekte til hverdag - her kan du shoppe coatede bukser og leggings samt cargo bukser i forskellige modeller. Uanset hvilke bukser du har forelsket dig i, så garanter vi god pasform og komfort, da det er altafgørende, når vi udvælger styles til shoppen. Både pasform og komfort er testet til det yderste i alle vores bukser, når vi præsenterer dig for nye bukser til din garderobe.

Find dine favoritter i vores store udvalg af underdele - måske et par af vores lækre jeans skal hjem i din garderobe? Eller måske dit klædeskab skal opdateres med de seneste trends inden for bukser og nederdele - f.eks. en flæsenederdel eller maxi nederdel? Alt dette finder du her på Grey Matter, hvor det unikke sortiment opstår i mikset mellem basis styles og trend styles. Vi står klar til at sende lækre bukser og nederdele hjem til dig allerede i dag. Skulle du have spørgsmål til pasform eller størrelser, så vi vil glæde os til at vejlede dig over mail eller telefon, hvor vi sidder klar alle hverdage.