Tunika - Shop smukke tunikaer til kvinder

Herunder finder du et fint udvalg af tunikaer til damer. Shop styles fra store danske modemærker, og se bl.a. nærmere på de lækre tunika kjoler fra velkendte Vila. Sammensæt dine favoritter med strømpebukser eller et par flotte leggings - God shopping!

6 Varer
Anbefalet
Størrelser
39%
Strik kjole med rullekrave til damer
ONLY
329,95 kr.199,95 kr.
15%
Oversize skjorte til damer
20%
Dametøj - Hvid skjorte til damer
VILA
299,95 kr.239,00 kr.
70%
Hvid lang skjorte til damer
Pieces
249,95 kr.74,00 kr.
Skriv dig op
Kjole med print og knapper
Skriv dig op
Strikkjole med rullekrave

Tunika - Find din nye tunika online hos Grey Matter

Tunikaen er tilbage i modebilledet, og her på shoppen er vi vilde med de flotte designs. Hos Grey Matter kan du shoppe et bredt udvalg af tunikaer i skønne basisfarver, som er lette at style til hverdagsbrug. Sortimentet vil ligeledes bære præg af de nyeste modetrends, og du finder derfor unikke print og mønstre iblandt de udvalgte styles. Vi håber, at du vil dykke ned i kategorien, hvori vi har samlet de absolut største favoritter af tunikaer fra de danske modemærker.

Stilfulde tunika kjoler

De populære tunika kjoler er også at finde her på shoppen. Med en tunika i garderoben, kan du nemt få skabt et lækkert og comfy outfit. Tunika kjolen kan styles med et par sorte strømpebukser eller leggings i vinterhalvåret, og i sommersæsonen styler vi dem med cykelshorts under og et par sneakers til. Du kan ligeledes nemt smide en cardigan eller rå læderjakke over din tunika, hvis du ønsker et lag-på-lag look. De printede tunikaer er flotte at kombinere med et par coatede leggings, som giver kant til designet, hvorimod de ensfarvede af slagsen f.eks. styles ideelt med et par jeans, som udtrykker et lækkert og simpelt hverdagsoutfit.

Hos Grey Matter elsker vi de flotte tunikaer, som alle er nøje udvalgt til lige præcis vores webshop. Vi glæder os til at inspirere dig med fine nyheder i lækre farvenuancer og print, når du ser nærmere på vores udvalg af tunikaer til kvinder her på siden.