Tunika - Se vores udvalg af flotte tunikaer her på Grey Matter

Er du på udkig efter en flot tunika? Vi har samlet vores udvalg af tunikaer til damer her - shop tunikaer fra kendte danske modemærker. Se også nærmere på de lækre tunika kjoler fra bl.a. VILA. Vores tunikaer kan nemt styles med strømpebukser eller et par flotte leggings.
24 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
23%
Tunika kjole i strik med rullekrave til damer fra Vila
VILA
259,95 DKK 200,00 DKK
70%
Sort kjole med knapper og løs pasform
ONLY
299,95 DKK 89,00 DKK
Lang hvid dameskjorte med slids i siden
Nyhed
Sort blazerjakke til damer
ONLY
329,95 DKK
70%
Skjorte kjole med flæsedetaljer
50%
Oversize skjorte til damer
ONLY
299,95 DKK 149,00 DKK
70%
Smuk festkjole tunika til damer
Love & Divine
600,00 DKK 180,00 DKK
70%
Love And Devine kjole
Love & Divine
600,00 DKK 180,00 DKK
50%
Tunika kjole med bindebånd og lange ærmer til damer
ONLY
229,95 DKK 114,00 DKK
70%
Dametøj - Skjorte til damer med print
Pieces
299,95 DKK 89,00 DKK

Tunika - Shop tunikaer her på Grey Matter

Tunikaen er tilbage i modebilledet og her på shoppen er vi vilde med de flotte tunika. På Grey Matter kan du shoppe et bredt udvalg af tunika i skønne basis farver, som er lette at style til hverdag. Sortimentet vil ligeledes bære præg af de nyeste modetrends - derfor finder du også flotte print og mønstre i vores sortiment af tunikaer til kvinder. Vi håber, at du vil se nærmere på vores udvalg af tunikaer, hvor vi har samlet vores absolutte favoritter fra de danske modemærker.

Shop tunika kjoler hos Grey Matter - Tunikaer til kvinder

De populære tunika kjoler er også at finde her på shoppen. Med en tunika i garderoben, kan du nemt få et lækkert og comfy outfit. Tunika kjolen kan styles med et par sorte strømpebukser eller leggings i vinterhalvåret - og til sommer styler vi vores tunikaer med cykelshorts under og et par sneakers til. Du kan også nemt mikse en cardigan eller rå læderjakke over din tunika, hvis du ønsker et lag-på-lag sæt. De printede tunikaer er flotte at style over et par coatede leggings, som giver kant til designet - og de ensfarvede tunikaer kan f.eks. styles til et par jeans, som understreger et lækkert og simpelt hverdagslook.

Her på Grey Matter er vi vilde med de flotte tunikaer, som alle er nøje udvalgt til vores webshop. Vi glæder os til at inspirere dig med fine nyheder i lækre farver og print, når du dykker ned i vores udvalg af tunikaer til kvinder.