Fine trøjer til kvinder hos Grey Matter

Er du på udkig efter en lækker trøje eller bluse? Se vores store sortiment af striktrøjer, langærmede trøjer og sweatshirts til damer. Vi har udvalgt de lækreste trøjer fra store danske modemærker. Tag et kig på populære striktrøjer fra Vila, eller se nærmere på trendy sweatshirts fra Pieces.

164 Varer
Anbefalet
Størrelser

Trøjer - Vi har det største sortiment online

Hos Grey Matter kan du shoppe lækre trøjer til hverdagsgarderoben. Alle vores trøjer er håndplukket med øje for en god pasform og et lækkert design. Trøjer dækker over flere forskellige styles, hvilket afspejler sig i vores brede udvalg her på shoppen. Vi har et stort sortiment af lækre basis bluser, der kan styles til både jeans, leggings, suitpants mm. Ydermere har vi fundet vores favoritter fra de helt store modetrends. Se bl.a. nærmere på vores bluser med pufærmer, lækre sweatshirts og flotte striktrøjer med turtleneck.

Lækre striktrøjer til damer

Mangler du en striktrøje i din garderobe, finder du det største udvalg hos Grey Matter. Vi kombinerer fordelagtige priser med lækker kvalitet, så du til hver en tid kan shoppe flotte og behagelige trøjer hjem til dit klædeskab. Vi har striktrøjer i milde farver og sæsonfarver, således at du nemt kan tilpasse trøjen til din personlige stil. Vi er vilde med oversize striktrøjer samt de mere tætsiddende strikbluser. Begge dele finder du, når du dykker ned i vores sortiment af trøjer til kvinder.

Sweatshirts og ribstrikkede bluser

Vi er ligeledes meget inspirerede af den rå og sporty garderobe, hvor sweatshirts er et key item! Denne trend har for alvor fået sin plads i modebilledet, hvor de populære sweatshirts nu er at finde hos alle de store brands. Der er ingen tvivl om, at sweatshirts er blevet en kæmpe trend i modebilledet, når det kommer til styling i hverdagen. Derfor har vi håndplukket et fint udvalg af cool sweatshirts, der kan tilføre et casual og trendy touch til dit look. Sammensæt dem med nederdele, jeans, suitpants og skindbukser afhængig af hvilket outfit, du ønsker at skabe. Vi er sikre på, at trenden varer ved de næste mange sæsoner! De lækre ribstrikkede bluser har vi ligeledes en kæmpe forkærlighed for. Her er du garanteret en skøn pasform, der fremhæver din figur på allerbedste vis. Det ribbede materiale sætter sig nemlig flot ind til kroppen, og klæder enhver kropstype.

Vi får dagligt fine nyheder ind af døren, og glæder os til at præsentere dig for de seneste trends inden for trøjer. Dette vil i kombination med lækre basis trøjer danne ramme for vores store udvalg af trøjer hos Grey Matter. På vores blog og instagramprofil giver vi desuden outfit inspiration til styling af flotte trøjer. Kig meget gerne forbi vores sociale medier, hvis du ønsker ny inspiration til dit klædeskab samt indblik i modebilledets tendenser netop nu.