Trøjer til kvinder - Shop flotte trøjer på Grey Matter

Er du på udkig efter en lækker trøje eller bluse? Se vores store udvalg af trøjer til kvinder - hvor du kan shoppe alt fra striktrøjer, langærmet trøjer, sweatshirts og bluser til damer. Vi har udvalgt de lækreste trøjer fra store modemærker - tag et kig på de populære striktrøjer fra VILA eller se nærmere på de trendy sweatshirts fra PIECES.
152 Varer
Anbefalet
Størrelser

Trøjer - Vi har det største udvalg af trøjer på Grey Matter

Hos Grey Matter kan du shoppe lækre trøjer til hverdagsgarderoben. Alle vores trøjer er håndplukket med øje for en god pasform og et lækkert design. Trøjer dækker over mange forskellige styles, hvilket afspejler sig i vores brede udvalg af trøjer her på shoppen. Vi har et stort udvalg af lækre basis bluser, der kan styles til både jeans, leggings, suit pants mm. Ydermere har vi fundet vores favoritter fra de helt store modetrends - se bl.a. nærmere på vores bluser med pufærmer, lækre sweatshirts og flotte turtleneck strik.

Shop et stort udvalg af striktrøjer hos Grey Matter

Mangler du en striktrøje i din garderobe, så finder du det største udvalg her hos Grey Matter. Her kombinerer vi fordelagtige priser med lækre kvaliteter, så du til hver en tid kan shoppe flotte og behagelige trøjer hjem til dit klædeskab. Vi har striktrøjer i milde farver og sæsonfarver, således at du nemt kan finde en striktrøje, der passer til dig og din stil. Vi er vilde med de oversize striktrøjer og de mere tætsiddende strikbluser - så du finder begge dele, når du dykker ned i vores sortiment af trøjer til kvinder.

Shop trøjer til kvinder - Striktrøjer, sweatshirts og bluser

Vi er også meget inspirerede af den rå og sporty garderobe, hvor sweatshirts er et key item! Denne trend har for alvor fået sin plads i modebilledet, hvor de populære sweatshirts nu er at finde hos alle de store modemærker. Der er ingen tvivl om, at sweatshirts er blevet en kæmpe trend i modebilledet, når det kommer til hverdagsstyling! Derfor har vi håndplukket et lille fint udvalg af cool sweatshirts, der kan tilføre et casual og trendy touch til dit look. Miks dem både til nederdele, jeans, suitpants og skindbukser afhængig af hvilket look, du ønsker at fremhæve. Vi er sikre på, at trenden varer ved de næste mange sæsoner! Vi har også en forkærlighed til de lækre rib bluser. Her er du garanteret en skøn pasform, der fremhæver ens figur på bedste vis. Rib materialet sætter sig nemlig flot ind til kroppen og klæder enhver kropstype. Shop lækre rib bluser fra Pieces, som bl.a. har deres gode Pcanna bluse, som vi elsker her på shoppen.

Vi får dagligt lækre nyheder ind af døren og glæder os til at præsentere dig for de seneste trends inden for trøjer. Dette vil i kombination med lækre basis trøjer danne ramme for vores store udvalg af trøjer hos Grey Matter. På vores blog og Instagram profil giver vi desuden outfit inspiration til styling af flotte trøjer - kig meget gerne forbi vores sociale medier, hvis du ønsker ny inspiration til dit klædeskab, og hvis du vil have et indblik i modebilledets tendenser netop nu!