Tern - Shop ternede jakker på Grey Matter

Tern hitter sæson efter sæson - og vi elsker det her på shoppen! Vi har fyldt shoppen med de lækreste tern, som du bl.a. kan shoppe på kjoler, nederdele og toppe. Også de populære ternede jakker er nogle af vores favoritter. Vi håndplukker hver sæson de flotteste ternede jakker til shoppen fra mærker som Pieces og Vila.
6 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering

Tern - Shop den populære modetrend på Grey Matter

Du har formentlig allerede bemærket den store modetrend, der vender tilbage hvert år - TERN! Her på Grey Matter tør vi godt kalde det en klassiker i den moderne garderobe - den giver nemlig utallige stylingmuligheder! De populære tern træder særligt frem i efteråret og vinteren, hvor vi ser det på overtøj i mange forskellige nuancer og materialer. Men ikke kun vintersæsonen byder på tern - også sommerkollektionerne byder på smukke tern i fine toppe, lækre bluser samt på kjoler. Du kan nemt fremhæve et personligt look, når du inkorporerer tern i dit outfit. Gå efter de lyse tern, hvis din stil er feminin - eller vælg små tern, hvis du er mere til et minimalistisk look. Elsker du det rå look, så kan du med fordel vælge items med store tern, f.eks. i de grå/sorte farver. Opdater din garderobe med den populære modetrend, der passer perfekt ind i hverdagsgarderoben!

Ternede jakker - Shop jakker online hos Grey Matter

Blandt de ternede styles, er jakken vores absolutte favorit! Ejer du endnu ikke en ternet jakke, så skal du se nærmere på vores store udvalg af ternede jakker fra danske modemærker samt vores Grey Matter Selection, hvor vi håndplukker unikke styles fra små udenlandske leverandører. Fælles for alle vores ternede jakker er den gode komfort, der gør hver enkel jakke meget behagelig at have på. Ligeledes går vi efter lækre farvekombinationer, hvor mikset mellem nuancerne skaber en fin dybde i designet. Her på shoppen er vi vilde med den nordiske coolness, der ofte danner grundlag for vores styling - og her er en ternet jakke et musthave item! I vores sortiment bestræber vi os på at udvælge ternede jakker fra forskellige mærker. Vi håndplukker bl.a. ternede jakker hos de danske mærker Vila, Pieces og Only.

En ternet skjorte er også god at have i garderoben, hvis du er glad for et casual look til hverdag. Netop derfor er den ternede skjorte blevet en fast del af modebilledet, hvor den fås i et utal af varianter. Både store og små tern samt forskellige farver er at finde i modekollektionerne. Her på shoppen er vi vilde med alle slags - og er derfor løbende på udkig efter flotte ternede skjorter. En ternet skjorte er nem at style til hverdag, f.eks. med jeans eller coatede leggings.

Er du på udkig efter styles, du kan finde frem sæson efter sæson - og som aldrig går af mode? Så kan du roligt vende blikket mod de flotte tern - disse styles er tidsløse og kan findes frem i klædeskabet gennem hele året. De kommer i et utal af farvekombinationer, så du nemt kan finde din favorit! Vi deler masser af stylingtips og outfit inspiration til tern på vores blog og Instagram @greymatter_fashion.