Tern - shop den populære modetrend på Grey Matter

Tern hitter sæson efter sæson - og vi elsker det her på shoppen! Vi har fyldt shoppen med de lækreste tern, særligt den cool ternede jakke er en favorit hos os.
2 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Nyhed
Pccade White Blue Check Dress
20%
Pieces Pcgaby Ecru Check Jacket
Pieces
679,95 DKK 543,00 DKK

Vi har et stort udvalg af trendy styles i tern. Shop cool jakker, bluser, skjorter og meget mere!

Du har formentlig allerede bemærket den store modetrend, der vender tilbage hvert år - TERN! Her på Grey Matter tør vi godt kalde det en klassiker i den moderne garderobe - den giver nemlig utallige stylingmuligheder! De populære tern træder særligt frem i efteråret og vinteren, hvor vi ser det på overtøj i mange forskellige nuancer og materialer. Men ikke kun vintersæsonen byder på tern - også sommerkollektionerne byder på smukke tern i fine toppe, lækre bluser samt på kjoler. Du kan nemt fremhæve et personligt look, når du inkorporerer tern i dit outfit. Gå efter de lyse tern, hvis din stil er feminin - eller vælg små tern, hvis du er mere til et minimalistisk look. Elsker du det rå look, så kan du med fordel vælge items med store tern, f.eks. i de grå/sorte farver. Opdater din garderobe med den populære modetrend, der passer perfekt ind i hverdagsgarderoben!


Den trendy ternet jakke - shop ternede jakker hos Grey Matter


Blandt de ternede styles, er jakken vores absolutte favorit! Ejer du endnu ikke en ternet jakke, så skal du se nærmere på vores store udvalg af ternede jakker fra danske modemærker samt vores Grey Matter Selection, hvor vi håndplukker lækre, unikke styles fra små udenlandske leverandører. Fælles for alle vores ternede jakker, er den gode komfort, der gør hver enkel jakke meget behagelig at have på. Ligeledes går vi efter lækre farvekombinationer, hvor mikset mellem nuancerne skaber en fin dybde i designet. Her på shoppen er vi vilde med den nordiske coolness, der ofte danner grundlag for vores styling - og her er en ternet jakke et musthave item! I vores sortiment bestræber vi os på at udvælge ternede jakker fra forskellige mærker. Vi finder bl.a. jakker hos de danske mærker Vila, Pieces og Neo Noir. Måske du kender den populære Neo Noir Pike jakke? En bestseller her på Grey Matter, som vi elsker! Også Vila designer flotte jakker i tern - her har vi f.eks. ternede jakker i lyse nuancer til dig, der er glad for det feminine look.


Ternede skjorter - trendy og casual skjorte til hverdag


En ternet skjorte er god at have i garderoben, hvis du også er vild med det casual look til hverdag. Netop derfor er den ternede skjorte blevet en fast del af modebilledet, hvor den fås i et utal af varianter. Både store og små tern samt forskellige farver, er at finde i modekollektionerne. Her på shoppen er vi vilde med alle slags - og har derfor håndplukket de absolut lækreste ternede skjorter til dig! Den ternede skjorte er nem at style til hverdag, f.eks. med jeans eller coatede leggings.


Er du på udkig efter styles, du kan finde frem sæson efter sæson - og som aldrig går af mode? Så kan du roligt vende blikket mod de cool og trendy tern - disse styles er tidsløse og kan findes frem i klædeskabet gennem hele året. De kommer i et utal af lækre farvekombinationer, så du nemt kan finde din favorit! Vi deler masser af stylingtips og inspiration til tern inde på vores blog samt vores Instagram profil @greymatter_fashion.