Dame tasker - Shop rå og feminine dame tasker hos Grey Matter

Mangler du en ny taske? Her på shoppen har vi en svaghed for tasker, særligt crossbody tasker, bæltetasker og nittetasker har vi en forkærlighed for. En lækker taske kan fuldende dit look og personliggøre dit udtryk. Du finder de seneste tendenser inden for tasker her på Grey Matter.
3 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering

Fuldend din styling med en lækker taske fra Grey Matter

Her hos Grey Matter er vi glade for accessories og bruger dem flittigt til at pifte vores outfit op. Særligt tasker kan sætte prikken over i’et, og være med til at understrege et bestemt look. Vi udvælger tasker i forskelligt design, således at du både kan finde tasker til hverdag og fest. Når vi håndplukker sortimentet til shoppen, kigger vi desuden efter tasker, som har dét ekstra i designet i form af en fin detalje, en lækker farve eller andet, der kan skabe helheden i stylingen.

Shop crossbody tasker, bæltetasker og shoppingbags

Vi elsker at holde øje med modetendenserne, men vi værdsætter også et funktionelt design til hverdag, hvor det kræver at man kan være på farten en hel dag. Derfor har vi fået en stor glæde for de smarte bæltetasker, også kaldet bumbags, der forener praktik og funktionalitet med cool design. Med de mange små rum og inddelinger, kan bæltetasken rumme alle dine nødvendigheder og er derfor oplagt til den travle hverdag, samtidig med at den tilfører dit look et t touch. Et andet bud på en lækker og anvendelig hverdagstaske, er de populære crossbody tasker. Her er der særligt taget højde for funktionalitet, da de ofte har justerbare kæder, således at du både kan bære tasken på skulderen, samt cross body. Crossbody tasken er en rerunner i modebilledet - vi udvælger derfor farver, der let kan mikses ind i garderoben og styles til mange looks.

Overvej farver og detaljer, når du vælger din taske til hverdag og fest - det er de små elementer, der fuldender udtrykket. Derfor er der i vores håndplukkede sortiment af tasker, lagt vægt på de små detaljer. Vores udvalg af dame tasker ligger til fordelagtige priser, så du med god samvittighed kan shoppe din nye taske hos Grey Matter. Mangler du inspiration til styling af tasker, så kig forbi vores blog eller hop ind forbi vores Instagram @greymatter_fashion, som dagligt opdateres med lækre outfits og nyheder.