T-shirts og toppe

Uanset årstid er t-shirts og toppe altid et musthave i klædeskabet. Står du og mangler en smuk blonde top? En god basis t-shirt? Eller en enkel strop top? Vi byder på et stort udvalg af toppe og t-shirts, både i basisfarver og med print. Dyk ned i vores sortiment, og find din nye favorit overdel her.
254 Varer
Anbefalet
Størrelser

Se vores fine udvalg af toppe og T-shirts

På Grey Matter kan du shoppe et bredt udvalg af toppe til gode priser. Med en hyppig opdatering af udvalget, finder du derfor modens seneste trends inden for toppe. Gode basistoppe i skønne bomuldskvaliteter, har ligeledes en fast plads i sortimentet, da dét for os er musthaves i hverdagsgarderoben. Når vi sammensætter outfits, bruger vi toppen som grundsten i vores look eller som det item, der skaber helheden og fuldender vores outfit. Vi sætter pris på en god basistop i en lækker kvalitet, der kan mikses under strik eller skjorter - og som kontrast elsker vi også de feminine blondetoppe, lækre t-shirts og trendy styles, der kan sætte prikken over i’et på vores styling. Hvad end du skal bruge en top til hverdag eller fest, så består vores sortiment af forskellige styles, der alle kan dresses både op og ned - og desuden trækkes i forskellige stilretninger, således at du let kan mikse og matche din garderobe med toppe fra Grey Matter.

Basistoppe til gode priser - Se vores store udvalg af basistoppe

I en velfungerende garderobe er basis items et musthave, heriblandt gode basistoppe. Basis toppen kommer i flere varianter og farver, og er god at bruge under skjorter eller strikbluser for ekstra komfort. I vores sortiment finder du både enkle tank toppe i et let materiale, samt fine basis toppe med små detaljer, som eksempelvis en lille blondekant. Når vi udvælger basis items til shoppen, går vi efter klassiske farver såsom sort, hvid og grå - på den måde sikrer vi os, at kunne mikse vores basis styles til resten af klædeskabet. Er du på udkig efter nye basis toppe, så anbefaler vi dig at vende blikket mod det danske modemærke Vila - her har vi udvalgt forskellige basis-serier, der fast er at finde i sortimentet på Grey Matter. Komfort og pasform danner ramme for designet, hvorfor Vila’s basiskollektioner kommer i de lækreste bomuldskvaliteter. Hertil er priserne yderst overkommelige, så du med god samvittighed kan opdatere din garderobe med nye, skønne basistoppe.

T-shirts - Vores T-shirts er et musthave til garderoben

Et af vores absolutte musthaves i garderoben er t-shirten, og gerne i flere forskellige varianter. Alle modemærkerne byder på kollektioner af lækre t-shirts, med og uden print. Vi fokuserer på at have et sortiment af t-shirts i basisfarver og milde sæsonfarver, således at du kan skabe et simpelt look ud fra din basis tee. Men vi er mindst lige så vilde med de printede versioner, og særligt trenden med de rå dyremotiver, som eagle printet, er vi vilde med! Vi ser det blandt andet hos de store internationale brands Anine Bing og Kenzo, men også de danske modemærker har taget trenden til sig, og kreeret deres take på de rå dyremotiver, særligt de cool eagle motiver. I t-shirt-kategorien finder du både t-shirts med en tætsiddende pasform, samt styles med lidt længere ærmer eller en oversize pasform. De forskellige pasformer skaber vidt forskellige udtryk, og vi elsker derfor at eksperimentere med t-shirts i vores styling, for at skabe trendy og lækre looks. På Grey Matter kan du shoppe t-shirts med rå print, feminine designs med v-udskæringer eller flæsedetaljer, samt cool statement tee’s og meget mere. Også den hvide herre t-shirt er virkelig lækker, mikset med et par jeans og i kombination med masser af smykker! Vi håber, at du i vores sortiment af t-shirts finder en variant, der kan fuldende dit look og sætte prikken over i’et på din styling.

Blondetoppe - Shop smukke og feminine blondetoppe

Blondetoppen vender tilbage sæson efter sæson i forskellige varianter og nuancer. Her på Grey Matter er vi vilde med de elegante blondestyles, der virkelig kan understrege et feminint look. Når vi køber blondetoppe hjem til shoppen, håndplukker vi udelukkende kvalitetsblonder, der samtidig er forskellige i udtrykket, så vi kan tilbyde et unikt, men varieret udvalg af smukke blondetoppe. Den hvide blondetop er en klassiker, og kan let styles til både hverdag og fest - denne style er derfor fast at finde på Grey Matter. På shoppen finder du desuden blondetoppe fra danske såvel som udenlandske modemærker. Vi har ligeledes styles, hvor blonden er gennemgående på hele toppen, samt toppe, hvor det blot er en blondekant, der pryder designet. Vi bestræber os altså på at have et sammensat sortiment, hvor du kan finde toppe med diskrete blondedetaljer, hvis du vil holde det klassisk og enkelt - lige så vel som du kan finde styles, der har et gennemgående blondebroderi, hvis du elsker at gå all-in på den feminine stil.

Toppe med mønster og print - Tilfør farver til dit look

De printede og mønstrede toppe er ikke til at komme udenom, når modemærkerne lancerer kollektioner. En mønstret top tilfører kant til dit outfit, og udtrykker personlighed ud fra det mønster eller print, du ifører dig. Modebilledet viser print og mønster i et utal af farvekombinationer - du finder derfor et varieret sortiment af mønstrede og printede toppe på Grey Matter. Blomstermønstrene fremhæver det feminine design, hvorimod et grafisk print tilfører et cool touch til dit outfit. Uanset om din stil er rå, feminin eller casual, kan du finde mønstrede og printede styles, der kan komplimentere dit klædeskab! Er du blevet inspireret af trenden?

Vi håber, at du vil tage et kig i vores kategori af toppe og lade dig inspirere til at inkorporere de gode basistoppe, samt de feminine og trendy varianter i din hverdagsgarderobe eller festgarderobe. Ønsker du stylingtips, kan du kigge forbi vores blog, hvor toppen ofte indgår i vores looks. Følg løbende med, når nyhederne lander på shoppen, for at se hvordan vi styler de smukke toppe. Du vil dagligt kunne følge med i alle nyhederne, der lander online ved at følge os på Instagram @greymatter_fashion. Vi glæder os til at pakke fine toppe og sende hjem til dig, så din egen garderobe også kan prydes med gode basistoppe, trendy t-shirts, lækre blondetoppe, samt smukke print og mønstre. Skulle du f.eks. have spørgsmål angående pasform eller størrelse? Husk at du altid er velkommen til at kontakte os på info@greymatter.dk eller på telefon +45 4252 0276. Bor du i nærheden af Hørsholm, eller skulle du komme forbi, så glæder vi os til at byde dig velkommen i vores showroom, hvor der er god mulighed for at prøve vores toppe, og finde den helt rigtige størrelse.