T-shirts og toppe

Ved enhver årstid er t-shirts og toppe musthaves i klædeskabet. Mangler du netop en smuk blondetop? En god basis t-shirt? Eller en simpel tanktop? Kategorien herunder byder på et stort udvalg af utallige toppe og t-shirts, både i basisfarver og med print. Dyk ned i sortimentet, og find din nye favorit overdel deriblandt.

385 Varer
Anbefalet
Størrelser

Et varieret udvalg af toppe og t-shirts hos Grey Matter

Hos Grey Matter kan du shoppe et bredt udvalg af toppe til gode priser. Med en hyppig opdatering af sortimentet, finder du modens seneste trends iblandt vores håndplukkede samling. Gode basistoppe i skønne bomuldskvaliteter, har ligeledes en fast plads på shoppen, da det for os er musthaves i hverdagsgarderoben. Når vi sammensætter outfits, benytter vi toppen som grundstenen, eller som et item, der skaber helheden og fuldender dets udtryk. Vi sætter pris på en god basistop i en lækker kvalitet, der kan tages i brug under striktrøjer eller skjorter. Som kontrast elsker vi ligeledes feminine blondetoppe, lækre t-shirts og trendy designs, der kan sætte prikken over i’et i vores hverdags- og feststyling. Om end du søger en top til hverdag eller et givet selskab, så består sortimentet af forskellige styles, der alle kan dresses hhv. op og ned - og desuden tilpasses adskillige stilgenrer, således at du let kan kombinere din øvrige garderobe med overdele fra Grey Matter.

Basistoppe til gode priser

I en velfungerende garderobe er basis items et musthave, heriblandt gode basistoppe. Basistoppen kommer i flere varianter og farvenuancer, og er god at bruge under skjorter eller strikbluser for ekstra komfort. I vores sortiment finder du både enkle tanktoppe i et let materiale, samt fine basistoppe med små detaljer, som eksempelvis en lille blondekant. Når vi udvælger basis items til shoppen, går vi udelukkende efter klassiske farver såsom sort, hvid og grå. På den måde sikrer vi os, at kunne matche vores basis styles med resten af klædeskabet. Er du på udkig efter nye basistoppe, anbefaler vi dig at vende blikket mod det danske modemærke VILA. Derfra har vi udvalgt forskellige basale kollektioner, der fast er at finde i sortimentet her hos os. Komfort og pasform danner ramme for designet, hvorfor VILAs overdele i kategorien fås i de lækreste bomuldskvaliteter. Hertil er priserne yderst overkommelige, så du med god samvittighed, kan opdatere garderoben med nye og skønne basistoppe.

T-shirten er et musthave

Ét af vores absolutte musthaves i garderoben er t-shirten - og gerne i flere forskellige varianter. Alle modebrands rummer kollektioner af lækre t-shirts både med og uden print. Vi fokuserer på, at have et sortiment af t-shirts i basisfarver og milde sæsonfarver, således at du kan skabe et simpelt look ud fra din basis tee. Dog er vi mindst lige så vilde med deres printede versioner, og særligt trenden med rå dyremotiver, såsom eagle printet, er vi vilde med! Vi ser det blandt andet hos de store internationale brands Anine Bing og Kenzo, men også modemærkerne herhjemme har taget trenden til sig, og kreeret deres take på de rå dyremotiver. I t-shirt-kategorien finder du både t-shirts med en tætsiddende pasform, samt styles med lidt længere ærmer eller en oversize pasform. Forskellen på snittet skaber vidt varierede udtryk, og vi elsker dermed at eksperimentere med t-shirts i vores styling, for at skabe trendy og lækre outfits. Hos Grey Matter kan du shoppe t-shirts med rå print, feminine designs med v-udskæringer eller flæsedetaljer, samt cool statement tees og meget mere.

Smukke og feminine blondetoppe

Blondetoppen vender tilbage sæson efter sæson i forskellige varianter og nuancer. Hos Grey Matter er vi vilde med de elegante blondestyles, der virkelig kan understrege ethvert feminint look. Når vi udvælger blondetoppe til shoppen, håndplukker vi udelukkende kvalitetsblonder, der samtidig er forskelligartede i udtrykket, således at vi kan tilbyde et unikt, men varieret udvalg. En hvid blondetop vil altid være at finde her på shoppen, da denne er en klassiker, og let kan styles til både hverdag og fest. I kategorien finder du desuden blondetoppe fra danske såvel som udenlandske modemærker. Vi har ligeledes udset os styles, hvor blonden fremstår som et gennemgående element på hele toppen, samt toppe, hvor det blot er en blondekant, der pryder designet. Ergo bestræber vi os på, at have et sammensat sortiment, hvori du kan finde toppe med diskrete blondedetaljer, hvis du ønsker at holde stilen klassisk og enkel - Lige så vel som du kan finde overdele, der har et gennemgående blondebroderi, hvis du som os, elsker at gå all-in på det feminine udtryk.

Tilfør finesse med mønster og print

Overdele med mønster og print er ikke til at komme udenom, når modemærkerne lancerer nye kollektioner. En mønstret top tilfører kant til dit outfit, og udtrykker personlighed via det motiv du ifører dig. Modebilledet viser diverse print i et utal af farvekombinationer - Du finder derfor et varieret sortiment af selvsamme toppe hos Grey Matter. Et blomstermønster fremhæver det feminine design, hvorimod et grafisk print i stedet tilfører et cool touch. Uanset om din stil er rå, feminin eller casual, vil du kunne finde styles, der komplimenterer dit øvrige klædeskab! Hvilken trend finder du størst inspiration i?

Vi håber, at du vil tage et kig i vores kategori af toppe, og lade dig inspirere til at inkorporere gode basistoppe, samt feminine og trendy varianter i din hverdags- eller festgarderobe. Ønsker du stylingtips, kan du kigge forbi vores blog eller instagramprofil @greymatter_fashion, hvorpå toppen ofte indgår i vores sammensætning af moderne outfits. Følg løbende med, når nyhederne lander på shoppen, for derved at bemærke, hvordan vi styler vores nyeste favoritter. God shopping!