Sweater - Shop strikkede sweaters hos Grey Matter

Mangler du en lun sweater eller striktrøje? Vi har samlet det største udvalg af sweaters til kvinder herunder. Shop flotte sweaters og lækre striktrøjer fra bl.a. Pieces, Vila og Only. Fuldend din garderobe med en blød sweater, der luner på de kølige dage.
194 Varer
Anbefalet
Størrelser
10%
Sort bluse med hvide striber
Vero Moda
279,95 DKK 251,00 DKK

Fint sortiment af sweaters online

Her på shoppen elsker vi lækre sweaters og striktrøjer. Vi indkøber hver sæson flotte sweaters fra forskellige modemærker, så du altid kan fuldende din garderobe med en lækker sweater. Gå på opdagelse i et stort sortiment af sweaters til gode priser her hos os. Vi er særligt glade for lækre basisfarver såsom grå, beige og sand, da disse nuancer komplimenterer enhver garderobe. Vores udvalg af sweaters kommer ydermere i forskellige kvaliteter, således du forhåbentlig kan finde et materiale, som du føler dig tilpas og komfortabel i.

Basis sweaters til kvinder

På kølige dage er der intet bedre end at lune sig i en lækker sweater, uanset om det er hverdag eller en afslappet weekend. Vi har en stor svaghed for sweaters i alle nuancer, da det er en stor del af vores garderobe i vinterhalvåret. Hos Grey Matter har vi samlet et stort udvalg, der rummer sweaters i et væld af farver, kvaliteter og designs. Sweateren er som regel en stor strikbluse, der er oversize i sin pasform - et klart musthave til dig, der elsker det casual udtryk. Se nærmere på vores lækre Viril strikserie fra Vila, eller find din nye sweater fra velkendte Pieces. Også Only designer de lækreste striktrøjer i skønne moderne farver.

Style din sweater med et par fede coatede leggings, jeans eller suitpants. En sweater er et af de bedste basis items til klædeskabet, da den kan styles til alle underdele, og derfor ikke kræver en masse tid, når man skal finde tøj om morgenen. De skønne sweatre er også perfekte til lag-på-lag styling. Her kan sweateren være sidste lag over en maxikjole, en blondebluse eller en skjorte, hvor du kan lade detaljerne titte frem ved halsudskæringen eller ærmerne af din sweater.

Mangler du inspiration til flotte outfits, hvori seje striktrøjer er inddraget, finder du masser af stylingtips på vores blog og instagramprofil @greymatter_fashion.