Studenterkjoler - Shop studentertøj på Grey Matter

Bliver du student i år? Vi har håndplukket et fint lille udvalg af studenterkjoler og studentertøj til dig. Shop smukke hvide studenterkjoler hos Grey Matter. Er du ikke til kjoler, så har vi også flotte blonde toppe, der nemt kan styles til studentertiden med et par lækre bukser eller en nederdel.
36 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Blazer jakke til damer
Pieces
329,95 DKK
Hvid lang skjorte til damer
Nyhed
Hvid blazerjakke til damer
30%
Sko med blokhæl til damer fra Only
ONLY
379,95 DKK 265,00 DKK
Nyhed
Hvid kjole til fest
Nyhed
Sorte klassiske stilletter til damer
ONLY
399,95 DKK
Ring med sort sten
Pure by Nat
270,00 DKK
Nyhed
Broderie kjole i beige til damer
Ørering i guld med perle
Pure by Nat
300,00 DKK
Ring med lys sten
Pure by Nat
270,00 DKK
Ring med lyserød sten
Pure by Nat
270,00 DKK
Ring med mørk sten
Pure by Nat
360,00 DKK
Ring med perle
Pure by Nat
210,00 DKK
Ring med perle
Pure by Nat
360,00 DKK
lange måneøreringe
Pure by Nat
330,00 DKK
Måne halskæde guld
Pure by Nat
300,00 DKK

Student - Shop studenterkjoler på Grey Matter

På Grey Matter har vi håndplukket et fint lille udvalg af studentertøj, der kan bruges til enhver anledning i studentertiden. Om du leder efter et lækkert outfit til dagen, hvor du får hue på - eller du er på udkig efter en hvid kjole til translokation eller vogntur, så bestræber vi os på at kunne fremvise alt dette, når du besøger vores studenter-kategori her på Grey Matter.

Studenterkjoler - Find din studenterkjole online hos Grey Matter

I studentertiden er der forskellige traditioner for studenterkjolen. En tradition der varer ved, er den hvide kjole, som særligt er en tradition til translokationen. Dette har vi naturligvis indtænkt i vores sortiment af studentertøj, hvor du kan shoppe vores bud på smukke studenterkjoler til den store dag. Sortimentet danner ramme for enkle kjoler samt mere trendbaserede designs. Udvalget varierer derfor i materialer og detaljer afhængig af, om du foretrækker det klassiske look eller er vild med et mere trendy look.

En anden tradition der kommer mere og mere frem, er kjolen til den store dag, hvor man får studenterhuen på. Her ser vi bl.a. at de røde huer ofte mikses med tøj i røde farver, og de blå huer ofte komplimenteres af et blåt look. Denne tradition synes vi er ret cool! I vores sammensatte sortiment af studentertøj, har vi derfor udvalgt de fineste styles, der kan komplimentere enhver studenterhue, så dit look bliver fuldendt. Her på shoppen finder du smukke hvide kjoler samt kjoler, der passer til studenterhuerne. Ligeledes har vi også ladet lækre bukser og smukke toppe indgå i sortimentet - så du forhåbentlig kan finde et outfit, du føler dig tilpas i, hvis du ikke er en kjolepige.

Studentertiden er en fantastisk tid, der skal nydes - og derfor er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas i dit outfit på alle dage. Vi håber derfor, at du finder lige den kjole eller det look, som du går og drømmer om at iføre dig til den store eksamensdag, translokation eller den sjove vogntur. Uanset anledning kan du finde klassiske og trendy styles, der egner sig perfekt til studentertiden - og naturligvis alt sammen til fornuftige priser, så du let kan shoppe lige det studentertøj, du har i tankerne. Vi glæder os til at sende lækkert studentertøj hjem til dig og din studentertid.