Strik og cardigans - Hold dig fin og varm i behageligt strik

Mangler du en lækker striktrøje, en v-halset sweater eller en cardigan med knapper? Her på shoppen er vi vilde med strikket modetøj til kvinder - Dette ses tydeligt i vores udvalg, der byder på alt fra striktrøjer og strikcardigans til bløde striknederdele og lune strikkjoler.

292 Varer
Anbefalet
Størrelser
Casual bluse i blød kvalitet
Vero Moda
149,95 kr.
11%
Casual bluse til damer - Vero Moda

Strik i alle kvaliteter - Uld, cashmere, silke og bomuld

Strik er et uundværligt eje her i Norden, hvor vi en stor del af året har køligt vejr, og derfor må tilpasse os efter adskillige forhold. Derfor har vi hos Grey Matter et bredt og varieret udvalg af strik i alle afskygninger. Strik er en fast del af sortimentet, og er at finde fra alle vores lækre brands. Om end du er på udkig efter en skøn strikbluse, -cardigan eller måske en hyggelig strikkjole, så anbefaler vi, at du tager et kig i vores kategori af strik, hvori du vil støde på både danske og udenlandske mærker. Uanset hvilket modemærke du dykker ned i, garanterer vi god pasform og komfort, da dette er to altafgørende faktorer, når vi er på indkøb og håndplukker strikvarer til jer! Særligt når det kommer til strik, er det meget individuelt, hvilket materiale man foretrækker. Dette tager vi naturligvis højde for, og vi har derfor strik i blandt andet uld-, cashmere-, mohair-, akryl- og bomuldskvaliteter. Hos Grey Matter er vi vilde med klassisk strik, som er simpelt i sit udtryk og ofte fås i dæmpede farver. Strik som dette er gode basis styles at have i garderoben, og kan danne grundlag for mange lækre outfits, særligt til hverdagsbrug, hvor det kan mikses på kryds og tværs af klædeskabet. Vi har dog også en stor interesse for farverige strikbluser, som er yderst populære i modebilledet, og som tilfører en fed kant til helhedsudtrykket! Strik er et lækkert materiale at gøre brug af, og særligt i stylinger, hvori det tilfører en lækker struktur og dybde. At kombinere strik med andre materialer såsom silke, skind, blonder m.m. kan virkelig løfte outfittet til et markant højere niveau.

Striktrøjen - Et musthave i klædeskabet

Strikblusen kender vi alle til! Den kommer i et væld af varianter, både hvad angår farve, pasform, kvalitet og design. Om end du ønsker en plain klassisk strikbluse, eller er vild med detaljer, så bestræber vi os på at have et sortiment, hvori begge dele er repræsenteret. Vi har ligeledes øje for at finde strikbluser, som er lækre i kvaliteten, således at komforten er i orden - Nemlig dette er en vigtig faktor for mange, for at lade strikblusen indgå i garderoben. Strikbluserne har vidt forskellige udtryk, og kan både være feminine, casual, comfy eller ganske enkle. De kan ligeledes være klassiske i udtrykket, samt være unikke i form af detaljer. På shoppen har vi strikbluser i simple farver, som gør sig brugbare hele året rundt - Lækre jordfarver og basisfarver er tilbagevendende farvenuancer i vores sortiment af strikbluser. Dertil udvælger vi strikbluser i skønne farver, som kan komplimentere sæsonerne og trends deri. Prøv dig frem! Vælg eksempelvis en skøn grøn nuance til efteråret, og byd rosa og beige toner velkommen, når foråret træder ind. I sommereren er en lys strikbluse et musthave for os. Brug den til de kølige aftener over en smuk kjole i et let bomulds- eller hørmateriale, og lad den fuldende et lækkert sommerlook. De mange grå varianter strikblusen findes i, styler vi særligt til efteråret, hvor kombinationen af grå og smukke efterårsfarver, skaber en skøn harmoni. I de kolde vintermåneder er vi vilde med vamsede og cosy strikbluser, der luner og holder på kropstemperaturen. Det er altid komfortabelt med en god basis t-shirt eller top indenunder strikblusen, for at holde varmen bedst muligt. Her anbefaler vi, at man benytter et design af ren bomuldskvalitet.

Cardigans

En strikket cardigan er ligeledes god at have i basisgarderoben, da den med sit casual udtryk, let kan tone et outfit ned til hverdag. Strikcardiganen er desuden yderst komfortabel at have på, da den er at finde i lækre materialer, og dertil ofte har et let oversize fit, der luner og skaber det perfekte comfy udtryk. Strikcardiganen kan hurtigt blive din ven, hvis du oplever temperaturskift i løbet af dagen. Cardiganen er praktisk, og kan nemt tages af, hvis du får det varmt - og omvendt - den kan hurtigt tages på, hvis kulden pludselig rammer dig. Strikcardiganen er nem at inkorporere i din garderobe, da den både er klædelig til bukser, kjoler og nederdele.

Er du også vild med stylingmetoden lag-på-lag, så er strikcardiganen et musthave i dit klædeskab, da den uden besvær kan styles med kjoler, nederdele, jeans og øvrige key items i garderoben. Cardiganen fås i forskellige længder, og hos Grey Matter er vi især glade for de lange varianter, som tilfører et casual touch til outfittet. En kort strikcardigan er derimod også cool, da den letter helhedsudtrykket, og derved også er mulig at style lukket, såfremt der er knapper i - denne alsidighed er vi vilde med! På kølige dage kan du desuden smide strikcardiganen med i tasken, når du er på farten, og dermed bruge den som en ‘jakke’, der blot luner. Cardiganen kan nemlig både matches med et feminint, sporty og råt look, da den skaber en afslappet og cool helhed i din styling. Vi bestræber os på at have et fint, lille udvalg af strikcardigans på shoppen, således at du kan finde en variant, der passer din stil og dit klædeskab.

Populære strikkjoler

En strikkjole er det perfekte item, såfremt du værdsætter et komfortabelt, men trendy look. Strikkjolen er nemlig en tilbagevendende trend i modebilledet, og er yderst behagelig at have på grundet dens lækre strikkvaliteter. I hverdagsgarderoben er den et sandt must på kølige dage, hvorved den kan styles råt med bikerstøvler, feminint med høje støvler samt cool med sneaks. Strikkjolen kommer i forskellige kvaliteter, og varierer derfor i pasform og udtryk. Den tykke strikkvalitet er ideel til vinter med et par støvler og strømpebukser, hvorimod den tynde strikkjole kan styles med bare ben og støvler til lune efterårs- og forårsdage. Strikkjolen designes ofte i en lettere loose pasform. Ved at sætte et bælte i taljen, kan du således skabe figur, hvis dette ønskes. Hos modemærkerne ser vi ligeledes, at strikkjolen bl.a. designes i simpel strik såvel som ribstrik, hvilket er to lækre varianter, der danner et forskelligartet udtryk. Med en strikkjole i garderoben, behøver du ikke bruge lang tid på at sammensætte dit outfit - Tilsæt blot et par lækre sko og lidt smykker, så har du et meget klædeligt og behageligt hverdagslook.

Bukser i strikket materiale

Casual strikbukser finder atter vej i modebilledet. Det comfy og casual udtryk, må siges at være yderst moderne igen. Her på shoppen leder vi ofte efter skønne og bløde strikbukser, men dette er ikke nemt at finde. Det sker indimellem, at vi finder den perfekte strikbuks, hvormed den naturligvis bliver præsenteret her på shoppen. Kravene til en buks af denne type er bl.a. at den skal være behagelig at have på, samt endelig ikke må stramme eller genere! For os er en strikbuks lig med en hyggebuks, der skal findes frem hver søndag, når den står på ren afslapning i sofaen. Kvaliteten på en strikbuks er ofte i ribbet eller plain materiale. Da strikbukser ofte giver sig i brug, bør man starte med at gå en størrelse ned - Dog skal buksen være behagelig at iføre sig allerede fra start.

Shop strikvarer hos Grey Matter

Strik er blandt vores favoritstyles på shoppen, hvorfor der også lander mange forskellige items ved hver sæson. Strik kommer i et utal af varianter, og dertil er de altid at finde i smukke designs og farver. Vores unikke udvalg består både af limited styles, som er håndplukket på vores inspirationsture rundt om i Europa, og som derfor er tiltænkt en særlig sæson eller periode i modebilledet - Samtidig med, at vi hos de danske modemærker, har udvalgt utallige strikkede designs, som fast er at finde i sortimentet. Vores solide samling af strikvarer består bl.a. af Viril serien fra VILA, hvori designet opdateres hver sæson. Husk at du nemt kan forlænge levetiden på din strik, hvis du nøje følger vaskeanvisningerne og sørger for, at benytte uldvask til de strikstyles, der indeholder uld. Er du i tvivl om, hvordan du bedst plejer dine strikitems, kan du finde masser af gode råd på bloggen og under vores tøjpleje-kategori 'Classic Clothing Care'.

Da strikbluser, -cardigans og -kjoler er en stor del af vores egen personlige garderobe, har vi valgt at tildele dette ekstra meget plads på shoppen også. Du vil derfor kunne finde masser af outfitinspiration med strikkede kvaliteter inkorporeret deri, hvis du kigger forbi vores blog eller instagramprofil @greymatter_fashion. Vi ønsker dig rigtig god shopping, og håber ligeså at vores favoritter også kan blive nogle af dine.