Strik og cardigans - Shop et lækkert udvalg af strik og skønne cardigans

Mangler du en lækker striktrøje, sweater eller cardigan? Her på shoppen elsker vi lækkert strik, og det ses tydeligt i vores udvalg, der byder på alt fra striktrøjer, strikcardigans, striknederdele og lækre strikkjoler.
199 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
62%
Stribet bluse til damer med mockneck fra Vila
10%
Sort blød cardigan til damer fra Only
ONLY
299,95 DKK 269,00 DKK
62%
Stribet strik trøje til damer fra Vila
VILA
259,95 DKK 100,00 DKK

Strik i alle kvaliteter - Uld, cashmere, silke og bomuld

Strik er uundværlig her i Norden, hvor vi en stor del af året har køligt vejr, og derfor må tilpasse os efter vind og vejr. Derfor har vi på Grey Matter et bredt og varieret udvalg af strik i alle afskygninger. Strik er en fast del af sortimentet, og er at finde fra alle vores lækre modebrands. Om du er på udkig efter en skøn strikbluse, -cardigan eller måske en hyggelig strikkjole, så anbefaler vi, at du tager et kig i vores kategori af strik, hvor du vil støde på både danske og udenlandske mærker. Uanset hvilket modemærke du vælger, garanterer vi god pasform og komfort, da dette er to altafgørende faktorer, når vi er på indkøb og håndplukker strik til Jer! Særligt når det kommer til strik, er det meget individuelt, hvilket materiale man foretrækker. Dette tager vi naturligvis højde for, og vi har derfor strik i blandt andet uld-, cashmere-, mohair-, akryl- og bomuldskvaliteter. Her på Grey Matter er vi vilde med de klassiske strik, som er simple i udtrykket og ofte kommer i dæmpede farver - strik som dette er gode basis styles at have i garderoben, og kan danne grundlag for mange lækre looks, særligt til hverdagen, hvor det kan mikses på kryds og tværs af dit klædeskab. Vi har dog også en stor interesse for de farvede strikbluser, som er yderst populære i modebilledet, og som tilfører en fed kant til dit outfit! Strik er et lækkert materiale at bruge, og særligt i stylinger tilfører strik en lækker struktur og dybde. At kombinere strik med andre materialer som silke, skind, blonder mm. kan virkelig løfte outfittet til et højere niveau.

Striktrøjer - Find lækkert strik hos Grey Matter

Strikblusen kender vi alle til - den kommer i et væld af varianter, både hvad angår farve, pasform, kvalitet og design. Om du ønsker en plain klassisk strikbluse, eller om du er vild med detaljer på din strik, så bestræber vi os på at have et sortiment, hvor begge dele er repræsenteret. Vi har ligeledes øje for at finde strikbluser, som er lækre i kvaliteten, således at komforten er i orden - det ved vi nemlig er en vigtig faktor for mange, for at lade strikblusen indgå i garderoben. Strikbluserne har vidt forskellige udtryk, og kan både være feminine, casual, comfy eller helt enkle. De kan ligeledes være klassiske i udtrykket, samt være unikke i form af detaljer. På shoppen har vi strikbluser i simple farver, som går hele året rundt - de lækre jordfarver og basisfarver er tilbagevendende farver i vores sortiment af strikbluser. Dertil udvælger vi strikbluser i skønne farver, som kan komplimentere sæsonerne. Prøv dig frem med farverne, og vælg eksempelvis en skøn grøn nuance til efteråret, og byd de rosa og nude toner velkommen i garderoben, når foråret træder ind. I sommereren er en lys strikbluse et musthave for os - brug den til de kølige aftener, hvor den er skøn mikset over en smuk kjole i et let bomulds- eller hørmateriale, og dermed kan fuldende et lækkert sommerlook. De mange grå varianter af strikblusen, styler vi særligt til efteråret, hvor mikset mellem grå og smukke efterårsfarver, skaber en skøn harmoni. I de kolde vintermåneder er vi vilde med de vamsede og cosy strikbluser, der luner og holder kroppen varm. Det er altid ekstra dejligt at have en god basis t-shirt eller top indenunder en strikbluse, for at holde temperaturen bedst muligt. Her anbefaler vi at man benytter en ren bomuldskvalitet.

Cardigans - Se vores flotte strikcardigans

Strikcardiganen er ligeledes god at have i basisgarderoben, da den med sit casual udtryk, let kan tone et outfit ned til hverdag. Strikcardiganen er desuden yderst komfortabel at have på, da den er at finde i lækre materialer, og dertil ofte har et let oversize fit, der luner og skaber det perfekte comfy udtryk. Strikcardiganen kan hurtigt blive din ven, hvis du ofte har temperaturskift i løbet af din dag. Cardiganen er praktisk, og kan nemt tages af, hvis du får det varmt - og omvendt - den kan hurtigt tages på, hvis du pludselig fryser. Strikcardiganen er nem at inkorporere i din garderobe, da den både er klædelig til bukser, kjoler og nederdele.

Er du også vild med stylingmetoden lag-på-lag, så er strikcardiganen et musthave i dit klædeskab, da den nemt kan styles ud over kjoler, nederdele, jeans og hvad man ellers har i sin garderobe. Cardiganen kommer i forskellige længder - her på Grey Matter er vi især glade for de lange styles, som tilfører et casual touch til vores outfit. Men den korte strikcardigan er også cool, da den letter udtrykket i dit outfit, og dertil også kan styles lukket, såfremt der er knapper i - denne alsidighed er vi vilde med! En lukket cardigan kan styles som en klassisk bluse, hvilket er en cool detalje. På de kølige dage kan du desuden smide strikcardiganen med i tasken, når du er på farten, og dermed bruge den som en ‘jakke’, der blot luner lidt. Cardiganen kan nemlig både mikses med et feminint, sporty og t look, da den skaber en afslappet og cool helhed i din styling. Vi bestræber os på at have et fint, lille udvalg af strikcardigans på shoppen, så du kan finde en variant, der passer din stil og dit klædeskab. Følg med på Grey Matter og vores Instagram @greymatter_fashion for at se, hvordan vi styler strikcardiganen og inkorporerer den i vores hverdagsgarderobe.

Strikkjoler - Gør dit look casual med en lækker strikkjole

En strikkjole er det perfekte item til dig, der værdsætter et komfortabelt, men trendy look. Strikkjolen er nemlig en tilbagevendende trend i modebilledet, og er yderst behagelig at have på grundet de lækre strikkvaliteter. I hverdagsgarderoben er den et must til de kølige dage, hvor den kan styles råt med bikerstøvler, feminint med høje støvler, samt cool med sneaks. Strikkjolen kommer i forskellige kvaliteter, og varierer derfor i udtryk. Den tykke strikkvalitet er god til vinteren med et par støvler og strømpebukser, hvorimod den tynde strikkjole kan styles med bare ben og støvler til de lune efterårs- og forårsdage. Strikkjolen designes ofte i en lettere loose pasform, og du kan derfor tilsætte et bælte i taljen for at skabe figur, hvis du ønsker dette. Vi ser ligeledes hos modemærkerne, at strikkjolen bl.a. designes i plain strik såvel som ribstrik, hvilket er to lækre varianter, der giver et forskelligt udtryk til dit samlede outfit. Med en strikkjole behøver du ikke bruge lang tid på at sammensætte dit outfit - tilsæt et par lækre sko og lidt smykker, så har du et meget klædeligt og behageligt look til hverdagen.

Strikbukser - Hop i et par lækre hyggelige strikbukser

De casual strikbukser er på vej ind i modebilledet. Det comfy og casual udtryk, er yderst moderne igen. Her på shoppen leder vi ofte efter skønne og bløde strikbukser, men dette er ikke nemt at finde. Det sker indimellem at vi finder den perfekte strikbuks, og så bliver den også præsenteret her på shoppen. Kravende til en strikbuks er bl.a. at de skal være behagelige at have på, og de må endelig ikke stramme! For os er en strikbuks lig med en hyggebuks, der skal findes frem hver søndag, når den står på ren afslapning i sofaen. Kvaliteten på en strikbuks er ofte i rib eller plain. Da strikbukser ofte giver sig i brug, kan man starte med at gå et nummer ned - dog skal buksen stadig være behagelig at have på.

Strik - Shop alt i lækkert strik hos Grey Matter

Strik er blandt vores favoritstyles på shoppen, og derfor lander der mange forskellige strikitems på Grey Matter hver sæson. Strik kommer i et utal af varianter, og dertil er de altid at finde i smukke designs og farver. Vores unikke udvalg af strik består både af limited styles, som er håndplukket på vores inspirationsture rundt om i Europa, og som derfor er tiltænkt en særlig sæson eller periode i modebilledet - samtidig med at vi hos de danske modemærker, har udvalgt nogle strik items, som fast er at finde i sortimentet. Vores faste sortiment består bl.a. af Viril serien fra Vila, og den populære strikserie fra Neo Noir, hvor designet opdateres hver sæson. Husk at du nemt kan forlænge levetiden på din strik, hvis du nøje følger vaskeanvisningerne og sørger for, at benytte uldvask til de strikstyles, der indeholder uld. Er du i tvivl om, hvordan du bedst plejer dine strikitems, så kan du finde masser af gode råd på bloggen og under vores vaskeserie Classic Clothing Care.

Da strikbluser, -cardigans og -kjoler er en stor del af vores egen personlige garderobe, har vi valgt at give det meget plads her på Grey Matter. Du vil derfor kunne finde masser af inspiration til styling af strik, hvis du kigger forbi vores blog eller Instagram @greymatter_fashion.

Vi håber at du kan finde en skøn strik på vores shop, og vi glæder os til at sende en lækker strik afsted til dig, om end du vælger en strik- bluse, cardigan, bukser eller kjole. Skulle du have spørgsmål angående pasform eller størrelse? Husk at du altid er velkommen til at kontakte os på info@greymatter.dk eller på telefon +45 4252 0276.