Strik til børn

Strikvarer er en alsidig og komfortabel type beklædning til børn. Det er blødt, varmt og kan samtidig være en smart måde, at udtrykke personlighed i barnets garderobe på. Med vores udpluk af forskellige størrelser og stilarter, er du havnet det rette sted, hvis behovet for nye strikkede favoritter ønskes tilfredsstillet.
10 Varer
Anbefalet
Størrelser
Fineste cardigan i lækker strikkvalitet
Lil' Atelier
259,95 DKK
Fineste rosa striktrøje i lækker bomuldskvalitet
Lil' Atelier
249,95 DKK
Løse strikbukser i 100% økologisk bomuld
Lil' Atelier
229,95 DKK
Lækreste strik i det fineste hulmønster med blondedetaljer og knaplukning
Lil' Atelier
299,95 DKK
Løse strikbukser i 100% bomuld
Lil' Atelier
229,95 DKK
Fineste strikcardigan i en smuk blågrå nuance
Lil' Atelier
259,95 DKK
Fineste strikcardigan der garanterer dit barns komfort.
Lil' Atelier
259,95 DKK
Sød bluse i blød kvalitet
Lil' Atelier
169,95 DKK
Nmfhija Turtledove LS Knit Cardigan
Lil' Atelier
319,95 DKK

Blødt og holdbart strik til børn

Hos Grey Matter forstår vi vigtigheden af, at have kvalitetsrige strikvarer, der fornemmes lækre og behagelige. Vi tilbyder strik til børn i forskellige aldre, lavet af høje kvalitetsmaterialer, som skåner barnets følsomme hud og har en længerevarende holdbarhed. Produktkvaliteten vil efter gentagne vaske opretholdes, og naturligt forekommende slid vil atter modvirkes.

Stilarter til enhver lejlighed Børn udtrykker personlighed gennem hovedsageligt tøj og stil. Det er således vigtigt for os, at vores sortiment bidrager til, at skabe unikke outfits i forskelligartede kombinationer af farver, mønstre og stilgenrer. Udvalget omfatter strikvarer til enhver anledning, om end der eftersøges traditionelle styles, eller om behovet tilfredsstilles af nyere moderne varianter.

Strikvarer er ideelle uanset årstiden, og dermed en stor nødvendighed i børnegarderoben. Både sene sommeraftener og kolde vintermåneder indebærer strikvarer samt lag på lag beklædning - Shop dine favoritter lige her, allerede i dag.