Slå-om tøj - Shop smukke slå-om kjoler og slå-om nederdele

Er du vild med den feminine garderobe? Se vores store udvalg af slå-om kjoler og slå-om nederdele, som du finder i lækre print og farver. Også slå-om bluser er blevet en modetrend, som kan spottes hos de store modemærker. Frisk din garderobe op med en af de populære wrap nederdele, eller vælg en skøn slå-om kjole.
19 Varer
Anbefalet
Størrelser

Slå-om nederdele og wrap kjoler - Modetøj til den feminine garderobe

Vi er vilde med den feminine garderobe - og særligt til sommer er vi glade for slå-om kjoler og slå-om nederdele. Også de flotte slå-om bluser har fået en plads her på shoppen, da bluserne både kan styles til hverdag og finere anledninger. Vi har her samlet et håndplukket udvalg af både kjoler og nederdele, så du kan dykke ned i et stort udvalg af slå-om kjoler og nederdele fra kendte modemærker. Find dine favoritter blandt vores kjoler, nederdele og bluser fra Pieces, Only og Vila.

Slå-om kjoler - Shop flotte wrap kjoler

Den smukke slå-om kjole er en fast del af vores sommergarderobe, hvor vi særligt elsker farverne og de flotte prints. Slå-om kjolen er blevet en rerunner i kollektionerne, hvor den hvert år kommer i nye lækre prints og farvekombinationer. Er du også vild med de smukke wrap kjoler, så finder du et fint udvalg af slå-om kjoler fra danske modemærker her på Grey Matter. Vores sortiment spænder vidt fra en klassisk sort slå-om kjole til farverige blomster kjoler. Uanset hvilken stil du er til, så glæder vi os til at vise dig nyhederne fra bla. Vila, Pieces og Only.

Wrap skirts - Se vores smukke slå-om nederdele

Slå-om nederdelen blev ikonisk, da store internationale modehuse designede deres variant af den smukke nederdel. Herefter har modemærkerne givet deres bud på den populære nederdel - og vi har nu fundet vores favoritter fra de danske modemærker. Er du mest til en elegant lang nederdel eller en feminin kort nederdel, så finder du begge dele i vores udvalg af slå-om nederdele. Med en slå-om nederdel i garderoben, kan du både style et lækkert hvedagslook eller et smukt festsæt. Nederdelene er alsidige og kan styles til alt lige fra strik, bluser og skjorter til fine blonde toppe eller en trendy smock top.

Bluser dame - Shop slå-om bluser hos Grey Matter

I garderoben er det vigtigt at kunne mikse og matche sit tøj, således at det kan styles til flere anledninger. Her er slå-om blusen et af vores musthaves, da den både kan styles til hverdag såvel som til finere anledninger. Du finder både slå-om bluser, slå-om toppe og wrap cardigans her på Grey Matter. Se vores smukke bluser fra Pieces og de lækre slå-om cardigans fra VILA. Er du på udkig efter hverdagstoppe eller fest toppe, så kan du med fordel kigge nærmere på de skønne slå-om bluser.

Vi står klar til at pakke din ordre og sende fine slå-om kjoler og smukke slå-om nederdele hjem til dig. Har du spørgsmål til størrelser eller pasform, så tøv ikke med at sende os en mail eller ringe til os på tlf. 42 52 02 76. På vores Instagram @greymatter_fashion deler vi de seneste nyheder og giver styling tips til de store trends!