Slå-om tøj hos Grey Matter - Smukke kjoler, nederdele og bluser

Er du vild med den feminine garderobe? Se vores store udvalg af slå-om kjoler og slå-om nederdele, som du finder i lækre print og farver tilpasset sæsonens modebillede. Også slå-om bluser er blevet en trend, som kan spottes hos de store modemærker. Frisk din garderobe op med en af de populære wrap styles, og imødekom sommerens helt store modetendenser.

7 Varer
Anbefalet
Størrelser

Slå-om nederdele og wrap kjoler - Modetøj til den feminine garderobe

Vi er vilde med den feminine garderobe - og særligt til sommer er vi glade for slå-om kjoler og slå-om nederdele. Også de flotte slå-om bluser har fået en plads her på shoppen, da bluserne både kan styles til hverdag og finere anledninger. Vi har her samlet et håndplukket udvalg af både kjoler og nederdele, så du kan dykke ned i et stort udvalg fra de kendte modemærker. Find dine favoritstyles fra blandt andet Pieces, Only og Vila.

Slå-om kjoler

Den smukke slå-om kjole er en fast del af vores sommergarderobe, hvor vi særligt elsker farverne og de flotte prints de tilmed designes i. Slå-om kjolen er blevet en rerunner i kollektionerne, hvor den hvert år kommer i nye lækre mønstre og farvekombinationer. Er du også vild med de smukke wrap kjoler, finder du et fint udvalg af slå-om kjoler fra danske modemærker her på Grey Matter. Vores sortiment spænder vidt fra en klassisk sort slå-om kjole til farverige blomsterkjoler. Uanset hvilken stil du er til, glæder vi os til at vise dig nyhederne fra bla. Vila, Pieces og Only.

Wrap skirts

Slå-om nederdelen blev ikonisk, da store internationale modehuse designede deres variant af den smukke nederdel. Herefter har modemærkerne givet deres bud på den populære nederdel, og vi har nu fundet vores favoritter fra de danske modebrands. Om end du foretrækker en elegant lang nederdel eller en feminin kort nederdel, så finder du begge dele i vores udvalg af slå-om nederdele. Med en slå-om nederdel i garderoben, kan du både style et klassisk hverdagslook eller et smukt festsæt. Nederdelene er alsidige og kan styles til alt lige fra strik, bluser og skjorter til yndige blondetoppe eller en trendy top med smock.

Bluser med slå-om detalje til damer

I garderoben er det vigtigt at kunne mikse og matche sit tøj, således at det kan styles til flere anledninger. Her er slå-om blusen et af vores musthaves, da den både kan styles til hverdag såvel som til finere anledninger. Du finder både slå-om bluser, slå-om toppe og wrap cardigans hos Grey Matter. Se bl.a. vores smukke bluser fra Pieces og de lækre slå-om cardigans fra Vila. Er du på udkig efter hverdagstoppe eller festtoppe, kan du med fordel kigge nærmere på de skønne slå-om bluser.

Vi står klar til at pakke din ordre og sende fine slå-om kjoler og smukke slå-om nederdele hjem til dig. Har du spørgsmål til størrelser eller pasform, så tøv ikke med at sende os en mail eller ringe til os på tlf. 42 52 02 76. På vores instagramprofil @greymatter_fashion deler vi de seneste nyheder og giver tips til styling af de store trends.