Sko og støvler - Shop elegante sko og rå støvler i god kvalitet

Hver sæson byder vi på en ny og lækker kollektion af sko og støvler. Find bl.a. rå bikerstøvler, elegante støvletter, gode sandaler og fine pumps til fest. Gør hvad der skal til, og fuldend dit outfit med et par flotte sko.
4 Varer
Anbefalet
Størrelser

Shop sko i høj kvalitet og nordisk design

For at skabe en harmonisk webshop, der rummer et varieret sortiment, er det med glæde og passion, at vi indkøber sko til alle anledninger, således at du kan finde både hverdagssko og festsko på Grey Matter. Vi er særligt glade for den nordiske, rå stil, hvilket afspejler sig i vores sko-kategori, som blandt andet byder på flere varianter af den populære bikerstøvle i både læder og ruskind. Gennem de forskellige sæsoner, vil du ligeledes støde på smukke sandaler, cool sneaks og elegante heels. Vores sortiment består primært af sko fra det danske skomærke Apair, der designer lækre kvalitetssko med fokus på design og pasform. Det danske design fra Apair falder i øjnene, når du går på opdagelse i vores unikke udvalg af Apair sko, ofte designet specielt til Grey Matter. Med det nordiske touch og en uovertruffen sans for kvalitet, afstemt til det enkle design - hersker der ingen tvivl om, at du får sko af yderst høj kvalitet, når du vælger Apair. De håndproducerede sko og støvler byder på lækre detaljer, der hver og én er med til at skabe skoens helhed - resultatet er fodtøj af den bedste kvalitet, der komplimenterer den nordiske stilretning perfekt! Vi ser derfor en naturlig sammenhæng mellem kollektionerne fra Apair og universet på Grey Matter, som tilsammen danner ramme for nordisk hverdagsmode, hvor komfort, pasform og design er i højsædet.

Hverdagssko - Vi har gode hverdagssko til kvinder

Når vi vælger sko til hverdag, prioriterer vi komfort og funktionalitet. Med de mange gøremål i hverdagen er det vigtigt for os at iføre os sko, vi kan have på en hel dag, og som derfor kan holde til lidt af hvert. Med de skiftende årstider vi har i Norden, og dermed et svingende vind og vejr, er der behov for fodtøj, der tåler at blive brugt, og som med rette pleje kan holde til alle årets sæsoner. Vi går derfor ikke på kompromis med kvaliteten, da hverdagsskoen naturligvis udsættes for meget i takt med den hyppige brug. Spørger du os, vil vi altid mene, at det kan betale sig at investere i høj kvalitet, hvad angår fodtøj. Når først du har investeret i den gode kvalitet, kan du være sikker på, at skoene kan findes frem sæson efter sæson - den holdbare kvalitet gør, at du ikke vil opleve stor slid på hverken pasform eller materiale. Med disse kriterier til en brugbar hverdagssko, er vi særligt glade for støvler og sneakers, som valget oftest falder på, når vi skal ud af døren om morgenen. Ved både støvler og sneakers, kan du finde skønne læder- og ruskindskvaliteter, hvor pasform og komfort er nøje skabt til at du kan have skoene på en hel dag. Særligt støvler bliver desuden kun flottere med tiden, når læderet bliver ‘brugt’ og dermed tilpasser sig foden. Tag et kig på vores eksklusive udvalg af støvler og sneakers fra Apair - her får du dansk design, og italiensk håndværk til gode priser, taget den høje kvalitet i betragtning.

Festsko - Shop elegante og lækre festsko

Til festlige anledninger er det dine accessories, heriblandt skoene, der samler looket og skaber en fin helhed. Derfor har vi fokus på at håndplukke smukke festsko, der kan styles til lækre kjoler såvel som andre festlooks. Sortimentet vil gennem året bestå af smukke heels, samt sandaler med og uden hæl, så der er til enhver smag og præference. Ligesom med støvler og sneakers, kan det her betale sig at investere i kvalitet, således at dine festsko holder i lang tid og ikke mister den gode pasform - derfor finder du elegante, feminine og klassiske festsko fra Apair, som virkelig formår at kombinere smukke designs med god pasform og høj kvalitet. I vores sortiment af festsko, finder du forskellige bud på den klassiske hæl, som for os, er et musthave i kvindegarderoben! Vi udvælger både neutrale farver og sæsonfarver, så du uanset årstid og anledning, kan vælge mellem et håndplukket sortiment, der sætter prikken over i’et på dit festlook. Med vores svaghed for skønne farver, falder vi ofte for de fine nude og rosa toner, som er særligt smukke at mikse til tøj i samme farvetone, for at skabe et harmonisk udtryk. Vi håber, at du vil kigge rundt i vores håndplukkede udvalg af festsko - måske du finder en variant, som er perfekt til din næste festlige anledning?

Sko - Vejledning til valg af model og størrelse af sko

Vi ved, hvordan det sommetider kan være en udfordring at købe sko over nettet. Vi vil derfor efter bedste evne, guide dig så godt som muligt gennem vores sortiment af sko - og du vil indenunder hver enkel sko kunne finde størrelsesguide, samt anvisning til pleje af materialet. Sidder du med spørgsmål til størrelser, modeller eller andet, så tøv ikke med at ringe eller skrive til os! Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde en sko, hvor både pasform og design komplimenterer dig og dine ønsker.

Vi kan varmt anbefale, at du tager et kig i vores sko-kategori, næste gang du er på udkig efter en lækker støvle, cool sneaks, fine sandaler eller elegante heels. Vi bestræber os på at have et varieret udvalg, hvor stilen stemmer overens med resten af Grey Matter universet, således at du let kan opdatere garderoben med både tøj og sko, der kan mikses og matches. Følg desuden med på vores Instagram @greymatter_fashion for at se, hvordan vi bruger skoene til at fremhæve forskellige looks - både til hverdag og fest.

Vi håber, at du kan finde dig et par gode sko hos os. Vi glæder os meget til at sende dig dine nye lækre sko. Er du i tvivl om hvad du skal vælge? eller har du nærmere spørgsmål til din skostørrelse? Husk at du altid er velkommen til at kontakte os på info@greymatter.dk eller på telefon +45 4252 0276.