Rouge - Shop tidløse designs til alle årets sæsoner

Vi er glade for, at kunne præsentere dig for det eksklusive mærke Rouge, som er en del af VILA. Shop de smukkeste kjoler med elegante detaljer, flotte skjorter og ikke mindst lækre strikvarer. Vi har et nøje håndplukket udvalg fra kollektionen, der matcher den skandinaviske stil samt vores eget Grey Matter univers.
10 Varer
Anbefalet
Størrelser
Hvid basis t-shirt til damer
Rouge
179,95 DKK
Sort basis tee i lækker kvalitet fra Rouge
Rouge
179,95 DKK
25%
Strikket top uden ærmer til damer
Rouge
299,95 DKK 224,00 DKK
50%
Skjortebluse til damer
Rouge
459,95 DKK 229,00 DKK
30%
grøn v-hals strik fra Rouge til damer
Rouge
549,95 DKK 384,00 DKK
30%
Stribet sweater til damer fra Rouge
Rouge
599,95 DKK 419,00 DKK
Sort klassisk tyndstrikket bluse til damer
Rouge
479,95 DKK
Skriv dig op
Rouge festbukser til damer
Rouge
479,95 DKK

Rouge - Stilrent modetøj til damer

At kunne præsentere jer for Rouge som ét af vores Bestseller brands, er vi meget beæret over. Kollektionen rummer alsidige styles med fokus på eksklusivitet og finesse. Smukke kjoler, komfortabelt strik og elegant design finder du alt sammen, når du går på opdagelse i VILAs nye og modeprægede mærke. Brandet bugner af feminin mode, der med et stort fokus på kvalitet, design og detaljer, har formået at stjæle en betydelig mængde opmærksomhed siden dets opstart - Et stilrent mærke du ligeledes bør holde øje med, hvis du har sans og smag for tidens tendenser. De forstår netop at påtænke populære trends ind i deres kollektioner, hvormed de former og designer styles tilpasset den moderne og stilbevidste kvinde.

Kun udvalgte items får en plads hos os, da vi ønsker at skabe en sammenhæng med vores øvrige sortiment. Pasform, komfort, akkuratesse og stilfulde finish er blot nogle af nøgleordene, der beskriver udvalget i Grey Matter universet. Vi håber, at vores favoritter fra Rouge ligeledes kan blive dine på sigt! Kategorien må bestemt siges at være et besøg værd, hvis du ønsker at kombinere kvalitetspræget basistøj med trendsættende nyheder - Vi ønsker dig god shopping, og glæder os til, at pakke dine yndlingsdesigns fint ind, for derefter at sende dem hjem til dig.